Weer een brandschoon dakkapel! Prima medewerker!

Wij zijn heel tevreden over het reinigen van ons dakkapel en dat de medewerker ook nog twee dakpannen heeft vervangen! Super!

Keurige man die de klus gedaan heeft

Netjes op tijd , ook na een melding dat het een half uurtje later werd . Duidelijke communicatie. Heerlijk een bedrijf wat zn afspraken nakomt , zeker in deze tijd . Aanrader !!

Geweldig bedrijf

medewerker was keurig op tijd en heeft onze beide dakkapellen schitterend schoon gemaakt, ze zijn weer als nieuw

Vriendelijke en kundige man

De Dakkapel is weer als nieuw.

Fijn, weer schone dakkapellen

Wat ik zelf niet kan is Dakkapelreiniging.nl wel gelukt. Het was al even een doorn in het oog en nu is het weer als vanouds.....Lekker schoon

Degene die kwam schoonmaken was zeer deskundig en prettig in de omgang

Hij kwam op de afgesproken tijd, is direct deskundig aan de slag gegaan en het resultaat was perfect!

Komt afspraak niet na

Al sinds 2007 klant. Wij hadden, net als 2 jaar geleden, een afspraak over de prijs. De jongen heeft een uur besteed aan bellen met de heer Fortuyn. Maar ging onverichte zaken retour omdat hij de ene dakkapel te lang vond. Heel jammer dat de jarenlange relatie niets voorstelt. Ook niks meer vernomen van de heer Fortuyn.

Alles keurig gedaan ik ben heel tevreden

Heel erg tevreden. Netjes en verantwoord gewerkt.

Heel tevreden. Zeker aan te bevelen.

Heel tevreden, schoon resultaat e rustig en netjes gewerkt.

Prima ervaring, dakkapellen weer keurig schoon, en de goot geleegd. Netjes gewerkt, Ik woon hier nog niet zo lang en denk dat het 5 jaar niet gedaan is. Nu weer de originele kleur zichtbaar.

Vriendelijk. Ervaren. Prima resultaat.

Heldere afspraken, goed en duidelijk werk, vriendelijke en beleefde mensen!

Mijn dakkapel kundig schoongemaakt en de dakgoot aan de voorkant. De dakgoot achterkant kon helaas niet schoongemaakt worden... dat was wel jammer maar verder prima werk. Netjes en beleeft te woord gestaan, harde werkers en ook nog communicatie ingesteld. Fijn!

Professioneel

Eindelijk eens en afspraak gemaakt, wat erg vlot verliep. Na een mislukte 1e afspraak vanwege een defect apparaat keurig een paar dagen later een nieuwe afspraak waarbij keurig de wensen besproken werden en vervolgens op veilige wijze uitgevoerd. Heel klein randje vergeten, maar dat is vergeven.

Reinigen van onze beide dakkapellen verliep zeer voorspoedig. Vriendelijk te woord gestaan en blij met het resultaat.

Netjes en goed gedaan. Kan het zeker aanraden.

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf

Dakkapel en dakgoten zeer grondig, werkt netjes en alles goed gereinigd tegen heel redelijke prijs. Bedrijf komt zijn afspraken goed na.

Dakkapel en rolluiken binnen en buiten schoon gemaakt en het ziet er weer uit als nieuw. Ik ben tevreden.

Beleefd en netjes.

Prima werk geleverd

Zeer proffesioneel bedrijf, zeer goede resultaten, Jesse was zeer ervaren en heeft super werk geleverd, ik had het bedrijf een paar keer gebeld met vragen, er werd direct opgenomen en met geduld mijn vragen beantwoord, ze Jesse komt over twee jaar weer.

Vriendelijke mensen

Zoals elk jaar weer netjes schoon gemaakt zeer tevreden

Afspraak is afspraak, gewoon goed!

Tijdig geïnformeerd over aankomsttijd, wat benodigd en hoeveel tijd het zou vergen. Er is door de medewerker veilig gewerkt. Het was slecht weer en hij lette ook heel sterk op zijn omgeving zodat er geen dingen zouden kunnen vallen op voorbijgangers vanwege de harde wind. Met een verse kop koffie om weer wat warm te worden, ging hij na een uur naar een volgende klant. Resultaat van de schoonmaakbeurt is uitstekend, de dakkapel ziet er weer als nieuw uit.

Hele vriendelijke man doet ze werk top

Prima service, niets op aan te merken.

Alles weer lekker schoon.

Oke

Vriendelijke en professioneel, mijn 2 dakkapellen waren in 2 uur tijd klaar. Toch her en der wat plekjes gezien die niet goed schoon waren, waxen en drogen waren beschreven processtappen welke ik niet gezien heb.

Secuur en vakkundig werk.

Mijn dakkapel ziet er weer als nieuw uit, de groene aanslag is geheel verwijderd.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?