Blinkend schoon

De kapellen zijn weer als nieuw. Op professionele en klantvriendelijke manier zijn onze kapellen weer super schoon.,

Voorzichtig en correct met mn zonnepanelen omgegaan

Goed zoals altijd

Perfect schoon

Uitstekende mensen. Kwamen echt hun afspraak na. De beide dakkapellen zijn perfect schoon.

Heel professioneel en prima werk

Zie hierboven

Nette onderhoudsmonteur

Er wordt veilig gewerkt en foto's gemaakt van geleverd werk

geweldige correcte beleefde medewerker van uw bedrijf vol lof

Alles zeer correct uitgevoerd. Zo,n goede ervaring nog niet eerder gehad.

Professioneel en toegewijd

Heerlijk dat wij zelf het dak niet meer op hoeven !

Prima service, geen troep achter gelaten , keurig op tijd, dakkapel ziet er weer uit als nieuw, klein min puntje.....het dak van dakkapel is niet schoon gemaakt.

Prima ervaring Dakkapelreiniging....zeer deskundig.

Deskundig en werken erg netjes.....!

We zijn heel tevreden. De medewerker was keurig op tijd en communiceerde vriendelijk en duidelijk. De werkzaamheden werden keurig uitgevoerd. Onze tuin is lastig om er met de ladder en steekwagen (contragewicht) te komen. Een en ander kostte daardoor meer tijd. Het was geen enkel probleem. Super!!!

Goed en veilig werken

Schoonmaak van dakkapel is goed en veilig uitgevoerd. Keurig afgehandeld

Snel en adequaat

De website is helder en een afspraak is eenvoudig gemaakt. De medewerkers komen op tijd op de afspraak en leveren prima werk. Zeer tevreden.

Ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Ik ben tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

Dakkapel is weer keurig schoon!

Alles is naar wens gegaan, goede service er is ook nog een dakpan vervangen!

op tijd en keurig netjes

Op tijd en keurig gedaan. Nette jongen.

Uitstekend uitgevoerd

Betrokkene was ruim voor de aangegeven tijd aanwezig wat betrouwbaar overkomt. De reiniging is zeer goed en efficient uitgevoerd. Ook was betrokkene goed beveiligd tegen ongelukken. Al met al zijn wij zeer tevreden met de verrichtte werkzaamheden en zeker voor herhaling vatbaar.

Prettig

Zeer professioneel! Vriendelijk!

Helemaal top geregeld en weer mooi schoon

Voor dat geld ga ik mijn leven niet riskeren.

Gewoon goed.

Ook dit keer weer een serieuze en hard werkende medewerker die goed werk afleverde. Dit was een andere als waar we vorige keren tevreden over waren maar zeker net zo goed.

Goede service, goed schoon en netjes afgehandeld

Was keurig op de afgesproken tijd aanwezig, dakkapel was goed schoongemaakt!

Super netjes

Kwam keurig op tijd heeft het dakkapel heel netjes schoon gemaakt zeker een aambeveling

Vriendelijk

Alles is weer mooi schoon. Superservice. We houden zeker contact voor de toekomst.

Goed en snel

Het schoonmaken van de dakkapellen Is zorgvuldig en snel gedaan. Ziet er weer uit als nieuw.

Prima uitgevoerd tegen redelijke prijs

De dakkapellen zijn grondig gereinigd; er is ook zeker enige tijd aan besteed. Ziet er weer goed uit. Mij verwonderde de bijzondere wijze van het dak opgaan zonder ladder of hoogwerker.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?