Heel goed

Prima vakwerk

Goede. Ervaring. Net personij́

Goede ervaring

Goed gereinigd

Aardige man goed en duidelijk in de communicatie hij mag blijven toppie

Netjes

Op tijd, snel en netjes wordt er gewerkt. Vriendelijke man

Professioneel en netjes.

Werken netjes en professioneel. Checken gelijk het dak en informeren daar over.

Professioneel, kundig en netjes

Zeer fijne ervaring. Er worden netjes voorbereidingen getroffen ivm de veiligheid en de dakkapellen glinsteren als nooit te voren.

Profesioneel

Zeer professionele reinigen. Gemotiveerd personeel.

Heel goed

Mooi opstijf; correct en juiste werkhouding

DDeze keer een zeer correcte schoonmaker, maakte de kapel goed schoon

Werknemer had net een ernstige corona infectie achter de rug. Stond na 2 dakkapellen te trillen op zijn benen en moest zijn werkzaamheden helaas afbreken. Er staan nu nog 4 dakkapellen en goten te wachten op reiniging van mijn naaste buren.

Zeer tevreden. Vakkundig werk geleverd

Professionele werknemer die uitstekend werk heeft geleverd. Deze beoordeling is ook namens mijn buurman de heer Noe, die momenteel in het ziekenhuis ligt

Werkt netjes en veilig

Dakkapel zier er weer stralend uit

Keurig gedaan, helemaal tevreden!

Super fijne ervaring met Dakkapelreining.nl. Heeft echt de tijd genomen om alles tip top in orde te maken. De foto’s die tijdens de schoonmaak zijn gemaakt lieten zien dat wij de volgende keer eerder zullen bellen!

Zeer tevreden!

Zeer profesioneel bedrijf. Communicatie goed en geleverd werk uitstekend. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed gedaan

Goed schoongemaakt

Uitstekend schoon gemaakt

Vriendelijke medewerker die zijn werk precies en volledig uitvoert met een goed resultaat e

Top bedrijf

Medewerker was erg beleefd. Deed voorzichtig en gaf aan dat er een zijplaat moest worden vervangen. Dacht goed mee. Werkte netjes en schoon.

Goede en nette service

Erg goede en nette service, behoudt van je dakkapel.

Professioneel in alle opzichten.

In alle opzichten ging het perfect! De communicatie, de schoonmaak, de veiligheid, de uitstraling (goed gereedschap, bus op orde en schoon, werkkleding), het persoonlijke contact. En het eindresultaat is top!

Dakkapel ziet er als nieuw uit

Keurig op tijd ,fijne medewerker . Dakkapel ziet mooi gereinigd uit

Prima resultaat en klantgericht/vriendelijk

Wederom geleverde dienstverlening prima. Dienstverlening ging zelfs zo ver dat jullie medewerker kwam melden dat er een dakpan stuk was en heeft deze voor ons vervangen. TOP! Onze ervaringen met collegae gedeeld en gaan ook gebruik maken van jullie diensten.

Net bedrijf. Mooi resultaat.

Op tijd. Keurig te woord gestaan door werknemer. Vakkundig. Perfect schoon.

Super!!!!

Konstantijn heeft de werkzaamheden perfect uitgevoerd, de dakkapellen zien er weer top uit. Vriendelijk en m.b.t. corona ook zeer goed afstand gehouden.

Deskundig en correct

Deskundig en correct. Vertrouw er daarom op dat alle onderdelen van de dakkapel gereinigd zijn

Uitstekend.

Mijn 2 dakkapellen zien er weer uit als nieuw. Terwijl ze al een aantal jaren niet meer schoon gemaakt waren en er behoorlijk vies uitzagen.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?