Vanwege burn-out heb ik begeleiding ontvangen van een psychologe van Ascender. Hoewel het contact digitaal was, vanwege Corona, heb ik er veel steun aan gehad. De belangstelling voor mij als persoon was oprecht en de adviezen waren praktisch toepasbaar.
Helpend! Fijn om er met iemand over te praten die met een neutrale blik op de situatie kan kijken en mij tips kan geven waar ik aan kon werken. Fijn dat het bij Rosanne Smit kon, waar ik ook mijn jaarlijkse gesprekken mee heb gehad wat vanuit werk geregeld wordt.
ik vond de coach erg aanspreekbaar en behulpzaam
Wellicht komt het door mijn keuze om online de gesprekken te voeren, maar ik vond het vreemd dat pas in de 6e bijeenkomst teruggekomen werd op de antwoorden die ik had gegeven op de uitgebreide vragenlijst die ik voorafgaand aan de eerste sessie had in moeten vullen.
Ik heb alle contact momenten altijd als heel prettig ervaren. Ik voelde mij altijd gezien en gehoord. De sfeer was open, de spiegels helpend, de communicatie voor mij heel prettig. Er was een duidelijk wederzijds vertrouwen en dat is m.i. de basis.
Bedankt voor fijne samenwerking mede door de persoonlijke klik heb ik kunnen bereiken wat ik vooraf niet heb gedacht. Possitief, opbouwend, meedenkend en fijne persoonlijkheid. Ondanks de reden van bezoeken toch aan te bevelen :)
Helpend, verhelderend, inzicht en rust gevend
Ik heb er ontzettend veel profijt aan gehad. Mijn psycholoog was zeer professioneel en ik de gesprekken als zeer prettig ervaren. Tevens goede adviezen gekregen, waar ik iets mee kan.
Heb het als erg prettig ervaren.
Zeer correcte en nette beglijding gehad
Ik ben zeer tevreden over de behandelingen. Ireen is een warm, liefdevol mens maar kan je ook zo met een paar woorden een inzicht geven of zorgen dat je dat zelf krijgt. Fijne gesprekken. Ik heb er veel van geleerd. Bedankt!
Ik heb deze periode als zeer leerzaam ervaren, en heb er erg veel aan gehad het heeft mijn leven een nieuwe boost gegeven. Op het moment zit ik door de hulp die ik heb mogen ontvangen goed in mijn vel en kijk weer positief naar het leven.
In brede zin heel veel aan gehad. De tips en trucs om met mijn problemen om te gaan werkten en werken nog steeds goed. De behandeling van de PTSS klachten hebben perfecte uitwerking gehad. Kortom heel blij met de behandeling en complimenten voor de behandelaar.
Ik ben zeer goed bijgestaan. Op de moeilijke momenten kon ik altijd terecht. Kreeg goed advies. Veel documenten waar ik nu nog steeds op kan terugvallen.
Door de gesprekken met mijn psychologe heb ik een beter beeld gekregen van mijn valkuilen en geleerd hoe ik mijn energie beter kan verdelen om meer rust te creëren
Mijn vraag stond centraal en daar werden aanwijzingen en zo mogelijk modellen en instrumenten bij aangereikt die ik naar eigen wens kon inzetten.
Luisterend oor,voor mij belangrijk dat ze je anders laten kijken naar iets, en het niet altijd aan jezelf ligt . Waardoor ik meer rust ervaar in mijn hoofd .
blij dat er iemand die een buitenstaander is naar mijn verhaal heeft geluisterd en de juiste handvaten heeft geboden. het gevoel dat je geen zeur bent en voor mezelf op moet komen. ik heb er niet voor nu maar voor een veel langere tijd iets aan. er was ook meteen een klik. voelde ondanks een skypeverbinding toch fijn en warm.
ik brn goed geholpen de realiteit is weer terug en heb handvatten gekregen
Altijd goed geluisterd naar mijn verhaal en meedenken in een oplossing
Erg fijne begeleiding gehad van Pauline. Helaas kan ze mij niet verder helpen
Na een kennismakingsgesprek was het goed om 'de spelregels' en 'verwachtingen' naar elkaar uit te spreken. Het was fijn dat ik tijdens 1 sessie een corrigerende opmerking kreeg op het moment dat ik wederom in een lange monoloog terecht was gekomen. Er zijn 2-3 basistips geweest die ik dagelijks in de praktijk breng, zowel op werk als professioneel en het helpt me om te voorkomen dat ik me in lastige situaties breng.
In 2020 was ik eigenlijk volledig opgebrand. Zowel mentaal als fysiek. Zowel privé als zakelijk. Ook had ik een heel slecht zelfbeeld. Mede dankzij gesprekken en oefeningen met behulp van Marjan Hogen Esch ben ik weer op de goede weg.
Bisonspoor 3002 L304
3605 LT Maarssen
Bevorderen van welzijn op het werk.