nette behandeling

goede afspraak, de medewerker was keurig op tijd en heeft zijn werkzaamheden goed verricht.

Prima service, vriendelijk,

Prima werk door keurige medewerker

Van te voren een telefoontje ' ik ben over een half uur bij u' nette verschijning beleefd keurig werk.

Perfecte afhandeling

Goede communicatie, vriendelijke medewerker, werk zag er goed uit.

Professioneel,

op tijd , duidelijke uitleg wat hij ging doen, vriendelijk en zeer vakbekwaam en goed oog voor de veiligheid.

Secuur en vriendelijk

Rustig en veilig gereinigd

Goede reiniging en vriendelijk personeel

Nvt

Zeer zorgvuldig

Wij hebben 2 dakkapellen met rolluiken laten reinigen, waxen etc, maar omdat een ervan inmiddels tussen de zonnepanelen staat, was het niet heel zeker of rondom plek genoeg was om te werken. Ik moet zeggen dat dakkapelreiniging zeer kundig personeel heeft dat vakkundig en zeer voorzichtig hier mee om ging. Onze dakkapellen kunnen er weer 2 jaar tegenaan. Ze zijn weer helemaal schoon en gewaxt.

Superschoon en dat al jarenlang

Een aantal jaren geleden via een simpele zoekopdracht op de site van dakkapelreiniging terecht gekomen. En, ik ben daar blij mee want met min of meer regelmatig onderhoud ziet onze dakkapel er na ruim vijftien jaar nog steeds als nieuw uit.

vlot, netjes,goed resultaat

Op tijd volgens afspraak Vlotte afhandeling Prima resultaat

Goede afspraken en dito reiniging!!!

XX

Zeer tevreden.

Ik had een datum afgesproken. Maar op die dag ging het stormen. Werd keurig de dag van te voren gebeld en gelijk een nieuwe afspraak voor een week later. De dakkapel prima schoongemaakt. Erg tevreden. Dus zeker een aanrader!

Jullie hebben er een vaste klant bij! Helemaal TOP!!!

Mike kwam op de afgesproken tijd. De rolluiken werden aan de binnen- en buitenzijde gereinigd. De dakkapel werd gereinigd en in de was gezet. Dat was bijna 10 jaar geleden voor het laatst gedaan. Het resultaat was verbluffend. Als nieuw!! Kortom: Ik ben heel erg tevreden. Over twee jaar krijg ik bericht en laat ik het wederom door hetzelfde bedrijf uitvoeren. Mike, nogmaals bedankt voor de goede service en voor jou en je gezin fijne feestdagen!!

Snel en goed uitgevoerd

De 1e afspraak kon niet doorgaan omdat het dak glad was door sneeuw. Veiligheid voor alles. Na het klaarzetten van de veiligheidsmiddelen was het schoonmaken snel gedaan, de kant waar geen zon komt was groen geworden van de aanslag. De dakkapel is prachtig schoon geworden. Over 2 jaar krijgen we een mailtje om de schoonmaakbeurt te herhalen,

Efficiënt, vriendelijk en netjes

Zoals altijd een vriendelijke bejegening, hard werken en een stralende dakkapel

Netjes

Dakkapel netjes schoon gemaakt en dakgoot. Ziet er weer mooi uit. Top volgende keer weer.

Goede reiniging door vriendelijk medewerker

Voor een betaalbare prijs goed werk geleverd. Aardige medewerker. Ook voldoende veilig.

Prima schoon gemaakt inclusief herfstbladeren

De dakkapel is prima schoongemaakt, de bladeren zijn verwijderd en er is zelfs een defecte dakpan vervangen. Goede service.

Goed verzorgd

Keurig werk

De medewerker ging slagvaardig van start en hij heeft de dakkapellen goed schoongemaakt.

Het duurde lang voordat ik een afspraak kon maken. Nadat er een afspraak was gemaakt ging het in eerste instantie niet door omdat een medewerker een ziek kind had. Dit kreeg ik smorges te horen terwijl ik al een dag vrij had genomen 'm

Prima resultaat na een goede communicatie.

Aardige meneer die ons dakkapel netjes en veilig heeft schoongemaakt.

Duidelijke communicatie en snel gereinigd

Blij met de heldere communicatie per mail vooraf en de goede service van de mijnheer die de reiniging uitvoerde. Dakkapel, dakgoten en ramen goed gereinigd en hoefde niet eens thuis te blijven. Zeker een aanrader!

Goed werk en redelijke prijs

Goed werk en redelijke prijs

Veilig en netjes.

Vorige week is wederom onze dakkapel door Dakkapelreiniging.nl Zoals de vorige keren is dat veilig en netjes gedaan. De dakkapel kan er weer een jaar tegen en dat tegen een redelijke prijs.

Deze man levert perfect werk af

Goede communicatie naar klant toe Doet zijn werk perfect Levert op tijd zijn werk af Geweldig!!!

Over Dakkapelreiniging.nl

Dakkapelreiniging.nl is dé specialist in Nederland voor de reiniging van dakkapellen. Vaste prijzen, zonder voorrijdkosten. Professioneel én veilig! Inmiddels vele duizenden schone dakkapellen per jaar. Wij proberen een eerlijk product te leveren voor eerlijke prijzen. Wij streven naar een helder proces en een goed eindproduct: een schone dakkapel. Toch kunnen wij geen wonderen verrichten. Op onze website en in onze overige communicatie proberen wij heldere verwachtingen te scheppen, neemt u hier kennis van?