Laden reviews...
520 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews benadrukken consequent professionaliteit en vakmanschap, veilige werkomstandigheden en hoge kwaliteit. Klanten prijzen vriendelijk personeel, heldere communicatie en stipte afspraken. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en tevredenstellend beschreven met grondig schoonmaakwerk dat het product weer als nieuw laat lijken.
De afspraak inplannen ging super makkelijk! Er wordt duidelijk gecommuniceerd, wat je moet doen voor een afspraak en wie er langskomt met telefoonnummer. Ze regelen verder alles zelf bij huis! Echt heel fijn. Het is echt ontzettend mooi schoon geworden. Ik had niet gedacht dat mijn dakkapel nog zo mooi kon worden. Echt een aanrader!
2 August 2026
Hanneke
Alkmaar
Na een goede reiniging op de afgesproken tijd zijn onze dakkapellen weer prachtig schoon en in de was gezet. Perfect!
Fred Vroomans
Uithoorn
Dakkapellen en rolluiken (binnen- en buitenzijde) laten reinigen en super blij met het resultaat. Het lijkt als nieuw. Ook nog eens hele vriendelijke medewerker. We zijn erg tevreden!
Diana
Kortenhoef
Keurig op tijd, snel en netjes gewerkt.
H
Leidschendam
Jesse kwam op 20 juli mijn dakkapel schoonmaken en had alles goed geregeld. Na alles geïnstalleerd te hebben ging hij het dak op en heeft keurig werk afgeleverd! De financiële afhandeling is ook goed geregeld.
Judith
Alkmaar
Mijn dakkapel ziet er wederom als nieuw uit. Fris, schoon, keurig verzorgd. Denzel, je bent een Kanjer!!
Haydie
Almere
We hebben onze dakkapel laten reinigen, na 7 jaar was het ook echt nodig! Ontzettend opgeknapt en blij met het eind resultaat. Bedrijf komt afspraken na en werken netjes.
Joralie
ALKMAAR
Monteur heeft prima werk geleverd en op verzoek ook nog afvoer teruggeplaatst die tijdens storm was losgekomen. Dus ben dik tevreden over dit bedrijf.
Ed
Leidschendam
Goede communicatie en de dakkapel is weer schoon!
Maartje
Velserbroek
Elke 2 jaar, als het weer nodig is, zijn we blij dat de da dakkapellen weer 'shinen' Schoongemaakt door een vriendelijke man, die goed en met valbescherming werkt.
Ineke
Hoorn
Professioneel en vriendelijk. De dakkapel ziet er weer top uit
Ank
Dordrecht
We hebben weer een mooie schone dakkapel!
De Bruijn
Vianen
Binnen 2 uur 2 dakkapellen netjes schoongemaakt. Vantevoren werd al aangegeven dat vanwege de staat de vraag was of het blinkend schoon zou worden. Maar het is heel netjes geworden. En nette uitleg gehad over hoe en wat.
Annelies
Lexmond
Voor mij was dit de eerste x dat ik het had uitbesteed. In het verleden deed ik dit altijd zelf. Goeie en duidelijke afspraken en werken volgens een veiligheids protocol. Alles weer lekker fris en schoon. Dus gelijk maar een nieuwe afspraak gepland voor in hun agenda.
Ferry
Wijk bij Duurstede
.Goede service
Eli
ALMERE
Tevreden over de communicatie én de werkzaamheden.
Regina Achterberg
Alkmaar
Vriendelijke en goed werkende mensen. En altijd op tijd.
Cor
Abcoude
Bij ons is Rick geweest was keurig op tijd en ging zeer bekwaam te werk. Alles weer netjes schoon en netjes achter gelaten. Ben een blije klant.
Herman van Arum
Brielle
Super netjes, aanrader.
29 July 2026
Mariëlle
Hilversum
.gezien de vervuiling van het houtwerk hebben ze het geweldig gedaan. Zeer tevreden
26 July 2026
Anna Paulowna
Zeer keurig
Anja Zwart
Ede
Geweldig werk geleverd en moest ook wel na dik 10 jaar niet meer de dakkapel gereinigd. Hebben ook de tijd genomen en prima prijs!
Raymond
Warnsveld
Als je de buren ook vraagt, dan blijft het hele rijtje netjes
Erik-Jan
Vleuten
afspraak plannen gaat soepel, duurt ook geen weken voor ze komen. dakkapellen zijn vervolgens prima schoongemaakt. Van harte aanbevolen!
Arjan
Beuningen
Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar.
Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel.
Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?
Branch
Bouw, Constructie