Zeer kundig, zeer tevreden.

Geen geitenwollensokken geneuzel. Helder en duidelijk geholpen. Er werd goed door me heen geprikt op een respectvolle manier maar zeker niet te flauw. Goed gespiegeld, helder in verwachtingen, kortom zeer tevreden.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Reintegratie route
  • Anders, namelijk: Doorverwezen door bedrijfsarts
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja

De aanpak is professioneel en toch warm.

De intake was gaf me al meteen aanknopingspunten om de boel op te pakken. Ik heb deze ook meteen toe kunnen passen. De evaluatie was goed. De kritiek was opbouwend en stimulerend. Het heeft mij heel goed vooruit geholpen.

• Anders, namelijk: Ik weet dit niet meer
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Ik heb heel veel ondersteuning aan de consulten gehad, die mij positief verder geholpen hebben in mijn herstel.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

Zo waardevol

Een waardevolle ervaring met goed resultaat. Een zeer goede psycholoog.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? I Ascend (E-health)
  • Anders, namelijk: Psychologie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Hofplein

Fijn Confronterend die spiegels door voogehouden werden maar wel hard nodig en dus fijn!

Ik wilde graag hoofd en hart op 1 lijn krijgen en mijn werkgeluk terug vinden. Dat is beiden niet gelukt maar ik heb wel een aantal nodige stappen gezet om bovenstaande te realiseren. De gesprekken met Dick waren heel prettig en waardevol. Ik was ook erg blij dat ik niet de standaard traditionele oefeningen hoefde te doen, die werken bij mij niet. De bijeenkomsten werden aangepast zodat ze bij mij pasten. Dank je wel Dick!

• Anders, namelijk: Medium

Geen wachttijd

Ik heb de hulp als prettig ervaren. Mijn problemen waren zodanig dat de hulp niet de juiste was. Ik ben doorverwezen naar ggz gespecialiseerd. Toch ben ik blij met deze ervaring en de hulp die jullie mij hebben geboden.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Vitaliteitsimpuls
  • Anders, namelijk: ik weet het niet meer
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Nee

goed werk geleverd

Fijne medewerkers ze hebben mij goed geholpen

• Anders, namelijk: geen
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? utrecht

Goede hulplijn

Ik zag er tegenop om in gesprek te gaan met een psycholoog, had het idee er niks te vertellen te hebben. Uiteindelijk door de juiste vraagstellingen en doorvragen kwamen we tot gesprekken die toch heel zinvol waren. Dus ik heb er een fijn en goed gevoel aan over gehouden, ook omdat het een onafhankelijk iemand was die geen oordeel had en mij aanhoorde en begreep.

• Anders, namelijk: Reintegratieroute
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Einhoven

Jammer dat ondanks ik zelf de moeite heb genomen in contact te komen, ik niets heb terug gehoord

Fijne gesprekken gehad, maar moest nog een paar keer terug en had intussen me schouder gebroken dus een operatie gehad. Dit had ik een paar keer gemeld en ik zou telefonisch contact krijgen niets meer gehoord dat vond en vind ik erg jammer. Dus wat de afsluiting betreft bittere smaak.

• Anders, namelijk: Psycholoog betreft werk gerelateerd
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch

Kort en krachtig

De psycholoog was vriendelijk en duidelijk. Het meeste wat werd geadviseerd deed ik al uit mijzelf. Ondanks dat had ik zijn hulp zeker even nodig.

• Anders, namelijk: Net
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Bergen op zoom

zeer professioneel en betrokken met client

ik had meteen een klik met mijn behandelaar en heb het als zeer prettig ervaren om bij haar in behandeling te zijn. ze luistert en geeft goede adviezen.

• Anders, namelijk: *
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Hofplein 20 Rotterdam

Opbouwend

Ik zie mezelf met andere ogen, kan het werk beter aan.

• Anders, namelijk: via zorgverzekeraar
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda

mooi om mijn probleem eens bij iemand voor te kunnen leggen en oplosingen te vinden

Na een aantal sessies kreeg ik er meer baat bij.Zeer aardige en begrijpende psycholoog.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Mediation
  • Anders, namelijk: via werkgever
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? eindhoven

Prima begeleiding!

De stappen die genomen zijn en de ruimte om erover te praten om maatwerk te creëren is een hele grote pro! Jammer is dat je in de praktijk ziet dat alle interventies en het borgen daarvan bij de coaches komt te liggen en in mijn ogen faalt het dan bij de organisatie waar je werkt!

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Zwolle

Perfecte therapie

Deze manier van begeleiden is voor mij perfect gebleken

• Anders, namelijk: Provocatie therapie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

Prettig

Het contact verloopt zeer prettig en professioneel. Het helpt mij enorm om af te stemmen en te sparren en Jan sluit gemakkelijk aan op mijn situatie. Daarnaast geeft hij nuttige inzichten en adviezen.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? VezekerdVitaal (EAP)
  • Anders, namelijk: Reaal
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Enschede

Goed.

Professioneel en prettig

• Anders, namelijk: Psychische ondersteiuning na ingrijpende gebeurtenis
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam Hofplein

Top organisatie en begeleiding

Rosalie Koolen heeft mij heel goed begeleid!

• Anders, namelijk: Begeleiding bij burn-out

prettig gesprekken en coaching

ik heb er voldoende aan gehad om mijzelf weer lekker in het werk te voelen.

• Anders, namelijk: ?
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? den bosch

Fijne begeleiding

Zoals aangegeven, fijne rustige begeleiding. Fonnie heeft mij een hoop inzicht gegeven in eigen functioneren!

• Anders, namelijk: Reïntegratie route
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Hofplein

mixed feelings

Het verbaasde mij dat al voorafgaand aan de intake was vastgesteld bij wie ik daarna in 'behandeling' ging. Dat vond ik onplezierig. Op basis waarvan wordt dan vastgesteld wat een goede match is? Ik kreeg de indruk dat mijn route al was vastgesteld voordat met mij gesproken was. Wat ik vervelend vond was dat ik een hele lange vragenlijst heb ingevuld, met ook best confronterende en lastige vragen, die vervolgens niet werd bekeken door de psycholoog. Voelde me daarin niet serieus genomen. Wat ik ook vervelend vond was dat ik maar op heel beperkte momenten een afspraak kon maken. Overstap naar iemand anders verliep goed en de gesprekken daarna waren fijn en hebben geholpen. We hebben toen ook gekozen voor een andere weg.

• Anders, namelijk: ?

noodzakelijk

Niet echt de pijnpunten kunnen vaststellen voor mezelf, maar toch een behulpzame en noodzakelijke gesprekspartner. Die me toch met de neus op de feiten heeft gedrukt. En nog duidelijkere grenzen te stellen. En iedere morgen een bodyscan te maken van mij zelf. Ondanks de situatie toch een prettige samenwerking.

• Anders, namelijk: Cognitieve gedragstherapie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Beek / Maastricht

Begrip, veilig en liefdevol

Colette luistert goed, begrijpt waar je het over hebt en weet hoe het in (grote) organisaties werkt. Ze biedt een veilige omgeving waarin alles besproken kan worden. En geeft daarbij het gevoel er echt voor je te zijn.

• Anders, namelijk: Doorverwijzing door bedrijfsarts
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Praktijk Colette en Rode Olifant

traject heeft veel verduidelijkt en mij geleerd hoe er mee om te gaan

Er is me veel duidelijk geworden en handvatten gekregen hoe er mee om te gaan

• Anders, namelijk: Preventie route
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Geeft vertrouwen en zeer kundig

Goede gesprekken, nuttige feedback en vertrouwen krijgen, zowel van de behandelaar als vertrouwen in even kunnen

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.