Super netjes gedaan.

Ik heb er zelf niet zoveel aan gedaan, mijn lieve buurvrouw had alles geregeld en het enige dat ik hoefde te doen was de poortdeur te openen. Bij thuiskomst leek het of ik een nieuw dakkapel had laten plaatsen. Zo mooi schoon zag ie eruit.

Volgens wens tevreden en betrouwbaar.

Persoon melde zich keurig op tijd. Gaf aan wat hij ging doen en welke voorbereidingen hij moest doen alvorens hij ging beginnen. Was wel ik verbaasd dat één persoon dit deed. Nadat alles was geïnstalleerd werd er aangevangen met de werkzaamheden. Deze werkzaamheden werden keurig uitgevoerd en voor zover ik kon overzien netjes uitgevoerd. Wij waren zeer tevreden en zullen ook zeker weer van uw diensten gebruik maken.

Mijn dakkapel is weer als nieuw!

Ik werd keurig op de hoogte gehouden van vertraging door uitlopen van voorgaande klus. Het koste enige moeite de lijn ter bevestiging van het contragewicht over het dak te "schieten" maar uiteindelijk lukte dat. Het reinigen en waxen verliep verder zonder problemen. Kortom: dik te vreden. Tip: vermeldt in de bevestigingsmail de reden van het toegankelijk houden van de achtertuin (poort open) n.l. het plaatsen van het contragewicht.

Goede communicatie en afspraak.

Duidelijk overzicht van werkzaamheden

Reiniging is geschied zoals gewenst: perfect!

Op tijd Niet gehaast Uitkijken voor beschadiging (met dragen ladder) Vriendelijk en beleefd

Goed bevallen.

De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

Keurig

Kundige vriendelijke medewerker heeft onze kapel mooi gereinigd

Goeie service

De vakman heeft mijn dakkapel keurig gereinigd en zelfs nog het afdakje boven de voordeur voor mij geïnspecteerd. Ik stel dat extraatje zeer op prijs. Dikke duim!

Keurig gedaan

alles netjes en geordend Ik zou dat bij een ander aanbevelen

Gewoon kwestie van communicatie en nakomen van afspraken

Contact via de mail vlot en duidelijk. Datum afspreken en nakomen van hetgeen er is afgesproken. Ik klim natuurlijk niet zelf op het dak om te kijken of de dakkapel rondom schoon en gewaxed is maar die jongen zit daar niet zijn boterhammen op te eten. Hij heeft foto’s gestuurd van het gedane werk en verder is het een kwestie van vertrouwen en dat hebben wij in dit bedrijf. Tot nu toe tevreden.

Keurig en netjes uitgevoerd.

Keurig en correcte ervaring

Vriendelijke en nette jongeman. Meldde keurig dat hij met iets vertraging eraan kwam. Goed werk afgeleverd.

Top, zoals altijd

Snel, zorgvuldig en zonder gedoe. Zelfs op verzoek (en zonder overleg vooraf) de goten van de buren gereinigd. Zeer tevreden klant!

Nauwkeurig en super netjes werk

Keurig binnen de genoemde periode ingepland. Een prettige medewerker en een super resultaat. Onze verweerde dakkapel zag er na de behandeling als nieuw uit.

Heel goed

Goede kwaliteit, snel en volgens de afspraak op tijd

Vakwerk

Uitstekend al jaren geen klachten. Ook nooit gehad. Naar tevredenheid afgehandeld. Dikke Pluim Peter M.

Goede ervaring gehad, met zowel de medewerker, alsook het uitgevoerde werk.

Ik kon op 10 december ingepast worden in de planning. Nog voor de feestdagen is deze klus dus geklaard. Daar ben ik heel erg blij mee. Op de dag zelf is de medewerker wel 2 uur bezig geweest met mijn dakkapel en het schoonmaken van de dakgoten. Erg professioneel gewerkt, zodoende van mij een goede beoordeling.

Goed en veilig gewerkt

Onze dakkapellen zijn door een vriendelijke jongeman schoongemaakt en in de was gezet. Hij zat veilig gezekerd en deed zijn werk secuur. Koffie drinken zat er niet in vanwege corona, dus wij hebben hem nauwelijks gesproken.

Volgens afspraak dakkapel perfect schoongemaakt

Inderdaad professioneel en veilig uitgevoerd. Over 2 jaar opnieuw met dakkapelreiniging.nl

Professioneel

Heeeeel aardige reiniger

Helemaal naar wens

Prima schoonmaak resultaat, vakbekwaam en aardig personeel; volgend jaar weer

Uitstekend en vertrouwd

Prima geregeld.

Goede werk geleverd. Was mooi op tijd, na telefonisch overleg zelfs eerder. Ook de veiligheid wad dik in orde.

prima werk

hij deed het goed en veilig

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?