Heel vakkundige vrouw.
Fijn, goede gesprekspartner, nuttige items tegen het licht gehouden
Fijn dat er coaching mogelijk is als het even niet zo lekker gaat, mede ter voorkoming van uitval. Fijne A&O psycholoog toegewezen gekregen, die vooral loopbaan en werkgericht was. Op zich prima, ben hierdoor weer bewuster bezig met een aantal werkgerelateerde zaken. Echter, gezien persoonlijke life events was een klinisch psycholoog meer wat ik in eerste instantie in gedachten had.
Ik heb uiteindelijk slechts 2 gesprekken gehad. Ik ben snel en efficiënt geholpen. Wel kreeg ik soms het idee dat de coach er zelf ook flink de vaart in wilde houden. Het was misschien iets te efficiënt.
Goede gedegen visie omtrent de aanpak van het probleem en goede oplossingen worden aangedragen.
professioneel en menselijk geholpen.
Eerst afspraak ging iets rommelig met enige onduidelijkheid over locatie. Verder goede afspraken, prima locatie. Erg prettig contact.
Coaching traject doorlopen mbt tot werkgerelateerde vragen. Gaf ruimte en rust om dingen gedegen aan te pakken. Tevreden met resultaat
zeer professioneel en prettig persoon
Gesprekken leken aanvankelijk goed. Dat zelfs mijn psycholoog mij vergeet en afspraken niet nakomt, maakt duidelijk dat het meer tijdverdrijf was. Ik voel mij onzichtbaarder dan ooit tevoren.
Na aanmelding kon ik zeer vlot bij Ascender terecht. Aangename communicatie telefonisch en via de mail. Goede hulpverlening.
Fijne begeleiding, ik had en heb er nog steeds veel aan. Ik heb mijn begeleider ervaren als een deskundige professional en een betrokken, warm mens.
Ik ben tevreden daar ik goed ben geholpen, goede ondersteuning en heb daar veel van geleerd.
Renate heeft mij heel goed geholpen om weer op te krabbelen na een burn-out. No-nonsense aanpak, spiegelen waar het kan en meeleven waar nodig. Erg fijn en erg goed geholpen.
Meestal vrij concrete tools om mee aan de slag te gaan. Het blijft soms wel lastig om precies te onderscheiden welke soort situaties je moet aanpakken. Als je in een bepaalde situatie terecht komt, is het toepassen van tooling toch lastig.
Vriendelijk en gastvrij. De eindrapportage bleven lang op zich wachten. De eindrapportage werd verstuurd in de kerstvakantie naar mijn werk met het verzoek binnen een bepaalde tijd te reageren. Vanwege de kerstvakantie heb ik de werkmail niet gezien. Vond ik zelf logisch omdat ik in het onderwijs zit en ik ga er vanuit dat dit ook bij ascender bekend is.
In het traject heb ik veel praktisch advies en uitleg van mijn situatie verworven. De coach was altijd op de hoogte en kon me steeds verder help geven. Ik ga hem ook aanbevelen voor collega's.
Heb veel geleerd hoe ik ermee om moet gaan🤗👍
Matig positief
Fijn contact, duidelijk!
Gecoacht door dhr Freriks. Heel erg tevreden over zijn positieve benadering, empathisch vermogen. Burn put voorkomen door zijn hulp. Via deze weg nogmaals heel erg bedankt Dick!
Na een mindere start die vooral te maken had met miscommunicatie buiten mij om; verkeerde locatie, niemand aanwezig, nog eens miscommunicatie qua plaats en persooon, werd het ruimschoots goed gemaakt met een aanbod om een senior klinisch psycholoog te spreken. ik heb met hem goed gesprekken gehad , met goede feedback, goede stappen kunnen zetten. Het hield me gefocust op mijn doel
Ze laten je kijken naar jezelf en realiseren hoe je met sommige situaties ook anders kan omgaan. Op een positieve manier bekijken.
Positief
Deskundig, vertrouwen, prettige rustige praktijk, goed luisterend.
Bisonspoor 3002 L304
3605 LT Maarssen
Bevorderen van welzijn op het werk.