Nee

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik was zeer teleurgesteld over de administratie. psycholoog en begeleider waren prima

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Begeleiding vanuit secretariaat was goed. Wat ik bij aanvang jammer vond, was dat doorverwijzing van de bedrijfsarts gericht was op Manon van de Wetering op locatie Bergen op Zoom in overleg met mij en dat er vanuit secretariaat toch een afspraak werd doorgegeven in Goes. Was tijdens telefonisch contact met secretariaat van Ascender kort daarna toch nog gepland bij de juiste persoon.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik heb gekregen. Ik kan nu weer met veel arbeidsvreugde en zelfverzekerdheid naar de toekomst kijken. Mijn dank is groot.

nee

4 sterren: goede service, goed behandeld

een voorintake via een email link laten invullen zonder een alternatief aan te kunnen bieden vind ik een minpunt mbt de privacy bescherming

4 sterren: goede service, goed behandeld

graag vermelden dat je kan parkeren op lokatie, scheelt zoeken en parkeerkosten

2 sterren: slechter dan verwacht

Halverwege traject werd I'm overgedragen aan een andere psycholoog met wie absoluut geen klik was. Niks mee opgeschoten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben een zeer tevreden ex cliente

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg tevreden over de behandeling van dhr Renee Luijpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Hoe anoniem is dit als mijn emailadres eronder staat? Ik had graag een rapport achteraf ontvangen, maar dat was er niet omdat de werkgever daar niet om gevraagd had, vind ik een gemis, gek ook dat er niets opgeschreven wordt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb eerst begeleiding gehad van Frida Kamphorst. Voelde mij niet op me gemak bij haar. Destijds aangegeven maar bleef haar als begeleider houden. Kreeg toen Maria Poppe. Veel betere klik en betere begeleiding. In het hele traject miste ik handvatten. Ik wist opdat moment niet wat goed voor me was en wat niet. Als ik mailde kreeg ik soms week later een reactie of zelfs helemaal niet. Daar ben ik dan ook al snel mee opgehouden. Opdat moment had ik dat juist echt nodig. ook kan ik niet concreet zeggen wat ik nu heb geleerd via Ascender. Ik heb zelf hulp gezocht via de dokter en daar heb ik meer aan gehad. Tijdens een burnout weet je gewoon niet wat je moet doen, daar had ik hulp bij nodig dit heb ik dus niet helemaal gehad. Ook het vertrouwen dat iemand er voor je is heb ik hier gemist. Ik heb wel geleerd dat ik mijn dag anders moet indelen. Daar heb ik wat aan gehad. Hoe ik dit verder moet uitbreiden en wat op dit moment nog goed voor me is, dat miste ik in de begeleiding

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.