Coaching op eigen tempo met effectieve handvatten voor de praktijk

Ik heb de coaching van Ascender als zeer prettig ervaren. Mijn coach was kundig en straalde rust uit. Ook was het tempo goed en werd er perfect aangesloten bij mijn wensen. Ook de praktische oefeningen die ik als huiswerk meekreeg waren erg prettig en effectief. Ik heb door de coaching veel meer stappen kunnen zetten dan ik vooraf had verwacht.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? I Ascend (E-health)
  • Anders, namelijk: via verzekeraar
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja
  • Psycholoog, psychiater of coach

Goede begeleiding bij re-integratie na bijna burn-out

Vast omschreven doorlopen traject was goed. Doelstelllingen waren aan het eind gehaald.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Reintegratie route
  • Anders, namelijk: nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Nijmegen

Professioneel, persoonlijke interesse

Door de Corona helaas niet persoonlijk maar telefonisch. Ondanks dat was er voldoende interesse en begeleiding.

• Anders, namelijk: bedrijfsarts
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Alkmaar
  • Psycholoog, psychiater of coach

Ik heb er veel hulp aangehad

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Mediation
  • Anders, namelijk: Psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Maastricht

Zeer deskundige prettige coaching

Fijn contact, praktische tips gekregen. Heeft me weer op de rit geholpen.

• Anders, namelijk: Coaching bij burn-out klachten
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Grondig

Leoni had snel door waar er bij mij aan 'gesleuteld' moest worden. Ik heb onze gesprekken als zeer prettig en effectief ervaren.

• Anders, namelijk: geen idee wat jullie verwachten wat hier ingevuld moet worden.

Prettig en vertrouwd gevoel

Nicole komt warm over en luistert goed Ik had een goede klik Zij kon goed aanvoelen waar mijn pijnpunten zaten, deze benoemen en daar samen aan werken

• Anders, namelijk: Zie boven
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Alkmaar

Veilig en betrouwbaar

Het traject met de psycholoog, het delen van (online) informatie, aanbieden van online trainingen en het contact met Ascender gaf mij het gevoel dat dit op een veilige manier plaatsvond.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Helmond
  • Psycholoog, psychiater of coach

Goede coach, intensief traject, erg waardevolle ervaring!

• Anders, namelijk: -
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda

Heel goed geholpen!

Ik kon snel terecht en had een heel fijne begeleidster die me in 5 gesprekken weer goed op weg heeft geholpen. Het was makkelijk om gesprekken te kunnen hebben, telefonisch en face to face.

• Anders, namelijk: via VVAA

Weet ik nog niet

6 januari intake gesprek gehad, vanaf die datum niets meer gehoord. Ben ondertussen zelfs het wiel weer opnieuw aan het uitvinden. Heel jammer, kost veel energie en verdriet. Misschien kunnen mensen beter het intakegesprek krijgen, als er daarna ook doorgepakt kan worden....echt jammer.

• Anders, namelijk: Weet ik nog steeds niet
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Via telefoon
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Nee

Prima!

• Anders, namelijk: .
  • Psycholoog, psychiater of coach

Veilige en betrouwbare omgeving waarbij maatwerk word toegepast.

Met beide psychologen en goede ervaring. Ze hebben beide gekeken hoeveel sessies ik nodig had en wat voor sessie het beste bij mij paste.

• Anders, namelijk: nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Velp en Zeist
  • Psycholoog, psychiater of coach

zeer goede coaching op meerdere fronten iiiin kort traject

Leoni Zijderveld is een zeer ervaren bekwame coach die goed luistert en kritisch mee denkt. Ik ben zeer tevreden over de coaching. In een korte periode veel wijzer geworden en goede tips gekregen. Zeer preventief. Aanrader.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? CarrièreQuest
  • Anders, namelijk: Geen idee hoe dit heet

Ik ben op weg geholpen.

Ik vond mijn gesprekken met Rosalie heel behulpzaam. We kwamen er snel achter dat iemand met een ander specialisme nodig heb. Desondanks heeft Rosalie mij op weg geholpen. Ik vond het heel prettig om met haar te praten. Bedankt Rosalie!

• Anders, namelijk: ?? Trauma behandeling getriggert door werk.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch
  • Psycholoog, psychiater of coach

Prettige begeleiding in een moeilijke tijd (burn out)

Fijne psychologe met een luisterend oor en goede adviezen. Bedankt!

• Anders, namelijk: N.v.t
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Zeist
  • Psycholoog, psychiater of coach

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? VezekerdVitaal (EAP)
  • Anders, namelijk: -
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Sittard

Begripvol en ervaren

Uiteindelijk gekomen daar waar ik wilde zijn

• Anders, namelijk: Emdr

Professioneel

Een voor mij nieuwe manier, provocatief, die werkt.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Vitaliteitsimpuls
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Helaas corona en online
  • Psycholoog, psychiater of coach

Prettige gesprekken gehad, waarna ik ook echt verder kon met concrete stappen in mijn. Doen en laten

Ik had het gevoel dat mijn begeleider mij goed begreep en dingen die voor mij problemen gaven in het dagelijks leven hebben we besproken en concrete plannen gemaakt om dit probleem te verhelpen.

• Anders, namelijk: Via Reaal
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam centrum, Schiekade
  • Psycholoog, psychiater of coach

Snel geholpen. Verder het op mijn gemak voelen bij Leoni. Topper is ze!

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Vitaliteitsimpuls
  • Anders, namelijk: Weet ik niet

tevreden.

Mijn ervaring is tevreden. Dhr Freriks is een prettige man om mee te praten. In het begin voelde ik me wat ongemakkelijk, maar vrij snel voelde ik me op mijn gemak.

• Anders, namelijk: individuele gesprekken.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? 's-Hertogenbosch
  • Psycholoog, psychiater of coach

Een veilige en leerzame spiegel voor m'n neus

Ik voelde me vanaf de eerste sessie meteen veilig en begrepen. Ik heb zó veel geleerd in mijn traject! Levenslessen voor de rest van m'n leven, zeker weten. Dank je wel.

• Anders, namelijk: Reïntegratie

kundig maatwerk

Geen lange wachttijd, goede en duidelijke afspraken, prettige werkwijze en kundige begeleiding op maat

• Anders, namelijk: reintegratie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? beeldtelefoon ivm corona
  • Psycholoog, psychiater of coach

Het heeft mij gebracht naar waar ik moet zijn

Heel fijn om een spiegel voor te krijgen en dan een hoop te leren over mijzelf. Niet alles voorgekauwd te krijgen, maar door in de juiste richting gewezen te worden

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Zaurus

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.