Fijne therapie voel me meer begrepen
Goede communicatie en voldoende kennis.
Ik heb ontzettend veel geleerd over mijn gedrag en mijzelf gedurende alle sessies. Het was vaak best confronterend en niet altijd even makkelijk, maar ik voel mij nu vele malen beter. Ik ben door de therapie een sterkere en meer zelfverzekerdere versie van mijzelf geworden, met heel veel dank aan Nicole.
Goeie klik en heel veel aan gehad
Marja is een zeer professionele, integere en vakbekwame psycholoog. Vanaf het eerste contact straalt zij rust, vertrouwen en deskundigheid uit. Ze neemt de tijd om echt te luisteren, toont oprechte betrokkenheid en weet een veilige omgeving te creëren waarin alles bespreekbaar is. Wat ik bijzonder waardeer, is haar begripvolle houding en haar vermogen om goed aan te sluiten bij wat op dat moment nodig is. Dankzij haar luisterend oor, scherpe inzichten en respectvolle benadering heb ik mij gehoord, gezien en serieus genomen gevoeld. Ik kan Marja dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige psycholoog.
Ik ben snel geholpen met korte wachttijd, heel fijn. Kon daardoor ook snel mijn werk hervatten.
Prima traject gehad, hoewel ik er meer van verwacht had. ik vind het online via teams een coaching traject niet fijn. verbinding wat regelmatig niet optimaal en ik vind het moeilijker om diepgaande gesprekken te voeren via een beeldscherm. de coach was wel fijn, maar ik had er meer uit willen halen.
Professioneel en constructief. Veel inzichten en waar nodig positief kritische feedback.
Ik voelde mij gehoord
Hele goede begeleiding door mijn coach Anouk
De gesprekken waren heel verhelderend en ik heb veel nieuwe inzichten gekregen, niet alleen op werkgebied. Fijne gesprekken en veel over mezelf en andere dingen geleerd.
Snel aan de beurt, binnen 1 week. Goede psycholoog en alle afspraken worden nagekomen. PRIMA
Ik heb onwijs fijne, diepe, helpende gesprekken gehad die mij zo’n andere blik op het leven hebben gegeven. Echt fantastisch en veel geleerd.
Oa dossier niet tijdig doorgestuurd naar arbodienst. Erg slordig.
Goed geluisterd en gehulpen
Deskundig en professioneel geholpen
Na verwijzing bedrijfsarts bij klachten overspannenheid aangemeld voor intake. Zonder veel verwachtingen traject aangegaan. Fijne persoonlijke aanpak. Fijne persoonlijke aandacht en aanpak. Goed inzichten gekregen en methodes geleerd.
Rustige gesprekken afgewisseld met de gevraagde hulp.
De psycholoog werd in consult gevraagd door de bedrijfsarts. De aanvraag werd snel opgepakt en de behandeling werd hierdoor snel gestart wat ontzettend fijn was.
Gerda heeft mij op een dusdanig effectieve en prettige manier geholpen om mijn trauma een acceptabel plekje te geven. Dankzij haar toewijding en expertise op het gebied van EMDR heeft zij ervoor gezorgd dat ik nu ruimte heb om op een gezonde manier het rouwproces aan te gaan en om wee te genieten van de mooie dingen in het leven. Gerda, nogmaals, 1000x dank voor je goede zorgen en het fijne traject wat ik met je heb mogen aangaan.
Super geholpen door Pauline echt super zeer blij mee
Door hanneke zp goed begrepen en geholpen. Dank voor alles
Professioneel, vertrouwd en effectief
Ik heb de behandeling als zeer positief ervaren. De gesprekken waren voor mij laag drempelig. Ik kreeg de tijd om te herstellen en naar mijn zelf en lichaam te luisteren. Ik kan nu beter mijn rust in mijn hoofd houden. Het inslapen gaat beter en nog steeds goed. Soms zijn er nog kleine momenten maar dan gebruik ik de tools en advies die ik mee heb gekregen. Ik heb er heel veel baat bij bovenaf van deze therapie. Mijn dank is groot.
Bisonspoor 3002 L304
3605 LT Maarssen
Bevorderen van welzijn op het werk.