De psycholoog schaalde makkelijk mee in mijn emotie en gevoelens per keer. Ze wist elke keer mij verder te helpen met nieuwe inzichten en oefeningen om weer mee aan de slag te gaan.
Ik ben goed tevreden met de ervaring van de gevoerde gesprekken. De behandelaar was uitermate ervaren en wist me precies op de juiste momenten en juiste manier te activeren. Haar openheid en vriendelijkheid maakte het hele proces prettig en aangenaam. Bovendien was ze zeer inlevend en dacht ze echt met me mee, wat de wisselwerking van ervaringen des te beter maakte.
De sessies geven eenvoudig toe te passen handvaten om anders te denken en doen
In een korte, interactieve sessie zou ik inzicht krijgen in verschillende thema’s die in mijn vak een rol spelen. Wat ik kreeg: iemand die onvoorbereid en ongestructureerd het gesprek in ging. Thema's werden benoemd, maar hier werd niet of nauwelijks op ingegaan. Ze vond dat ik alles al wel goed deed. Zonde van mijn tijd en zonde van de premie die ik betaal, waarmee deze workshop wordt aangeboden. Movir zou beter met een andere partij in zee kunnen gaan of strengere eisen moeten stellen aan het aanbod.
Fijn om gehoord te worden zonder vooroordelen. Ilse heeft persoonlijk en professioneel de zaken behandeld. Het voelde vanaf moment 1 vertrouwd. Fijn om zelf zaken te regelen met het aangereikte handvat. Zeer betrokken en een geweldige steun. De beste persoon om je te begeleiden.
Mijn vertrouwen is weer helemaal terug en het omgaan/verwerken van een interne onterechte klacht heb ik een plek kunnen geven
De combinatie van de arbeidsdeskundige en de psycholoog was aanvullend. De rolverdeling tussen de twee personen was duidelijk en ik kreeg vooral van de arbeidsdeskundige hele heldere en praktische handvatten, waar ik elke dag mee verder kon. Het heeft me geholpen in de acceptatie van mijn situatie, en daarmee ook aan het herstel.
De gesprekken met Simone aansluiten de online module waren heel behulpzaam. Ik ben veel gegroeid, en langzaam gaat deze groeit verder gaan.
Altijd een luisterend oor en begripvol voor mijn situatie. Kan ook goed een spiegel voorgoed, voor bewustwording en eigen inzicht.
Dank jullie wel
Of het nou om contact met het secretariaat ging of de psycholoog, het was altijd prettig en behulpzaam. Contact was makelijk gelegd en bij wijziging in afspraken waren er korte lijntjes en prettig contact.
Goede gesprekken gehad en adviezen. Er werd geluisterd en er werd de tijd genomen. Gesprekken gehad met Michelle Rutten Krol.
Er is zorgvuldig met mijn situatie omgegaan en er zijn juiste adviezen en stappen gezet.
Goede ervaring, de tijd werd alleen niet altijd volgemaakt... jammer dat ik wel verkeerd word aangesproken in de evaluatie mail, ik heet geen Tanja....
tijdens mij burn-out ben ik heel goed begeleid door Tjerk , daardoor heb ik deze vervelende periode achter me kunnen laten.
Goede begeleiding van dhr Wouter Star
Ik heb een goed en luisterend oor gehad. Heb mijn problemen goed bespreekbaar kunnen maken en hen goede hand vaten gekregen om dit op te pikken en deels op te kunnen lossen. Denk dat ik in de toekomst dit zeker kan gebruiken en toepassen
Dame was begripvol en hoorde mij. Wilde heel graag iets voor me betekenen, maar had al snel door dat ik niet op het juiste adres was met mijn klachten en was oprecht in hoe graag ze ook wilde mij helaas nog niet in hulp kon voorzien tot gerichte hulp is verleend
nvt
Ik vond online gesprek niet echt prettig. Met overleggen kon ik naar kantoor komen. Dat vond ik meer persoonlijk.
Ik kon mijn verhaal goed kwijt, werd goed geluisterd. Ondanks dat ik zelf redelijk goed weet wat voor mij helpt, kreeg ik tips die mij geholpen hebben.
Mijn psycholoog luisterde de echt naar me!
Prettige begeleiding afgestemd op behoefte, goed bereikbaar, vriendelijkheid, Emmastraat prettige locatie qua bereikbaarheid, wel hoge parkeerkosten. Locatie bij Amsterdam Arena slecht bereikbaar, onprettige kamer, heel onhandig.
Bisonspoor 3002 L304
3605 LT Maarssen
Bevorderen van welzijn op het werk.