Goed gewerkt. Ziet er top uit. En vriendelijk

Ik werd gebeld dat het wat uitliep en kwam toen op afgesproken tijd maar dan wat later. Erg netjes om dat te melden. Dakkapellen zijn ook goed schoon gemaakt en werd netjes gewerkt. Ik ben heel erg tevreden!!

Prima service!

Op tijd, keurig schoon en veilig gewerkt!

Doen goed hun werk.

Goede communicatie via de mail, werk word netjes en goed uirgevoerd, en de persoon die het kwam doen heel vriendelijk. Dus vollof.

Topservice

Netjes werkend en beschaafd. Men gebruikt goede valbeveiliging dus je hoeft niet bang te zijn dat er opeens iemand in je tuin gevallen is. De dakkapel ziet er weer als nieuw uit, de ramen netjes schoon en mijn dakgoten weer leeg. Aanrader!

Bevestiging E-mail Inplaning duurde wat lang,maar de wzh zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

Dakkapel lijkt wel nieuw

Dit is de tweede keer dat mijn dakkapel schoon gemaakt is. Deze keer was door de corona perikelen flink uitgesteld door mij. Het dakkapel ziet er weer als nieuw uit en met de wasbehandeling blijft hij ook lang schoon. Het grote voordeel is dat je zelf het dak niet op hoeft wat tot gevaarlijke situaties kan lijden, want niet iedereen heeft een valbeveiliging tot zijn / haar beschikking. Kortom een aanrader.

super

schoonmaker was vriendelijk, op tijd, werkte veilig en schiterend resultaat

Dakkapellen als nieuw!

Mike heeft keurig werk geleverd. Mijn dakkapellen blinken weer! Zijn als nieuw! Ook veilig gewerkt. Dus geen angst voor valpartijen. Aandachtspunt: communicatie over het maken van een afspraak. Op vraag voor een schoonmaakbeurt kwam netjes een antwoord waar aangegeven werd dat binnen 4 weken contact zou worden opgenomen. Echter na 3 maanden was er opnieuw contact op mijn initiatief. Hierna werd het vlot geregeld.

Fantastische service en resultaat

Heel fijn contact, makkelijk afspraak mee te Plannen. Zeer proffesioneel

fantastisch bedrijf.

Keurig op tijd. Fijne medewerker die keurig netjes en snel onze dakkapel weer heeft gereinigd en in de wax gezet tegen een redelijke prijs. Zeker een aanrader.

Professioneel en veilig gewerkt.

Ik ben zeer tevreden over de vriendelijke,professionele en veilige wijze waarop de dakkapel is gereinigd.

Professioneel en netjes

De dakkapellen zijn weer netjes schoon en zien er weer mooi uit. Werkzaamheden zijn professioneel en veilig uitgevoerd door de dakkapel reiniger en is tevens erg klantvriendelijk.

Top gedaan

Vriendelijke medewerker en meedenkend over de juiste aanpak van het reinigen over de overkapping heen

Hij ging fijn zijn eigen gang. Goed werk geleverd.

Fijn overleg over wat hij van mij nog nodig had. Daarna weinig van de werkzaamheden gemerkt. Goed werk geleverd.

Perfect!

Ons dakkapel schittert weer in de zon! Weer fantastisch goed schoongemaakt door een zeer vriendelijke man.

Conform afspraak en klantvriendelijk

Voor de tweede keer dit bedrijf ingehuurd. Resultaat is wederom prima en conform afspraak.

keurig gedaan in de 32 graden felle zon.

Heel aardige en kundige jongen, nam de tijd en werkte zeer netjes. GEEN ENKEL MINPUNT TE BEDENKEN.

Professioneel

Goede vakkundig service Aanrader

Zeer goede ervaring

De werknemer was vriendelijk, bekwaam in het werk, en ging ook heel veilig te werk

Mijn dakkapel en dakgoten moesten schoongemaakt worden. Toen de werkman er achter kwam dat mijn buurman kort geleden de dakgoot aan de voorzijde had schoongemaakt is de prijs aangepast. Ook heeft hij een dakpan die naar beneden was gekomen weer op z'n plaats gelegd. Ik ben zeer tevreden!

Ons dakkappel is super schoon nadat dakkapelreiniging.nl ons dakkapel heeft gereinigd. Goede communicatie en vriendelijk personeel. Over 2 jaar maken wij graag weer gebruik van de diensten van Dakkapelreiniging.nl

Minder goede ervaring als voorgaande jaren

Voorgaande jaren waren wij altijd zeer tevreden. Nu wordt er gewerkt met zzpers, de betreffende meneer was te laat nu kan je denken kan gebeuren maar niet als je bijna om de hoek woon en dan ook echt bij a een uur te laat, terwijl ik de eerste afspraak was. De dakkapel is schoon daar valt niets over te zeggen maar er werd ook totaal niet even gekeken of de planten beschadigde door de slang, voorgaande jaren begin de collega in andere hoek dus hiermee rekening gehouden met de planten. Deze meneer ging via het dak van de buren en lette totaal niet op dat hij mijn planten compleet beschadigde dit vond ik erg slordig zou een volgende keer ook geen gebruik meer willen maken van deze meneer.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review. Wij streven een perfecte klantervaring na, maar bij u is dat deze keer niet gelukt, excuses daarvoor. We spraken elkaar destijds al dat mijn collega te laat was, dat behoort tot de uitzonderingen. En natuurlijk is het opletten of er niets beschadigd. Er hangen altijd klimlijnen naar beneden. Daarom is het raadzaam kwetsbare zaken even weg te schuiven tot een meter vanaf de gevel.

prima, netjes en correct geholpen.

prima werknemer

Fantastisch resultaat!

Goed, snel, vriendelijk en perfect uitgevoerd door de specialisten.

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?