Zeer goeie en professionele hulp gehad.
Door mij begrepen te voelen zonder oordeel en hulp door positieve benadering.
Ik was niet bekent om met Asender te werken. De stappen die ik moest nemen waren duidelijk zichtbaar. Het was daardoor prettig om met dit systeem te werken. Bij de vraag van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt wist ik niet wat ik in moest vullen. Heb eronder geschreven waarvan ik gebruik heb gemaakt.
Ik heb zeker wel wat gehad aan de gesprekken met de psycholoog. Het jammere was alleen dat ik we enkel telefonisch contact hebben gehad. Dit ivm corona.
Idem.
Guido begreep heel goed mijn gevoel !
Was goed
Mijn therapeut die ik toe gewezen heb gekregen erg fijn om mee te praten ! Duidelijk behulpzaam paste onwijs goed bij mij Verder al die mails via andere namen ( sites// apps enz ) heel onduidelijk en vervelend !
Een behandelaar die goed luistert. Een behandelaar die door samenwerking met mij, cliënt, passende interventies aanbied en evalueert.
Ik heb hele fijne gesprekken gehad met Rosalie. Ze is een fijn mens die je op je gemak stelt waardoor je zelf meer open gaat stellen. Dat is weer positief voor het vervolg van de begeleiding.
Prettig
Ben erg geholpen door de behandelend psycholoog (Leoni). Zij zorgde er mede voor dat ik na een sessie weer met een gerust hart vertrok. Zij fungeerde voor mij als een soort van handrem hetgeen ik als prettig en zeer nuttig heb ervaren.
Zeer positieve ervaring. En vooral door de psychologe. Iemand die luistert en spiegelt.
Ik ben heel erg blij met de hulp die ik heb mogen ontvangen. In tijd van corona via beeld bellen was ideaal. Ik kreeg de juiste tips en adviezen ik ben heel erg geholpen.
constructieve en deskundige begeleiding
Ik ben goed geholpen, goed geadviseerd en ik kreeg duidelijke adviezen
De gesprekken hebben mij inzicht in mijn valkuilen gegeven. Meer dan een jaar thuis gezeten en gere-integreerd nav een Burn Out. Op dit moment bijna weer 100% aan het werk in mijn eigen functie.
Na aanmelding werd ik binnen 1 week geholpen/vond het intakegesprek plaats. Er werd zeer aandachtig geluisterd door de psycholoog. Zij wist de vinger op het juiste moment op de juiste plek te leggen. De daarop volgende behandelingen waren zeer succesvol mede door de goede diagnostisering.
Fijne klik en fijn persoon
Ik kon alles kwijt betreffend mijn trauma en alles wat op dat moment speelde. Ik werd goed geholpen door Lotte. Momenteel heb ik minder last van dat ene trauma. Het komt wel steeds terug, maar dat heeft niets te maken met de dienst bij ascender.
ik heb alleen goed ervaringen gehad afspraak nakomen en ik heb er ook wat aan gehad weer gelukkig hersteld.
Het online aspect heb ik als prettig ervaren. Hierdoor in huiselijke sfeer gemakkelijk om snel de diepte in te gaan. Met Fonnie Arends voelde ik direct een klik. Kundige, vriendelijke, grappige , lieve psycholoog/therapeut. Heb volgens mij alles eruit gehaald wat er uit te halen viel. De gezonde boel als aanvulling( nog) weinig gebruikt, gaat nog komen.
Door samen opweg te gaan berijk je waar je wezen wilt. Duidelijke vraag stelling en openheid naar behoefte. Voor mij is belangrijk geweest mijn eigen normen en waarden hoog te houden. Om er anders naar te kijken nu er beter mee om te kunnen gaan.
prettig, laagdrempelig, persoonlijk.
ik liep vast in patronen waardoor ik lichamelijke klachten kreeg. de bedrijfsarts stuurde me door naar een bedrijfspsycholoog. die bleek effectief in haar manier van vragen en stimuleerde mij af te vragen 'wat wil ik' duurde even voor het kwartje viel, maar ik heb er veel aan gehad.
Bisonspoor 3002 L304
3605 LT Maarssen
Bevorderen van welzijn op het werk.