4 sterren: goede service, goed behandeld

Nee,bedankt voor de begeleiding,ik ben er sterker uitgekomen na mijn BURN out....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bedankt, deze begeleiding heeft mij enorm geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiding van Anne van Nes vond ik zeer prettig en professioneel. Verder heb ik geen mening over Ascender.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lotte weet de vinger op de juiste plek te leggen. Het contact met Lotte voelde erg goed. De open en fijne gesprekken en de handvatten die Lotte mij hierin heeft aangereikt, hebben mij op weg geholpen om weer vertrouwen in mezelf en in de toekomst te krijgen. Nogmaals dank Lotte! (tot 12-11)

Geen

nee

2 sterren: slechter dan verwacht

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn dat er gekeken wordt naar de eigen wens en behoefte, ipv perse die van de bedrijfsarts. Doorverwijzing werd gedaan vanwege het niet tonen van emoties, inhoud van sessies werd meer coaching. Paste ook beter bij mij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb heel veel gehad aan de begeleiding van Willy Bultsma.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Renate De Boer: Je bent een topper in je vak-en mensenkennis!! Nog eens bedankt voor alles!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn positieve ervaring met Ascender ligt voornamelijk bij de goede begeleiding die ik kreeg van Lotte Motmans. Ik heb me erg begrepen gevoeld en genoeg handvaten gekregen om tijdens mijn herstel mezelf weer wat terug te vinden en op mezelf te vertrouwen.

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.