Professionele benadering en afhandeling

Prettige ervaring, netjes en correct.

Goed gedaan

Tevreden

Positief

Reiniging ziet er netjes uit !

Dit was mijn tweede ervaring met dakkapelreiniging.nl De eerste ervaring was al goed en ook deze keer is het prima gegaan. De medewerker deed alles in overleg. Zo constateerde hij een gebroken dakpan en heeft deze vervangen. Hij besprak hoe we zouden communiceren wanneer hij op dak bezig was en mijn hulp nodig mocht hebben. Het dakkapel ziet er weer keurig schoon uit.

Netjes schoon

Vriendelijke man die de dakkapel weer keurig schoon heeft gemaakt

mijn dakkapelen waren weer helemaal schoon

goeie ervaring zou ze aanraden

Snel een afspraak handig via internet met alle extra's als dakgoten en wax.

weer als nieuw

Onze dakkapel is weer als nieuw. Erg tevreden over dakkapelreiniging. Communicatie prima via de mail. Komt afspraken na. Erg professioneel! Werkt veilig en nauwkeurig. Gaf goede tips voor het onderhoud in de toekomst. Dus kortom ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Ervaring zijn goed ,netjes ,correct en zeer goed uitgevoerd.

De ervaring was correct , nauwkeurig , vriendelijk en is zeer goed uitgevoerd.

Zeer professionele reiniging door ervaren werknemer met duidelijk plezier in zijn werk.

Prima eindresultaat, een dakkapel die haast licht lijkt te geven in het donker, zo wit en een grondig gereinigde dakgoot. De werknemer ging zeer professioneel te werk en nam zijn werk zeer serieus. Ook leek hij duidelijk plezier in zijn werk te hebben. Verder nam hij de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Heel fijn. En ook nog een prima prijs.

Perfect resultaat

Professionele aanpak met een perfect resultaat.

Netjes gewerkt

De afspraak was snel geregeld. De uitvoering van de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

Helemaal geweldig

Ik zie u graag volgende jaar weer terug om mijn dakkapel te reinigen. Ik ben zeer tevreden. Hartelijke groeten cor schuijlenburg

Prima communicatie en prima werk.

Hadden we dit maar eerder gedaan, TOP

Zeer mooi en weer als nieuw

Professioneel en goed werk afgeleverd

Het maken van een afspraak was telefonisch snel geregeld. Keurig op tijd arriveerde de medewerker van uw organisatie en met een veilige en professionele methode werden de werkzaamheden naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Keurig en schoon afgeleverd. Nette medewerker.

Goed en aan te bevelen.

Tot volle tevredenheid in alle opzichten

Mooie, goed werkende website. Prima veiligheidsmaatregelen. Uitstekend werk geleverd. Volgende keer zeker weer dakkapelreiniging.nl

goed gedaan

netjes gedaan. goede service

prima vezorgd

zeer tevreden over de werkwijze en service.

Bijzonder prettig en begripvol voor mijn kleine probleempjes.

Zie boven. Duidelijk genoeg??

Goede ervaringen met dit bedrijf

Nette jongens , beleefd , meedenken en flexivel. Niks te klagen, het is de al de 3de keer dat de jongens mij mij langskomen (om de 2 jaar)

Super netjes werk, vriendelijk en goed georganiseerd. Alle informatie vooraf was duidelijk

Aan te raden,

Goed volgens afspraak

Dakkapel ziet er weer schitterend uit.

Zeer georganiseerd en netjes gewerkt

De communicatie was goed, zowel vooraf als achteraf. Er is zorgvuldig gewerkt. Vriendelijk personeel.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?