Top service, goed geregeld, vriendelijke jongen! Een aanrader!

We zijn meer dan tevreden. Aardige jongen, netjes alles schoon, fijne communicatie. Geen punten ter verbetering!

TOP !

Super vriendelijke medewerker en ook een Top resultaat!

Ze leveren goede service en konden zeer snel ons van dienst zijn. Als het ooit weer nodig is maak ik graag weer gebruik van hun diensten.

Alles prima geregeld

Snelle en heldere communicatie. Werkzaamheden precies volgens afspraak en op tijd.

Heel goed werk afgeleverd

Deskundig personeel die heel goed werk afleveren

Tevreden

Netjes gewerkt, alles goed schoon ook de dakgoten

Super schoon

De medewerker was erg netjes en maakte de dakkapel heel snel blinkend schoon. Jij was super vies en is nu Super schoon. Lijkt wel als nieuw

Goeie service en kwaliteit

Zeer tevreden over de reiniging van mijn dakkapel.. raad het iedereen aan..

Helemaal top

Maken al jaren gebruik van de service met volle tevredenheid. Komen de afspraken na en vriendelijk personeel.

Professioneel, snel en correct

Ze doen wat ze beloven, prijs kwaliteit is goed!

Mooi resultaat!

De schoonmaker was keurig op tijd en leverde een mooi resultaat! Was duidelijk en vriendelijk. Hij maakte duidelijk dat er nog wat kleine plekjes op een van de 2 dakkapel zaten, die kreeg hij niet weg. Dit was omdat het al een tijdje niet gedaan was, niet omdat hij het niet geprobeerd heeft! Ook een herinnering over 2 jaar ingesteld, want ik laat het dan weer door dakkapelreiniging.nl doen !

Stipt op tijd , prima behandeling en goed werk afgeleverd.

Ik ben zeer tevreden,

Zeer zorgvuldig op moeilijk bereikbare plekken

Goede service, heldere website, duidelijke prijsopgave, komen afspraken na, ze bleken telefonisch niet altijd even goed bereikbaar, zorgvuldig in de uitvoering. Volgende keer weer dit adres.

Levert prima werk en afspraak=afspraak.

Wij laten onze dakkapellen al enkele jaren onderhouden door dakkapelreiniging.nl en zijn nog nooit teurgesteld.

Vlot en netjes gewerkt.

Werkt veilig en efficiënt. Ik ben tevreden.

Vakkundig gewerkt met goed resultaat

Ruim 20 jaar niets aan gedaan maar dakkapel ziet er nu weer keurig uit.

Netjes en goed

Netjes, duidelijk, secuur

De jongen die al eerder bij ons was is zo klantvriendelijk, bekwaam, netjes en weet heel goed waar hij mee bezig is. Gaat grondig en snel aan het werk.

Al jaren tevreden klant.

Elke keer kijk ik er weer van op hoe professioneel het dakkapel reinigen gaat. Vriendelijk en omdat de afspraak een keer verzet moest worden vanwege gladheid was de communicatie ook prima. Prima werk. Dank daarvoor

Prima geregeld

Professioneel, snel en zorgvuldig. Wij zijn dik tevreden

Zeer professioneel bedrijf , dakkapel werd vakkundig schoongemaakt en in de was gezet. Ik raad dit bedrijf aan.

Uitstekende service!

Een zeer aardige meneer meldde zich voor het geplande onderhoud en was tot in de puntjes voorbereid. Alles netjes, correct en veilig uitgevoerd. Vakwerk! Tot over 2 jaar!

Voldoet aan verwachting

Prima gecommuniceerd en afspraak nagekomen. Reinigingswerk in goed overleg naar wens uitgevoerd.

MIJN DAKKAPEL IS WEER SUPER SCHOON..

Komen op de afgesproken tijd. Dakkapel wordt grondig schoongemaakt etc. Resultaat: super schoon.

Goed werk

Uw werknemer is heel bescheiden in zijn optreden! Werkt keihard door!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?