Geweldig bedrijf en komt duidelijk de afspraken na.
Werken heel netjes en zorgvuldig tegen een heel schappelijke prijs
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.471 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
De verzamelde reviews benadrukken consequent professionaliteit en vakmanschap, veilige werkomstandigheden en hoge kwaliteit. Klanten prijzen vriendelijk personeel, heldere communicatie en stipte afspraken. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en tevredenstellend beschreven met grondig schoonmaakwerk dat het product weer als nieuw laat lijken.
Werken heel netjes en zorgvuldig tegen een heel schappelijke prijs
Jaap Terlouw
Nieuw-Lekkerland
Alles volgens afspraak verlopen, zeer tevreden met het resultaat.
Helena
Maartensdijk
De werkzaamheden zijn veilig, vakkundig en met zorg uitgevoerd.
Anneke Maat
Rotterdam
Zo goed en veilig kan je het zelf niet doen
walter
Leek
Zeer vriendelijke man met ervaring,en zeer netjes Was weer helemaal Top
Anita
Hoofddorp
De ramen zaten vol met gedroogde druppels en de bij de dakgoten was het grove vuil verwijderd maar ze waren nog vuil van een laagje gruis.
Beveelt niet aan
Cor
Capelle aan den IJssel
Prima, op tijd, vriendelijke werknemer en de dakkapellen zien er weer keurig uit.
Anita
Utrecht
Een professionele ervaring. Nette medewerker en werk gedaan zoals verwacht. Wel jammer dat ik na zijn bezoek een uur bezig ben geweest om zijn voetstappen en sporen op de terrastegels weer weg te poetsen.
Rob
Almere
Op 22 september mijn dakkapel en rolluik schoongemaakt. Ik ben zeer tevreden en ga zeker weer gebruik maken van dit bedrijf!
Co
Leimuiden
Zeer tevreden met de service.
Dick Van zetten
Vught
Fijne mensen die heel secuur je dakkapel reinigen en in de was zetten
Geert
Nieuwkoop
Vakkundig en netjes. 1 dakpan was stuk gegaan. Hij heeft andere dakpan uit de kelder gepakt en geplaatst. Blij mee. Schone dakkapel en schone dakgoot.
Esther Van der / van Graaff / Gelder
Barendrecht
Ben heel tevreden over de reiniging van ons dakkapel. Het ziet er schitterend uit en er werd ook heel netjes, vakkundig en veilig gewerkt. Wat ook belangrijk is.
Hanneke Wijers
Bergen op zoom
Weer goed schoon gemaakt voor de komende 2 jaren. Eelco geeft bijtijds een planning datum door en Nigel komt op afgesproken tijd en dag. Flexibel in omzetten als geplande dag niet kan doorgaan. Het werk is naar behoren en zoals verwacht uitgevoerd.
Jos
Purmerend
J.
Heerhugowaard
De werkzaamheden werden wederom volgens afspraak keurig uitgevoerd
Jan
Alkmaar
Doen hun werk heel goed
Astrid
Den Helder
Komt op tijd en heeft de werkzaamheden uitstekend uitgevoerd.
Ruud
Kortenhoef
Grondig werk geleverd.
Dirk
Vries
We zijn vooraf goed geinformeerd. Degene die het werk kwam doen,stelde zich keurig voor. De klus is perfect gedaan. Volgend jaar weer!
Es
Kamerik
Behandeling was kundig en klantvriendelijk (zoals altijd). Ook goed gecommuniceerd over de staat van de dakkapel. Dus..... tevreden !
2 October 2026
Paul
Heerhugowaard
Nu twee keer gebruik gemaakt van de diensten van dakkapelreiniging.nl. Twee keer een blinkende dakkapel en weer volledig witte rolluiken van binnen en van buiten. Dit werd door professionele mannen gedaan en wat ik fijn vond was dat ze (zelfs zonder te vragen) de schoenen uittrokken toen ze naar zolder liepen om de rolluiken onder handen te nemen. Ik lees van sommige andere reviewers dat dakpannen wel eens sneuvelen. Daar heb ik gelukkig geen ervaring mee. Ik raad dit bedrijf van harte aan en hoop ze over pakweg 2 jaar weer in te mogen schakelen.
2 October 2026
Tanja
Nieuwegein
ben al jaren klant bij jullie. Er wordt altijd goed overleg gepleegd en het werk wordt netjes en correct gedaan.
28 September 2026
Anja Lourens
SOEST
Ze komen hun afspraken na, dat is al een dikke plus. Netjes net als de vorige keren op de dag zelf nog een keer tijd gemeld via sms hoe laat ze komen. Alles is weer keurig schoon, netjes gewerkt zonder gedoe.
28 September 2026
A
Beneden-Leeuwen
Netjes en zorgvuldig werk geleverd helemaal toppie weer de dakkapel. Professioneel gereinigd volgend jaar zeker weer laten doen.
27 September 2026
George
Almere
Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar.
Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel.
Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?
Branch
Bouw, Constructie