Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent: attent personeel, duidelijke uitleg en professioneel advies. Het kantoor wordt gezien als betrouwbaar en persoonlijk betrokken bij de zaak van de klant. Het verloop van het proces komt over als rustig en goed georganiseerd, met aandacht voor maatwerk. Klanten uiten overwegend hoge tevredenheid over professionaliteit en zorgvuldigheid.
Wij hebben een testament en levenstestament bij Wolfs-Knops notarissen laten opstellen. Onze ervaring met dit notariskantoor is hierbij zeer positief. Notariskantoor is zeer attent, accuraat en medewerkers zijn heel vriendelijk.
31 March 2026
Jos
Elsloo
3 contactmomenten gehad in gemoedelijke sfeer en heldere uitleg.
11 November 2025
Gerrie
Hulsberg
De eerste kennismaking met Wolfs Knops Notarissen was op 16 juni 2025 in Auberge de Roush te Heerlen. De presentatie van Notaris Knops was voor zowel het testament als het levenstestament was duidelijk, met de nodige humor gebracht en op de praktijk gericht. Kortom een goed verhaal. De dag na de presentatie werden wij gebeld voor een vervolgafspraak met de Notaris die werd vastgesteld op 27 juni 2025 en ook hier een duidelijk verhaal, gericht op onze situatie en erg verhelderend. Op 04 augustus 2025 ontvingen wij de concepten MET een schrijven waarin weergegeven een samenvatting van de inhoud van de testamenten. Dat laatste was voor ons erg verhelderend. Op 15 augustus 2025 hebben wij getekend bij Notaris Knops.
19 August 2025
Stan
Sittard
Men denkt er niet snel over na...."ver van mijn bed"??? Confronteren met de niet uit te sluiten gebeurtenissen in de toekomst en hier duidelijke en eerlijke uitleg over te krijgen, voelt het goed dat men weet dat de belangrijkste zaken geregeld zijn voor de later. Het kantoor straalt vanaf de voordeur deze rust en menselijke gedachte uit. Een mooie persoonlijke, kundige betrokkenheid. Dank en Chapeau.
19 August 2025
Hub Nickel
Eygelshoven
Goed advies! Alles werd rustig uitgelegd/doorgenomen én dan ook nog met soms een beetje gepaste humor, erg knap. Deze notaris verstaat zijn vak in optima forma.
8 July 2025
Léon
Kerkrade
De infoavond bracht ons al veel duidelijkheid en in de daarop volgende afspraak konden we spreekwoordelijke puntjes op de 'i' zetten in een heel rustige ontspannen sfeer. Onze zaken zijn voor de toekomst goed geregeld, dit hadden we jaren eerder moeten doen. Wij raden dit iedereen aan!
17 January 2025
Marjolijne
Roermond
Nadat wij de info avond bezocht hadden, zagen wij de noodzaak in om een levenstestament en een testament te laten maken. Zeer goede uitleg en deskundig advies!
11 January 2025
Ron
Valkenburg
Duidelijke en begrijpelijke uitleg. Alleen jammer dat je het document Thuis moet uitprinten .
27 July 2024
Leo Lennaerts
Kerkrade
Zou ik zeker aan een ieder aanbevelen
3 March 2024
Jeanne volbeda
Heerlen
Voorlichtingsavond was de aftrap, waarna intakegesprek van meer dan een uur! Concepten ruim op tijd ontvangen. Ondertekening van stukken nogmaals duidelijk uitgelegd etc.
18 December 2023
Rainier
Heerlen
Wij hebben de gesprekken met dhr.Knops als ZEER positief ervaren. Hij laat mensen op hun gemak voelen, legt duidelijk uit en staat open voor allerlei vragen. Dhr. Knops kwam over als een warme persoonlijkheid , geïnteresseerd in de mensen die voor hem zitten. Geen saaie opsommingen, maar kort en bondig met een vleugje humor.
1 November 2023
Paul en Marleen Houben - Everartz
Heerlen
Na een uitgebreide en zinvolle informatie avond hebben we een tweetal vervolgafspraken gehad bij notaris Knops waarin we op een prettige wijze deskundig maar ook laagdrempelig uitleg kregen over erfrecht ed. Dit alles heeft ons aangenaam verrast en bevelen we dus ook zeker aan
16 October 2023
Ben
Einighausen
We zijn eerst naar de info avond geweest Daar werd hele fijne uitleg gegeven over het testament en levenstestament, vooral heel duidelijk. Daarna naar hun kantoor geweest om het testament te laten opmaken. Met persoonlijke uitleg erbij. Wij zijn heel blij dat we voor Wolfs Knoops hebben gekozen en zouden dit ten zeerste bij anderen aanraden .
4 August 2023
Ellis
Neerbeek
Zeer kundige, empathische en aangename benadering. Iedereen aan te bevelen!
21 July 2023
Ilse
Eijsden
We zijn op een goede en duidelijke manier geholpen
11 July 2023
Marleen
Landgraaf
Bij dit notariskantoor zijn we geweest voor het complete pakket ( Hypotheek, samenlevingscontract en testamenten ). Er is goed geluisterd naar onze wensen. Duidelijke uitleg en zeer vriendelijk personeel.
1 June 2023
Dagmar & Paul
Hoensbroek
Wij zijn eerst op de info avond geweest. En kregen meteen een goed gevoel De notaris Knops geeft duidelijk uitleg en neemt de tijd. Zijn zeer tevreden over z.n werk wijze En uitleg. En afhandeling. Mvg Tiny Evert Kerkhoff
30 March 2023
Tiny Kerkhoff
Brunssum
Samen met mijn ouders deze infoavond bezocht en daar hele goede zinvolle informatie gehad! Een aanrader!
10 February 2023
Vincent
Nuth
Wolfs Knops aanbevolen door een collega. Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat de gevraagde testamenten duidelijk werden toegelicht en dat ik net als mijn collega Wolfs Knops aanbeveel om hier zaken mee te doen
31 January 2023
Peter
Margraten
Deskundig, zakelijk met een persoonlijke touch
25 January 2023
anoniem
Heerlen
Zeer goede info avond, daar was het voor mij al duidelijk.
23 January 2023
Harry
Kerkrade
Tijdens de voorlichtingsavond is in heldere taal uitgelegd waarom testamenten en levenstestamenten worden aanbevolen. De persoonlijk contacten en verdere afhandeling verliepen op correcte en vriendelijke wijze. Een aanrader.
26 November 2020
Piet
Limbricht
Na een leuke / interessante informatieavond volgende een goed gesprek als basis van een perfect levens testament en testament
24 November 2020
nico
Schimmert
De informatie over het testament werd goed en duidelijk gepresenteerd op de voorlichtingsavond. Hierbij was genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Bij het afsluiten van het testament werd nog eens kort en duidelijk ingegaan op de inhoud.
12 November 2020
Marcel
Schinveld
Eindelijk eens een notaris die alles uitlegt zodat je het ook begrijpt
10 November 2020
Daniëlla