Top gedaan ✅!!

Topper

Vakkundig

Dakkapel werd vakkundig gereinigd. Oplettend vond ik ook dat ik werd gewezen op een kapotte dakpan. Of ik nog een pan had om deze te vervangen. Top

Doen wat ze beloven, zoals het hoort!!

Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Onze twee dakkapellen zijn weer als nieuw. We bevelen dit bedrijf dan ook van harte aan! Mvg Oscar en Wendy

Prima, betrouwbaar, komen afspraken na, werken keurig.

Leveren keurig werk af.

Goed en nauwkeurig uitgevoerd

Dankje

Professioneel bedrijf

Super tevreden. Dakkapellen zien er weer uit als nieuw. Professioneel personeel en vriendelijk

Super service met net een beetje extra

Tijdens het schoonmaken van de dakkapellen zijn meteen ook de dakramen in de aanbouw meegenomen. Alles ziet er weer spik en span uit.

Je krijgt wat je afspreekt, mét een glimlach. Tip: Als je met je buren afspreekt om het gezamenlijk te laten verzorgen, zorg dan voor een coördinator die het centraal regelt. Niet los aanvragen en naar elkaar verwijzen.

Vakbekwaam, volgens afspraak. Prima

Fijn en goed

Goed en netjes de dakkapel gereinigd volgens verwachting zoals op de website door hen geschetst.

Zeer positief

Vriendelijke jongen deed alles keurig netjes en nam de tijd en alles weer spik en span

Aardig snel vakkundig en echt alles goed schoon

super tevreden

Aardige man die zijn werk heel goed heeft gedaan.

Uitstekende service door uitstekende medewerker

Hele goede service. Goed contact. Medewerker belt vantevoren dat hij iets later komt dan het afgesproken tijdstip. Geen enkel probleem: ik werk toch thuis. Mijn dakkappellen waren erg vies, maar zijn weer blinkend schoon. Ook erg prettig: elke 2 jaar een herinneringsmail met een link waarmee je snel weer een nieuwe afspraak kunt maken. Dank jullie wel en tot over 2 jaar!

Goed, snel, vriendelijk

Goed, snel, vriendelijk

Snelle en goede reiniging. Dakkapellen zien er weer top uit!

Fijne en snelle manier om afspraak te maken. Netjes op tijd op de dag van afspraak. Binnen 2 uur waren de dakkapellen en luiken weer mooi schoon.

Prima geregeld!

Prima geregeld, betrouwbaar en niet te duur.

Goed gewerkt

Keurig op tijd netjes gewerkt resultaat heel goed

prima werk geleverd

vriendelijk personeel, prima volgens afspraak gewerkt,

Snelle en goede behandeling van de dakkapel

Afspraak kan snel gemaakt worden, prettige en nette medewerker. Kwaliteit van het reinigings- werk is prima

Alles volgens afspraak

Keurig op tijd, positief, gemotiveerd en vriendelijke medewerker die alle werkzaamheden tot tevredenheid heeft verricht.

Buitengewoon sympathieke medewerker

De medewerker van dakkapelreiniging was heel erg vriendelijk, beleefd en heeft zijn werk goed gedaan. Op zulke medewerkers moet men zuinig zijn.

Een aanrader!

Al een aantal jaren laten wij ons dakkapel en de dakgoot schoonmaken door dakkapelreiniging.nl. Zij zijn professioneel, leveren goed werk, komen gemaakte afspraken na en zijn zeer vriendelijk. Volgend jaar weer.

super

na online een afspraak te hebben gemaakt zou dakkapelreiniging het dakkapel binnen 4 weken komen doen. Nou dat is ze zeker gelukt binnen een week stonden ze netjes zoals vooraf gemeld al binnen een week op de stoep. werkzaam heden super netjes uitgevoerd.

Keurig gedaan

Keurig gedaan

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?