Keurig netjes afgeleverd

Eerst zelf geprobeerd, uiteindelijk toch maar uit handen gegeven. Wel zo veilig.

Een zeer goede ervaring

De man in kwestie ging netjes te werk met een fantastisch resultaat

Prima, netjes en zeer te vreden

Goede communicatie, werkzaamheden netjes uitgevoerd. Prima prijs kwaliteitverhouding!

Prima service volgens afspraak.

Goede voorlichting op de site. werkt volgens afspraak. Zeer correcte medewerker die de klus uitvoert. Alle veiligheidsvoorschriften in acht genomen. Perfect schone dakkapel. Kan ercweerveven tegen.

Altijd goed!

Laat het elk jaar doen en altijd netjes en goed....ik laat het ook waxen en het blijft gewoon een jaar lang mooi uitzien!! Heel tevreden

De man weet wat hij doet vertelt eerst nog wat de verwachting is en werkt vervolgens alles netjes af.

Helemaal top

Er is heel kundig en netjes gewerkt. Het ziet er weer keurig en schoon uit. Er is niet geknoeid of stuk gemaakt. Deze jongeman was echt heel precies en super aardig. Goed gedaan.

Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel ze doen het goed, ik zou ze bij kennise aan bevelen. Vriendelijke groeten, mevr van Zanten.

Top gedaan!

Het duurde wel even voor jullie kwamen maar goed gedaan!

Topwerk op de top van je dak

Waar voor je geld

Gewoon goed!

Een nette jongen kwam er aan de deur die het gewoon allemaal netjes heeft gedaan. Helemaal niks op aan te merken.

Keurig werk geleverd

Dakkapel weer mooi schoon. Top gedaan, zeer tevreden. Erg klantvriendelijk.

Vriendelijk en duidelijk personeel, alles goed schoon

Vriendelijke jongeman, belde netjes dat hij ietsje later was. Was ook eerlijk toen 1 dakgoot niet schoongemaakt.kon worden en daar hebben we ook niet voor betaald. Ik raad ze aan.

Om de 2 jaar laten wij de dakkapellen reinigen. Firma neemt zelf contact met ons op.

Prima service en kwaliteit

Bij deze firma is de dakkapel al voor de tweede keer schoongemaakt en gereinigd en telkens weer tot goede resultaat.

ieder jaar weer de dakkapel als nieuw

al vele jaren dezelfde werknemer die onze dakkapel er weer als nieuw laat uitzien.

De werknemer was vriendelijk en heeft de kozijnen heel goed schoongemaakt.

Keurig gewerkt, goed schoon en vriendelijke jonge man

Ik was alleen verbaast dat hij alleen was. Voor veiligheid en gezelligheid zou je denken dat ze samen komen. De jongen werkte keurig en was erg vriendelijk. Het was ook big eens bloedheet, maar daar hoorde je hem niet over.

keurig en heel netjes gewerkt

Geweldig!

Zeer goed schoongemaakt. Kan dit zeker aanbevelen.

Gewoon goed

Zeer goede service

Klantvriendelijk, nauwkeurig gewerkt

Vriendelijk en goed

Vriendelijk contact duidelijke afspraken , door telefoon en mail . Erg vriendelijke en beleefde uitvoerder van de werkzaamheden .

Voor herhaling vatbaar!

Eigenlijk precies zoals vermeld op jullie site: "Een eerlijk product voor een eerlijke prijs. Helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel."

goed en klantvriendelijk..

Ziet er weer schoon en fris uit.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?