Erg fijn

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? TELUS Health Individual Counseling
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja

positief

Ik vond de man erg vriendelijk. Ook heeft hij goed naar mijn ''problemen' geluisterd en geholpen waar kon.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Psychiatrisch assessment
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? eindhoven

Precies de juiste zorg

Precies de juiste zorg!

• Anders, namelijk: Psychologische begeleiding en EMDR
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch

Heeft me de goede kant op geholpen, maar ben er nog niet.

Ik ben goed op weg geholpen maar voor mijn gevoel ben ik er nog niet en te vroeg los gelaten wat mij angst geeft terg te vallen….

• Anders, namelijk: Geen idee welke vorm
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Bergen op Zoom

Fijne, luisterend oor, goede begeleiding

Via mijn werkgever NN ben ik bij Telus gekomen. Marileen Gols was mijn begeleider. Mijn ervaring met haar was fijn, vertrouwd, ik kon mezelf uiten. Zij heeft mij goed begeleid in een zeer moeilijk tijd. Ik zag het niet meer zitten. Marilern gaf mij tools om mee te werken. En ook een fijne luisterend oor. Langs deze weg wil ik haar ontzettend bedanken voor haar hulp, coaching. Ik ben dankbaar dat ik samen met haar weer de zon zien schijnen.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Zutphen

No nonsense therapeut met veel ervaring

En ik had een klik, dat is natuurlijk erg belangrijk.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Nijmegen

Very good experience.

My experience with the therapist Hans Jacobs was really good and also supported my family to improve communication. Therefore, his support was important to improve our family quality of life.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? TELUS Health EAP.
  • Anders, namelijk: Therapy
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Ben Bosch

Zeer positieve ervaring en concreet

De contacten met Guido zijn heel prettig, professioneel en praktisch geweest. Hij heeft een goed inlevingsvermogen, weet degene aan de andere kant van de tafel goed in te schatten en is prettig in de omgang. Zijn adviezen zijn concreet en goed toepasbaar en denkt actief mee.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda

Een luisterend oor en een spiegel

Ik heb een goede ervaringen met Leonie Zijderveld. Ze was echt een luisterend oor voor mij. Ze hield mij ook op de juiste momenten een spiegel voor, of stelde de juiste vragen. Een mooie warme persoonlijkheid, waar ik mij echt op mijn gemak voelde. Vriendelijk en begripvol. Leerzame ervaring.

• Anders, namelijk: @
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Maarssen en thuis bij Leonie in Tienhoven

Xxxxx

Ze loopt met je mee in jouw proces van verwerking en opkrabbelen. Ze denkt met je mee in mogelijkheden en helpt je op weg je eigen koers te vinden. Het was fijn dat we konden wandelen in de natuur.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? ‘‘s Hertogenbosch

Goed geholpen omtrent mijn persoonlijke situatie

Binnen de situatie waar ik me in betrof, ben ik goed geholpen. De psycholoog doorzag me en kon me helpen in mijn hoofd meer rust te creëren. Het enige nadeel vond ik dat er geen locatie is in mijn eigen woonplaats. De locatie in Den Bosch is prima, inclusief voldoende parkeerplaatsen. Maar de enkele reis was iedere meer 40 minuten.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch

Zeer goede begeleiding gehad!

Wat een fijne vrouw is Belinda! Ze heeft me goed begeleid, was flexibel en kan onderwerpen goed uitleggen. Ze is een zeer aangenaam persoon.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? TELUS Health Training
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Haarlem

Aardig, maar weinig

Voor in het moment zelf was het prettig om mijn huidige situatie te kunnen voorleggen en daar advies voor te krijgen. Al had ik het idee, door de goede intake (!) dat we ergens constructief aan zouden werken ipv steeds in het moment aftasten.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Nijmegen

Uitstekend ondersteund, fijne en nuttige gesprekken en tips

Tijdens de coaching prima ondersteund en praktische tips meegekregen die echt helpen. Vanuit Hoofdkantoor niet zoveel gemerkt dus beoordeling geldt vooral voor de ingeschakelde therapeut.

• Anders, namelijk: Psychologisch coaching
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Ede

profesioneel

ik heb er best veel aan gehad en Saskia heft zeker handvaten gegeven.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Arbeidspsychologisch onderzoek + arbeidsdeskundige
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? geen idee

Fijne ruimte en prettige coach

Ik heb fijne gesprekken gehad met mijn coach. Een rustige man en fijne tips. Ik voelde me op mijn gemak en de laatste gesprekken online gingen ook goed.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Alkmaar

prettig

Leuke vriendelijke psychologe en die haar werkt begrijpt.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Berenkoog
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Nee

Goede begeleiding

Fijn om mijn verhaal te kunnen doen en daarin serieus genomen te worden. Het heeft me geholpen met het vinden van structuur, balans, werkplezier en kiezen voor mezelf.

• Anders, namelijk: Wat gek dat dit een verplicht veld is
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Hilversum

Goede, op maat gesneden, hulp.

Prettige klik met de psycholoog.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Bergen op Zoom

Positieve behandeling

Fijne behandelaar open en eerlijk. Geeft goede inzichten waar je thuis mee verder gaat werken.

• Anders, namelijk: Psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch

Zeer blij met deze mensen!

Zowel met de bedrijfsarts als met de psycholoog had ik een zeer goed contact. De bedrijfsarts gaf mij de tijd en ruimte om te herstellen en Jan Voortman, de psycholoog, is een absolute topper.

• Anders, namelijk: Psychologische hulp
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Enschede

Erg prettig

Mieke heeft me erg goed gehoord en begrepen. Ik heb handvatten en adviezen gekregen waar ik mee vooruit kan.

• Anders, namelijk: Psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Prima, ontzettend goed geholpen.

Goed en professioneel geholpen.

• Anders, namelijk: EMDR
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda

Een luisterend oor, met wat goede adviezen

Ik heb het goed ervaren. Een luisterend oor, die wist in te haken op de juiste momenten. Soms verwachtte ik wat meer tools of idee waar dit heen moet gaan. We zouden bijvoorbeeld iets met een meting doen maar daar heb ik niks meer van gehoord. En laatste behandeling hoorde ik dat laatste was, dat vond ik wel snel schakelen.

• Anders, namelijk: .
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Houten/Hilversum

was goed veel aangehad, niet alles begrepen, onduidelijk

In het begin was de begeleiding super, ik denk dat de verwachting bij mij anders is, het was onduidelijk. Ik hoopte ook tips te krijgen t.a.v. mijn kinderen (zijn wel meerderjarig, dus niet echt kinderen) Mede door mijn beleving is het plots gestopt. geeft wel een onbevredigd doel. IS MIJN SCHULD.

• Anders, namelijk: niet erg duidelijk
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? geen idee

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.