No nonsens reiniging

Netjes en vakkundig gereinigd door vriendelijke vakkundige medewerkers, waarbij het rolluik nu ook aan de binnenzijde er weer keurig schoon uitziet. Verder een “No Nonsens” mentaliteit. De dakgoot reinigen aan de achterzijde was na een korte inspectie niet nodig, dus ook niet berekend. Klasse!

uitstekend

Dakkapellen goed gereinigd. Een zijkant was groen, is nu weer mooi wit. De achterdakgoot is leeggehaald. Neem dus aan dat dit ook goed is. Hoop u over twee jaar weer terug te zien. Vriendelijke groet...W.Vreenegoor - Castricum.

Mooi schoon en goed communicatie met uitvoerder.

Heel prettig dat er vantevoren een mail wordt gestuurd met foto van de uitvoerder die langs komt. De uitvoerder was iets verlaat; hij heeft dit direct per sms doorgegeven. Erg vriendelijke man en heeft uitstekend werk afgeleverd.

Een uitstekende start

Wij hebben, na een aanbieding via Ruiter Dakkapellen, voor het eerst van deze diensverlening gebruik gemaakt. Wij zijn helemaal tevreden over zowel communicatie voorafgaand, vriendelijkheid personeel als ook het schoonmaakresultaat. Wat ons betreft voorlopig een jaarlijks terugkerende actie.

Dakkapel schoon, maar...

Onze dakkapellen zien er weer goed uit, maar de ramen waren (wederom) niet goed gezeemd. Heb zelf de ramen opnieuw moeten schoonmaken. Hetzelfde was ook bij de voorlaatste keer niet gebeurd. Ik heb het niet (weer) gemeld, maar nu met deze enquête dan maar genoemd. Ik twijfel of ik het weer voor zoveel geld weer zal laten doen een volgende keer! De keuze tot aanbeveling bestaat alleen uit JA/NEE. Ik zou hier MISSCHIEN in hebben gevuld.

Professioneel

Goede communicatie, vakwerk afgeleverd, precies zoals beloofd. Alleen jammer dat ze geen dakgoten aan de buitenkant reinigen.

Vriendelijk bijzonder netjes en professioneel

Wij raden deze service aan. Werkzaamheden goed uitgevoerd luiken eindelijk ook weer schoon aan de binnenzijde. Bovendien vriendelijke en nette man die de werkzaamheden uit kwam voeren heel plezierig.

We zijn zeer beleefd en en goed geholpen Het dakkapel ziet er weer als nieuw uit! Wij zullen dit ook delen met onze familie en vrienden

Vriendelijk en goed werk geleverd!

Aardige man, en levert prima werk. Mooi en schoon resultaat.

Planning kwa tijd kwam niet overeen. Mij werd gezegd 0815uur, de medewerker 0900uur. Naast dit kleine verschil kwam er een aardige medewerker en werd onze dakkapel weer wit ipv grijs!

Werkt netjes en ziet er keurig uit

Keurig

Evenals voorgaande jaren zijn wij opnieuw zeer tevreden. Alles volgens afspraak en dakkapel weer als nieuw. Tot volgende keer !

Ben zeer tevreden . Aan te bevelen

Afspraak nagekomen . De erg vuile dakkapel weer mooi schoon .

zeer tevreden

mooi gereinigd.ziet weer als nieuw. op tijd,, vriendelijk correct

Goede communicatie via mail en sms

Vriendelijk en vakbekwaam.

Perfect!

Fijn dat je precies weet wie er voor je deur staat. Zeker vandaag de dag, heel belangrijk. Correcte afhandeling, netjes. We zullen hier zeker weer gebruiken van maken.

Topreiniging

Net en vriendelijk personeel die keurig werk afleveren. Dakkapel ziet er weer keurig netjes uit.

Erg tevreden aardige gozer Nigel

Leuke knul en heeft goed werk geleverd. We zullen graag nog eens gebruik maken van jullie diensten .

zeer goed

vriendelijk personeel goede service geleverd werk goed met goede prijs.

Uitsluitend

Zeer capabele schoonmaker en hij ging leergierig te werk.

Goed werk afgeleverd.

Prima wek afgeleverd en fijne communicatie over planning. Zeer tevreden.

Goede service Makkelijk afspraak maken Alles weer netjes

De screens en dakkapel zijn na 15 jaar weer als nieuw.

De eerste jaren hield ik de screens en dakkapel zelf bij, maar je komt op gegeven moment op een leeftijd, dat je dat niet meer moet gaan doen. De hele dakkapel toont weer als nieuw. Onze dank.

Uitstekend gedaan!

Er valt weinig dan alleen lof toe te voegen. Wij zijn zeer tevreden, maar zijn dat al jaren. Groet René

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?