Door de ondersteuning, coaching en begeleiding van de psycholoog Jan Voortman, heb ik mijn doel(en) kunnen bereiken....
In moeilijke tijd meerdere nuttige gesprekken gevoerd die tot steun waren en de goede weg hebben gewezen
Heel fijn contact met mijn behandelaar. Ze was er echt voor mij en zag en hoorde zoveel meer dan ik letterlijk liet zien en horen. Ik ben Anne heel dankbaar voor de erkenning die ik van haar heb mogen ontvangen en voor haar begeleiding en ondersteuning.
Goed en plezierig
Het zwarte randje wat ik bij me had is veranderd naar een mooi gekleurd randje. Door EMDR en goede gesprekken ben ik weer de oude geworden. Het was soms erg confronterend, maar met goede handvaten ben ik weer goed uitgekomen. Suzan was een super fijne psycholoog, die goed bij mij past. Er was een fijne klik....
Eerlijke, directe en open manier van met elkaar in gesprek gaan. Rosanne heeft de kunst om het persoonlijk te maken, jezelf kwetsbaar te durven laten voelen en een vertrouwd gevoel te geven. Zij geeft je het gevoel van de grote zus te zijn tegen wie je alles kunt zeggen maar die ook kritisch durft te zijn naar de jou toe en de spiegel soms voorhoudt wanneer nodig. Ze leeft mee maar is ook van de hands on mentaliteit. Erg fijn, warm, direct, persoonlijk en coachend contact. Ontzettend waardevol in mijn herstel.
Ik heb de juiste therapie gekregen. Ik ben zeer tevreden.
Goed gesproken over knelpunten waar ik tegenaan loop, een spiegel voorgehouden en me geconfronteerd met mijn eigen gedrag. Hielp mij wel om anders met bepaalde situaties om te gaan.
Eerst vragenlijsten ingevuld, daarvoor cognitieve gedragstherapie oefeningen gekregen voor thuis. Dit zal voor veel mensen helpen, maar ik had liever naar mijn persoonlijke situatie gekeken etc., om misschien eventuele oorzaken weg te nemen of te identificeren voor mezelf. Wat vragen over mijn persoonlijke situatie of de dingen waar ik tegenaan loop. Katja was verder wel een vriendelijk en leuk persoon, dus daar geen slecht woord over. Maar voor mij dus niet nuttig....
Professioneel en betrokken
Zie boven
Anne van nes was mijn psycholoog! Zo goed en fijn geholpen! Een jaar lang heeft zij mij begeleid gesteund advies gehad en emdr gevolgt!
ik voelde me serieus gebomen en er werd meegedacht
Goede gesprekken gehad, alles stapje voor stapje in mijn eigen tempo gedaan. Met heldere opdrachten en behulpzame "handvatten" mee gekregen. Juist ook om in de praktijk te gebruiken. Maar vooral een positief zelfbeeld gekregen.
Prettige psycholoog die luistert doorvraagt en tools aanreikt waar ik echt iets aan heb
De gesprekken heb ik als zeer waardevol ervaren en heb er veel aan gehad.
In 4maanden tijd zo gegroeid en veel goede handvaten mee gekregen. Ik ben er weer hele maal klaar voor en heb er weer zin in. Durf nu nee te zeggen en voor mijn mening uit te komen. Echt een goede begeleiding gehad.
De adviezen waren simpel maar effectief en goed toe te passen.
Constructief aangepakt. Tot de kern en echt werkzaam. Bedankt!
Ik ben enorm goed geholpen op verschillende vlakken door Rosalie Koolen. Echt geweldig! Erg vriendelijk en oprecht geinteresseerd in alles wat je zegt . Super deze hulp!
Ondank dat oplossingsgericht werken mij wel bekend is, was het zelf ondergaan een leerzame ervaring. Dank aan Dick Freriks voor zijn zorg, rust en samen plannen maken voor nog eens 10 jaar 'lekker' werken.
Ik heb de coaching van Ascender als zeer prettig ervaren. Mijn coach was kundig en straalde rust uit. Ook was het tempo goed en werd er perfect aangesloten bij mijn wensen. Ook de praktische oefeningen die ik als huiswerk meekreeg waren erg prettig en effectief. Ik heb door de coaching veel meer stappen kunnen zetten dan ik vooraf had verwacht.
Vast omschreven doorlopen traject was goed. Doelstelllingen waren aan het eind gehaald.
Door de Corona helaas niet persoonlijk maar telefonisch. Ondanks dat was er voldoende interesse en begeleiding.
Bisonspoor 3002 L304
3605 LT Maarssen
Bevorderen van welzijn op het werk.