Zorgvuldig en professioneel vakwerk

Zeer tevreden!

Buitenkant goed, binnenkant kan beter

We hadden speciaal voor gekozen om ook de binnenkant schoon te laten maken. Blijkt dat u de ramen er niet uithaalt en ook niet alles 100% kan schoonmaken middels een stok. Dat voor 90 euro extra. Buitenkant mooi schoon en verder niets op aan te merken. Vriendelijke jongen die alles deed en precies allemaal op tijd

Prima ervaring met het bedrijf

Rustige man die hier de dak kappellen heeft gereinigd. Vertelde precies wat hij ging doen. Hield zich goed aan de corona Maatregelen

Zeer goed bevallen!

Zeer tevreden over de werkwijze van dakkapelreiniging.nl. Ze gaan professioneel te werk en leveren kwaliteit. Wij zijn in ieder geval weer blij met onze gereinigde dakkapel!

Netjes gewerkt , zeer tevreden over resultaat

Prima communicatie met de werknemer, zeer vriendelijk en correct. Vakkundig en veilig gewerkt en het resultaat is prima.

Prima werk van de jongeman. Alles netjes uitgevoerd en we hebben weer een schone glimmende dakkapel. Wel vreemd dat hij alles in zijn eentje moest doen op grote hoogte. Ben benieuwd hoe lang de wax het uithoudt in weer en wind.

Goede service en kwaliteit voor een mooie prijs.

Een bedrijf dat weet waar ze mee bezig zijn. Zeer goede veiligheidsmaatregelen voor de mensen die het dak op gaan. Nette werknemers die de mijn dakkapel weer de mooiste van de buurt hebben gemaakt.

Snelle en secure afhandeling

Blij klant van Dakkapel te zijn.

Een mooie dakkapel die er weer als nieuw uitziet

Zeer tevreden over de gedane werkzaamheden. Onze dakkapel ziet er weer als nieuw uit. De medewerker die de werkzaamheden heeft uitgevoerd was erg vriendelijk en vakkundig.

Prima!

Vriendelijke medewerker die z’n werk gewoon goed doet! Dakkapel ziet er weer als nieuw uit!

Heel vriendelijk en uitstekend werk

Dakkapel blinkt weer na grondige reiniging.

Als nieuw

De dakkapel is mooi schoon en als nieuw. Of de dakvorsten het fijn hebben gevonden kan ik niet zien, maar zo'n gespannen touw erover lijkt me niet goed op een vorst van 40 jaar oud. Verder gooide jullie werknemer het afval uit de dakgoten op een hoop in het gras, wat ik niet zo netjes vond. Hij had ook kunnen vragen of het in de groene afvalbak mocht wel zo netjes! en opgeruimd

Geweldig super

Geweldig super Heel vriendelijk personeel mensen Beveel het graag aan

Keurig gedaan

Drie keer laten schoonmaken en nog steeds tevreden

Super !

Dakkapel is flink opgeknapt. Was ook hard nodig. Vriendelijke man. Heel tevreden!

Ziet er schoon uit.

Ivm afwezigheid door vakantie hebben we niet gezien hoe één en ander in zijn werk ging.

Keurige communicatie, op de minuut nauwkeurig, keurig gereinigd

Eigenlijk staat alles al hierboven. Daarnaast een keurige medewerker, zeer correct en punctueel.

Keurig op tijd en mooi schoon geworden

Als nieuw!

Keurig volgens afspraak. Dakkapel ziet er weer als nieuw uit. Prima service.

Onze dakkapel ziet er weer als nieuw uit.

Wij zijn tevreden hoe het schoonmaken van onze dakkapel is gegaan. Het is op een professionele manier uitgevoerd, waarbij goed rekening is gehouden met de corona maatregelen.

Goede communicatie, op tijd, werken netjes. Dakkapel weer als nieuw.

Helemaal Top!

Dakkapellen zien er weer gelikt uit. Ik had beide dakgoten ook laten meenemen maar 1 was er niet nodig en gewoon netjes gemeld en van de factuur afgehaald. Helemaal Top.

Helemaal top

Dakkapel weer helemaal top. Vriendelijk personeel. Dik tevreden

Professioneel

Een vies dakkapel valt op in de straat en dat is niet nodig, voor een acceptabel bedrag wordt deze gereinigd en kan er weer een paar jaar tegen.

Zeer vakkkundig

Zeer goede communicatie, en vakmanschap

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?