prima!

Alles keurig uitgevoerd!

Zeker voor herhaling vatbaar

Vriendelijke man, snel, efficiënt en keurig schoon gemaakt! Volgende keer gaan wij zeker dit bedrijf weer inhuren!

Waren op tijd en het ziet er weer goed uit

Goede service en vriendelijk personeel

Ons dakkapellen zijn weer mooi schoon. De heer die hier kwam namens Dakkapelreiniging.nl had alles gecheckt qua oneffenheden dakbedekking en eventuele beschadiging. Gelukkig was alles nog prima in orde. Goede communicatie en een heel vriendelijk en beleefde heer die hier kwam. Alles keurig netjes achtergelaten. Top!

Komen afspraken na en reiniging is top

Van het maken tot een afspraak en het reinigen klopt alles. Reiniging wordt ook grondig en top gedaan

Vriendelijk personeel met een professionele houding.

Ze waren op tijd, vriendelijk en de dakkapellen zagen er na afloop uit als nieuw!

Zeer netjes gewerkt

Vriendelijke man. Let goed op dat hij de planten in de tuin niet vertrapt en is heel secuur in het schoonmaken. Werkte ook veilig voor zichzelf.

De werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd.

De werkzaamheden zijn perfect door een rustig persoon uitgevoerd en hij wist ook welke werkzaamheden hij moest uitvoeren.

Schoon en vriendelijk

Ik heb een hele fijne ervaring .mijn dakkapel is netjes en goed schoon gemaakt.De persoon die dit bij mij kwam doen was ook heel vriendelijk ,beleefd ,dus ik ben zeer tevreden.

Alles netjes schoon!

Keurige meneer,alles goed schoon,en alles netjes achter gelaten en dan voor die prijs [jumbo]

Naar tevredenheid dakkapel gereinigd en dakgoot geleegd

Alles naar tevredenheid. Een aardige man die het heeft verzorgd.

Een zeer vriendelijke en vakkundig medewerker heeft dit jaar onze dakkapel gereinigd en van een waslaag voorzien en kan deze dakkapel er weer twee jaar schoon tegenaan.

Redelijk

Dakkapel is netjes schoon. Ramen zaten een blauwe streperige waas over. Waarschijnlijk met wax water. De dakramen onder het dakkapel werden nat en vies door het reinigen en werden zo achter gelaten. De vorige keer werden deze ook netjes schoongemaakt

alles netjes beleefd en keurig gedaan

al jaren zeer goed ervaring

Geweldig werk afgeleverd

Heel vriendelijk man en heeft heel goed werk afgeleverd. Een echte aanrader.

Doen wat zij beloven

Vriendelijk personeel, wat de werkzaamheden conform de afspraak uitvoert

Zeer vriendelijk en super schoon is je dakkapel

Jullie gaan veilig op het dak aan het werk Zijn erg klantvriendelijk en super schoon werk leveren jullie

Al een paar jaar het dakkapel laten reinigen nog steeds zeer tevreden nu hadden we deze keer Nigel heel rustig en zeer bekwaam dus alles is weer netjes gereinigd dus over 2 jaar weer. Super tevreden.

Dakkapel is goed schoon geworden

Op een Paar kleine punten die niet meer schoongemaakt konden worden volgens de medewerker, ziet het er schoon uit. Goed om te zien dat jullie je personeel serieus nemen en voor veiligheid gaan.

Vriendelijke medewerker

Uitleg van de werkzaamheden. Dat er later een lange lat in de tuin stond was een verassing. De foto opgestuurd naar Eelco. “Hij is niet van ons, gooi hem maar weg”verbaast me. Waarom is de lange lat van de dakkapel naar de tuin gebracht?

Geweldige service

Eenvoudig te boeken, vriendelijke en deskundige medewerker. Leverde perfect werk af en snel.

Duidelijk en nette mensen

Goed werk geleverd.

Een vriendelijke man met ervaring die zijn werk goed deed.

Netjes schoongemaakt

Werkt serieus

Aardige gozer!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?