Super service!

Via de website heel makkelijk het contactformulier ingevuld. Binnen no time een reactie terug en een datum ingepland. Onze dakkapel is weer als nieuw!! Ook de dakgoot is leeg gehaald. Wij kunnen er weer ff tegen aan. Bedankt voor de goede service!

Mooi werk.

Er wordt goed gewerkt en het resultaat is prima.

Keurig werk conform afspraak.

Ik krijg op tijd bericht wanneer de afspraak staat ingepland. Op de dag komt er een zeer vriendelijke medewerker die vlot en kundig te werk gaat. Het resultaat? Een keurig schoon dakkapel. Ik kan er weer even tegen.

Nette en vriendelijk medewerker en de reiniging is netjes uitgevoerd.

Zoals het bovenstaande. Erg vriendelijk en nette medewerker en het is goed en netjes uitgevoerd.

Goed!

Goede ervaring! Met passie gedaan, En zeer tevreden over de werkzaamheden! Dakkapel ziet er weer als Nieuw Uit!

Heel goed bevallen!

De dakkapel is mooi schoon geworden! Vriendelijke man, werkt veilig en alles mooi schoon gemaakt! Aanrader!

vriendelijke en bekwame medewerker

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van de medewerker, allereerst de zorg voor veiligheid en ook de aanpak van het schoonmaken van de dakkapellen. Hoop hem over 2 jaren weer te treffen.

Zijn zeer tevreden

Keurige en vriendelijke man. Goed werk geleverd, zijn zeer tevreden . Zullen zeker dakkapel reiniging aanbevelen

Volgens verwachting uitgevoerd. Zelfs dakpan vervangen, dat is nog eens service. Beide dakkapellen weer prachtig schoon.

Goed bevallen

Afspraken netjes nagekomen en vriendelijk en vakkundig personeel, veiligheid goed in acht genomen. Prijstechnisch dik in orde en over 2 jaar weer een afspraak maken.

Betrouwbaar

We hebben nu twee keer onze dakkapellen en de luiken van buiten en binnen schoon laten maken. Het bedrijf is nauwgezet in de afspraken. De resultaten van het schoonmaken zijn prima, al is het van de binnenkant schoonmaken van de luiken erg moeilijk. Ze hebben er alles aan gedaan om ze goed te reinigen maar het blijft erg moeilijk om er goed bij te komen. Aan de inzet voor het redelijke resultaat heeft het zeker niet gelegen. Eigenlijk moet een leverancier van luiken erop wijzen wat de ramenconstructie voor gevolgen heeft voor het schoonhouden.

Echt een specialist !

Goed bedrijf, heel aardige jongeman. Duidelijke communicatie wat wel kan en wat niet kan. Werkt goed en snel.

Vriendelijk, vlot en voortvarend.

Gewoon goed werk, op tijd, vriendelijk en attent.

Dakkapellen weer tip top schoon

Zoals elke 2 jaar dakkapellen laten reinigen. Zijn weer helemaal schoon en in de was. Kan weer 2.jaar vooruit

Al meerdere malen iemand aan huis gehad van dakkapel reiniging. Sommige zijn niet zo kundig, andere juist wel.

Weer helemaal goed, ziet er weer keurig uit.

Professioneel onderhoud dakkapel

Net als vorig jaar zeer tevreden. Wel heb ik spijt dat ik het reinigen van de dakgoten toch niet heb laten doen, omdat er weinig bladresten in zaten. Als de volgende onderhoudsbeurt over 2 jaar is dan zit er voor 3 jaar afval in. Vaker reinigen vind ik prettiger. Dus: volgend jaar zie ik u graag weer.

Fijn bedrijf, goede afspraak mee te maken

Goed geholpen, mooi resultaat. Werken netjes en is beleefd. De volgende keer bel ik jullie weer.

Snelle respons op verzoek tot reiniging

Na een verzoek om uitvoering van reiniging was er een snelle reactie en afspraak gemaakt. De reiniging is goed uitgevoerd en tegen een redelijke prijs.

Prima werk!

Goed gedaan.

Heel goed en zorgvuldig gewerkt. ik moet alleen nog wel de factuur krijgen.

Niets op aan te merken.

Maak al een aantal jaren gebruik van dit bedrijf en nog nooit iets aan te merken gehad en ook deze keer niet. Na het schoonmaken wordt altijd verteld hoe de conditie van de dakkapellen is. Gewoon goede service!!!

Komt op tijd, Hoef zelf niet het dak op en toch schone dakkapellen.

Prima!

Uitvoering reiniging was professioneel en met een prima resultaat

Reiniging goed uitgevoerd. Vriendelijk personeel. Goede prijs/prestatieverhouding. Aan te bevelen!

Fantastisch

De dakkapellen zien er weer netjes uit, de schoonmaker is professioneel bezig geweest en correct en netjes in de omgang

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?