Betere versie van mijzelf geworden

Vanuit werkgever doorverwezen met een hulpvraag. Daphne van Duren heeft mij de tijd en ruimte gegeven om te reflecteren en heeft hardnekkige patronen kunnen doorbreken. Zij heeft mij vertrouwen gegeven waardoor ik kon groeien. Ik ben trots en dankbaar waar ik nu sta, en daar heb ik haar hulp bij nodig gehad. Zij biedt een luisterend oor, heeft geduld en toont begrip. Hierdoor op mijn eigen tempo mooie stappen kunnen maken en handvaten meegegeven waar ik nu en in de toekomst wat aan heb.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? TELUS Health Individual Counseling
  • Anders, namelijk: 16 sessies
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Maarssen
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja

Goede begeleiding/ondersteuning op psychologisch gebied

Ik heb goede gesprekken kunnen voeren en heb na zelf vinden en samen zoeken wat ik precies nodig had voor herstel, de juiste ondersteuning gehad die me met praktische tips en inzichten goed heeft geholpen. Voor mij is de combi gesprekken psycholoog en e learning/podcast ernaast goed helpend geweest. Het heeft me veel inzichten op denkvlak en omgaan met situaties gegeven/verwerking van dingen uit het verleden

• Anders, namelijk: hulp op werk/privé vlak qua gedrag
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven noordbrabantlaan

Zorgvuldig en empathisch

Een serie gesprekken waarin op zorgvuldige manier verkend werd wat er speelde voor mij; helpend om inzicht te krijgen in wat er aan keuzemogelijkheden is, en hoe ik meer ruimte kan nemen voor reflectie op mijn werk.

• Anders, namelijk: consulten met psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? maarssen

Heel goed

Ik heb er veel aan gehad, Marja is een prettige gesprekspartner. Ze weet de juiste snaar te raken en heeft mij weer de juiste kant op weten te sturen.

• Anders, namelijk: Femicide
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Zuid Oost

Een deskundige en empathische professional die vertrouwen wekt en prettig is in de omgang.”

Ik heb [naam] leren kennen als een zeer deskundige en betrokken arbeidspsycholoog. Hij/zij weet op een natuurlijke manier vertrouwen te wekken en creëert daarmee een veilige omgeving waarin mensen zich gehoord en begrepen voelen. Door goed te luisteren, helder samen te vatten en op de juiste momenten door te vragen, weet hij/zij snel tot de kern van een vraagstuk te komen. Beweegt soepel mee met de situatie en de persoon tegenover zich, terwijl zij tegelijkertijd scherp blijft op de inhoud. Dankzij haar sterke analytische vermogen kan zij behoeften en klachten goed duiden, realistisch inschatten en vertalen naar concrete, passende oplossingen. Daarbij werkt zij resultaat- en oplossingsgericht, met oog voor zowel het individu als de context waarin iemand functioneert. Kortom, een professionele en betrouwbare arbeidspsycholoog die inhoudelijke deskundigheid combineert met empathie en een praktische aanpak

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Arbeidspsychologisch onderzoek + arbeidsdeskundige
  • Anders, namelijk: nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Groningen

Zelfvertrouwen en loyaliteit

Mijn ervaring met Telus is positief, mijn zelfvertrouwen en loyaliteit had door omstandigheden een flinke deuk opgelopen waardoor ik mij schuldig voelde na mijn werk omdat ik was uitgevallen. Met de sessies bewaakte hij mijn grenzen om deze terug zelf in te laten zien waar deze lagen. Ik heb nog wel eens een valkuil maar voel mij er niet meer schuldig over. Bedankt Tjarko!

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Arbeidspsychologisch assessment
  • Anders, namelijk: Via Tragel
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Mijn doel niet kunnen bereiken, slechte afhandeling

Ik heb zeven gesprekken gehad, maar merkte dat ik niet verder kwam. Het waren op zich prettige gesprekken, maar er was weinig structuur en ik had toch meer behoefte aan duiding en aanpak. Het bleef voor mij te vrijblijvend en onvoldoende concreet. Ik heb het traject afgebroken omdat het me niet verder bracht. Heb met de bedrijfsarts afgesproken om te kijken of er via coaching of een andere psycholoog toch meer resultaat bereikt kan worden. De arbeidskundige adviseerde een andere psycholoog. Ik heb een tijd later pas een rapportage gekregen die ik moest accorderen. De inhoud was echter niet correct. De strekking was dat mijn traject erop zat en ik helemaal hersteld ben. Dat is onjuist. Ik heb dit aangegeven en geen akkoord gegeven. Daar heb ik vervolgens niks van weer gehoord. Ik heb onlangs een mail gestuurd met de vraag of ik een herziene en juiste versie kan krijgen. Ik kreeg een excuus voor de late reactie, maar heb nog altijd niets gehoord. Ik heb maandag weer een gesprek met de bedrijfsarts en hoop een nieuwe verwijzing te krijgen.

• Anders, namelijk: psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Diepenveen
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Nee

bijzonder slechte communicatie intern

Bij het plannen van mijn afspraak bij een hulpverlener van Telus is door interne communicatie fouten mijn afspraak onnodig vertraagd. In het dossier is vervolgens vermeld dat de cliënt niet eerder beschikbaar was (!). Zeer kwalijk want ik werd er vervolgens op aangesproken door de bedrijfsarts dat ik niet mee zou werken.

• Anders, namelijk: bedrijfsarts, arbeidspsychologe en arbeidsdeskundige
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Maarssen

Inge biedt een luisterend oor. Lieve vrouw en goed in haar werk. Ben dankbaar dat zij mij geholpen heeft.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem

Goed geholpen.

Ik ben goed opweg geholpen door een super vriendelijke man. Hij heeft me handvaten gegeven en goed tips. Mijn ervaring was dan ook super fijn.

• Anders, namelijk: ..
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Prettig en leerzaam

Ik vond de gesprekken met Joyce prettig en door de gesprekken ben ik na gaan denken over hoe ik bepaalde dingen automatisch doe die niet altijd goed voor me zijn. Ook ben ik meer gaan praten en hulp gaan vragen

• Anders, namelijk: .
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

Onverwacht fijne behandeling

Ondanks mijn verwachting toch veel aan de gesprekken gehad, heeft mij echt geholpen in het proces waar ik in zat...

• Anders, namelijk: persoonlijke behandeling
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? houten

Waardevol

Ik ben zeer goed geholpen door Marileen Gols. Tijdens onze gesprekken voelde ik mij heel veilig.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Zutphen

Vertrouwt.

Het gaat op een rustige manier. Geen gejaagd gevoel krijg je ervan. En dat voelt vertrouwd.

• Anders, namelijk: Geen
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Houten.

Mezelf gehoord en ondersteund gevoeld.

Een luisterend oor en begrepen voelen is erg fijn. Helemaal wanneer hierop ingespeeld wordt en vervolg aan gegeven doormiddel van concrete handreikingen. Soms is het nodig om even op je plek gezet te worden en ook dat is geregeld gebeurd. Deze vorm van ondersteuning is helpend geweest om sterker te worden, beter voor mezelf te zorgen en hiermee stabieler in het leven te staan.

• Anders, namelijk: ?
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Net online

Fijne ervaring

Het was een korte maar fijne ervaring

• Anders, namelijk: .
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den bosch

Zoals vanouds weer aan het werk!

Mieke heeft mij goed geholpen, ze is praktisch ingesteld en gezorgd dat ik geen last meer heb van mijn psychische beperkingen tijdens het werk. Ik kan weer lekker mijn ding doen en zit goed in mijn vel.

• Anders, namelijk: psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? De Stek, Eindhoven

Geen ervaring met HQ

Ik heb geen ervaring met het hoofdkantoor, enkel met mijn behandelaar Leoni. Over haar ben ik bijzonder positief. Mocht ik weer een psycholoog nodig hebben, dan zou ik zeker kijken of ik bij haar terecht kan. Geen levend dagboek, maar iemand die me daadwerkelijk handvatten heeft aangereikt om mijn eigen hersenkronkels en issues aan te pakken. Dankjewel Leoni! ♡

• Anders, namelijk: Psychologe
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Tienhoven

De psycholoog Meneer G. van der Kroeg is super.

• Anders, namelijk: Arbeid en Gezondheid
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

De juiste handvatten en tips gekregen

Terugkijkend heb ik de juiste handvatten en tips gekregen om weer ‘op de rit’ te komen. Ik heb altijd oprechte aandacht gekregen en kon op mijn eigen tempo beter worden.

• Anders, namelijk: Vanuit mijn werkgever doorverwezen
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam Arena

Professionele begeleiding

Goede opvolgingen naar een psycholoog. Voldeed aan verwachtingen en altijd een open communicatie. Neemt gerust tijd op.

• Anders, namelijk: Geen
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Alle behandelingen als zeer fijn ervaren

De lijnen in communicatie waren kort en dat is zeer prettig. Contact warm. Heb mij altijd zeer prettig gevoeld, ook als de emotie hoog zat. Kon open en vrij spreken en ik weet dat als het nu of later even niet gaat ik zo even mag contacten.

• Anders, namelijk: nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? groningen en leeuwarden

Fijne gesprekken met duidelijk ervaren psycholoog

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt. De psycholoog die mij hielp, heeft duidelijk veel ervaring. Daardoor kwamen we snel tot de kern en konden we vlot doelgericht aan de slag. De gesprekken waren prettig, concreet en gericht. Dus geen protocollen of standaard afvinklijstjes.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam

Prettige communicatie en fijne handreikingen en inzichten

Er werd goed geluisterd en samengevat. Guido wist de juiste vragen te stellen en (zonder druk) tips en oefeningen of vragen mee te geven om over na te denken.

• Anders, namelijk: Psychologisch consult
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda

Fijn

Fijn contact ...

• Anders, namelijk: Niks
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den bosch

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.