Provocatie psycholoog stelde mij een vraag. Helaas had ik geen antwoorden, echter heeft dit mij tot het denken gezet. Door bewustwording naar me zelf, ben ik situaties in een ander perspectief gaan zien.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Reintegratie route
  • Anders, namelijk: Stress behandeling. Nog geen uitval van werkzaamheden.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam Hofplein
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja

Lastig te beoordelen in deze coronatijd

Ik heb slechts twee live sessies gehad, hierna enkele telefonische consulten.

• Anders, namelijk: niet
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Nee

bekwaam en vertrouwd

Prima gesprekspartner. Bekwaam in het vragen stellen en in staat een vertrouwde omgeving te scheppen.

• Anders, namelijk: persoonlijke begeleiding
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Velp, Diepenveen

Prettige coach

Prettig contact. Prettig persoon die concrete tips geeft.

• Anders, namelijk: Nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Op het werk en praktijk coach

Goede begeleiding op maat

Ik heb een positieve ervaring met Ascender. Ik kreeg een fijne psycholoog die mij begeleiding op maat gaf. Er werd goed ingespeeld op de dingen waar ik tegenaan liep in mijn werk en dagelijks leven.

• Anders, namelijk: via Reaal
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Utrecht

Inzicht vergrotend en versterkend, ik heb er veel aan gehad

Rosalie neemt je mee in je eigen gedachten en overwegingen en helpt om hier op respectvolle manier een weg in te vinden die past. En om onder ogen te zien dat er soms niets aan te doen is, dat vooral heeft mij geholpen. Een zeer deskundige, proffesionele en prettige psycholoog.

• Anders, namelijk: Reaal
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch

prettig en duidelijk

Fijn contact, goed gespiegeld, duidelijk en to the point.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? VezekerdVitaal (EAP)
  • Anders, namelijk: via AOV
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? telefonisch ivm corona

Erg prettig

Erg prettige behandeling door iemand die goed luistert en goede tips heeft.

• Anders, namelijk: bedrijfspsychologie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Zwolle

• Anders, namelijk: ?
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Telefonisch gesprekken

Fijne begeleiding tijdens re-integratie

Ik heb de begeleiding vanuit Ascender als prettig ervaren. Ik kreeg duidelijke en zinvolle handvatten mee om mijn werk vorm te geven en manieren om mijn grenzen goed te bewaken.

• Anders, namelijk: -
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Haag

Hoewel het even zoeken was waar ik moest zijn, en parkeren helaas ook niet makkelijk bleek, was de begeleiding positief. Ik voelde me gehoord. En kreeg goede handvatten om verder te gaan.

• Anders, namelijk: Niet anders
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam

professioneel en menselijk

aandacht voor het totaalplaatje, een beginschets, een realiteit check, haalbare doelen stellen, vinger aan de pols en daarbij ruimte gevend voor groei en inzicht.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Anders, namelijk: coaching werk- en mens gerelateerd
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem en Velp

zeer goede psycholoog die haar vak verstond

Door begeleiding van de psychologe heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, en ben ik minder negatief. Zij gaf mij goede adviezen en was ook een goed luisterend oor. Ook als het moest confronteerde ze mij op goede wijze op mijn handelen wat mij aan het denken zette. Al met al een zeer fijne ervaring waar ik met een goed gevoel op terugkijk.

• Anders, namelijk: nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Haag

Anne van Nes is top

Anne heeft me echt uit een warhoop geholpen. Van een chais naar weer alles op een rijtje. Veel nieuwe inzichten gekregen en veel geleerd over loslaten. Erg fijne en vriendelijke benadering. Eerlijke open houding. Alles kon ik zeggen.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Anders, namelijk: Psychologisch hulp vanuit het werk doorverwezen.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Velp Gelderland

Professioneel, vertrouwelijk, inlevend en prima advies, contemplatie

De sessies heb ik als prettig en professioneel ervaren. Ook omdat het natuurlijk niet om werk alleen gaat, maar ook de omstandigheden vanuit de omgeving en prive zogezegd. Daar kon open over gesproken worden, vertrouwelijk, waarbij goed doorgevraagd werd en tijd om zelf met oplossingen te komen, advies mee te nemen.

• Anders, namelijk: Werk begeleiding ondersteuning

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Fijne mevrouw om mee te praten.

Ik kon mijn gevoelens goed kwijt. Jammer alleen dat het via de computer moest. Geen echt contact en het is dan toch niet zo fijn als in dezelfde ruimte zitten.

• Anders, namelijk: nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? nvt, via computer

Goed, vriendelijk en professioneel

Intake gesprekken met Inge als heel erg prettig ervaren. Daarna voor de emdr naar Lotte. Ook daar voelde ik mij onmiddellijk op m'n gemak. Ook de betrokkenheid van beide voelde erg goed.

• Anders, namelijk: .
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem

Zeer professioneel, concreet, nuttige adviezen waar ik iets mee kan.

Positieve ervaring wat psychologische begeleiding betreft, “ to the point” bespreken die leidden tot fijne resultaten en positieve veranderingen. Met dank aan mevrouw Gieben.

• Anders, namelijk: Psychologisch advies
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda

Goede ervaring.

Ze heeft mij de goede weg opgeholpen.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda

Delen van ervaringen

Er/herkenning

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Gennep

Ik voel me serieus genomen en ben optimaal begeleid.

Vanaf het eerste gesprek ging het om mij en niet via een of ander vaststaand protocol waar ik doorheen geperst moest worden. Prettige toon van gesprekken en we draaiden nergens omheen, straight.

• Anders, namelijk: gesprekken

Was niet echt onderhoudend

Kreeg het idee dat de arbeidspsycholoog niet echt wat voor mij kon betekenen. Het uiteindelijke eindverslag bestond uit 3 regels, wat mijn idee ook versterkte.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Mediation
  • Anders, namelijk: Aan het werk houden
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Haarlem

Een paar mooie metaforen cadeau gekregen waar ik mee verder kan

Kon mijn verhaal doen, waarbij ik hulp kreeg om patronen/gedrag te duiden. De grote lijnen werden helder.

• Anders, namelijk: Via bedrijfsarts

Soft

Ik had graag concretere tools ontvangen als 't gaat om time-management, planning en structuur. Emotioneel was ik nog er labiel en misschien mevrouw 't Van Hooft mij heeft willen sparen en dat dit traject voor mij te vroeg kwam.

• Anders, namelijk: Via arbeidsdeskundige Movir

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.