Netjes gedaan

Dakkapel wat niet zo fraai, maar straat na bezoek van dakkapelreiniging weer als een zonnetje

Veilig en netjes

de dakkapellen zijn weer mooi schoon!

wat ik verwachtte, kwam uit

Tevreden met het resultaat

Prima dienstverlening!

Vlot een afspraak gemaakt. Duidelijke afspraak over de tijd. Prettige benadering en professionele manier van werken. Prima.

Ik ben zeer tevreden,het werd zeer uitvoerig schoongemaakt

Bijzonder tevreden

Bijzonder tevreden over de werkzaamheden en resultaat en de administratieve afhandeling.

Uitstekend resultaat

Goede communicatie over afspraak en uitvoering. Snel en uitstekend resultaat zonder enige overlast. Kortom, een aanrader !

Prima werk geleverd!

De mensen die reinigen doen het goed en veilig. Zij ruimen keurig op, alsof ze niet geweest zijn. Als er een dakpan breekt vervangen ze deze keurig. Alleen op de site moet iets aangepast worden. Daar staat ook bij rolluiken reinigen, maar dat betreft alleen rolluiken die aan de dakkapel vastzitten en niet andere rolluiken zoals die van de slaapkamers. Dit heb ik gemeld en dit zou aangepast worden. Prima!

Op een veilige manier werken

Wat ik belangrijk vindt is dat er veilig gewerkt wordt en dan nog goed ook. Heerlijk alles schoongemaakt ook de ramen schoon achter gelaten.

super. weer helemaal schoon.

Ook de binnenkant van het rolluik is nu weer schoon. Na 15 jaar was de binnenkant heel erg smerig, nu weer schoon. SUPER.

Goed werk geleverd, vriendelijk personeel

De dakkapel ziet er weer top uit. Vriendelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en netjes gewerkt. Ga ik over een paar jaar weer laten doen.

Eerlijk,vriendelijk, snelle service en netjes te werk

Professional!

Uitstekekend, beleeft, goed oog voor veiligheid, goed georganiseered!

Dakkapellen en dakgoten weer spik en span

Doen waar ze voor staan en servicegericht. Keurige medewerker die zijn vak goed verstaat. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Een dakgoot was schoon en reiniging was niet nodig en dat gaf diegene die de werkzaamheden verrichte keurig en dit werd dus niet gefactureerd. 9 van de 10 bedrijven zetten dit gewoon op de factuur. Eerlijkheid duurt het langst en ook werkzaamheden prima en veilig uitgevoerd. Tevens een kapotte dakpan vervangen.

Top service en afspraak is afspraak

Kundig! Alles wordt met de hand gewassen en komen keurig op tijd zoals afgesproken. Afspraak maken gaat snel en duidelijk en prijs kwaliteit is top! Een aanrader voor iedereen!

Professionnel

Vakkundig en professioneel bedrijf

Onze dakkapel is netjes en zorgvuldig schoongemaakt door de medewerker van dakkapellenreiniging.nl Erg vriendelijk en duidelijk wat hij ging doen en hoe. Resultaat is erg netjes.

Betrouwbaar en grondig

Prettig bedrijf, goed bereikbaar, betrouwbaar en werken grondig. Ook fijn dat ze na een jaar weer contact opnemen om te vragen of er weer een reiniging nodig is en nooit opdringerig zijn.

Keurig nette medewerker die wist wat hij deed

Alles is keurig schoongemaakt en netjes achtergelaten. De binnen en buitenkant zijn weer prima in orde. Alleen is vergeten om het rooster schoon te maken war we zelf hebben gedaan.

Komen afspraken na

Vriendelijke medewerker en keurig werk afgeleverd

Dakkapellen perfect schoon!

Het werk is op excellente en enthousiaste wijze uitgevoerd door de heer Denzel. Ik beveel hem van harte aan.

Fantastisch schoon

Een erg sympathieke medewerker die de dakkapellen fantastisch schoon heeft gemaakt. Het was een hele klus want ze waren echt heel erg vies. We zijn erg tevreden!!!

Uitstekende service en mooi resultaat

Goed bereikbaar, professioneel en veilig. Keurige werknemer en goed materiaal. Zeker een aanrader.

Super...heel vriendelijk en altijd op tijd. Keurig gedaan ook.

Zie bovenstaande...

Goed en netjes gewerkt

Zoals boven netjes gedaan en goed schoon

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?