Filters

10

warm en respectvol geholpen

Ik was mee voor mijn moeder. welkom was erg warm. De keuze en tijd die er voor genomen worden is echt top. Uitleg en verzorging was zeer goed. Mijn moeder ging de deur uit met een prachtige goed zittende pruik. Ze voelde zichzelf een heel ander mens. Onze oudste dochter vertelde dat oma er 10 jaar jonger uit ziet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service!

Ellen heeft ons fantastisch geholpen. Mijn zus heeft een prachtige pruik gevonden, wat heel veel lijkt op haar eigen haar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

wat een leuke mensen er word naar je geluisterd ik ben zeker een tevreden klant dank jullie wel

 • Aanbevelen? Ja
10

Hartelijk en heel vriendelijk behandeld!

Goeie ervaring en tevreden weer de deur uit

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat geweldig!

Vanaf het eerste bezoek om een haarwerk uit te zoeken tot het moment van het afscheren van mijn haar en het stylen van mijn haarwerk ben ik geweldig geholpen. Martine heeft mij heel professioneel maar ook heel liefdevol behandeld. Wat een passie heeft zij voor haar vak. Mijn haar betekent heel veel voor mij maar dankzij Martine en het hele team van Sikkenk ga ik met opgeheven hoofd met een schitterend nieuw kapsel het gevecht tegen mijn ziekte aan! Bedankt!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol

Vanaf het telefoon gesprek , het persoonlijke contact en de begeleiding zijn top bij u. Ik zal dit zeker doorvertellen aan anderen. Ik heb mij geen moment ongemakkelijk gevoeld . Er werd ook zo goed geluisterd naar mijn wens . En dat is vandaag werkelijkheid geworden . Ik heb een prachtig haarstuk/pruik helemaal naar mijn wens en op maat gemaakt zo fijn . Dit verlicht mijn pijn en verdriet wat ik soms heb . Deze pruik helpt mij erdoorheen, ik heb vandaag al gemerkt dat de buitenwereld hier niets van ziet zo mooi en natuurgetrouw ziet hij eruit . Want ik wil mijn kanker niet met de hele wereld delen . En al helemaal geen medelijden van mensen die in het normale leven je niet eens gedag zeggen . Dus ik hou het dicht bij mij zelf . Mijn man vind het prachtig. Ik ben u erg dankbaar . Hartelijk dank daarvoor . Vriendelijke groeten aan alle medewerkers van ons Ellen & Karel Van Amsterdam.

 • Aanbevelen? Ja
8

Tevreden de deur uitgegaan...

Het is een emotionele ervaring om je haar te verliezen. Wat is er dan mooier dat er zaken als Sikkenk bestaan met een breed aanbod aan haarwerk waar je de mogelijkheid krijgt om je zelfvertrouwen terug te krijgen in zo'n moeilijke en zware ziekteperiode? Ik ben heel prettig en professioneel geholpen door Ellen, die ondanks mijn twijfelen haar geduld bleef behouden! Dank daarvoor..

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben bij Sikkenk haarwerken fantastisch geholpen!

Goede uitleg, prima advies, heel vriendelijke behandeling en het resultaat mag er zijn want toen ik vanmiddag voor het eerst in een kledingwinkel kwam zei de verkoopster: kijk eens, wat is het haar van die mevrouw prachtig geknipt!! Ik vind dat een groot compliment voor jullie dat jullie voor een heel natuurlijk haarwerk hebben gezorgd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Geweldig personeel, respectvol, vriendelijk en terzake deskundig. Echt SUPER Ze krijgen van mij een dikke 10

 • Aanbevelen? Ja
9

Superlief en professioneel geholpen. Ze nemen echt alle tijd voor je. Voelde me erg op mijn gemak.

Ben erg prettig en fijn geholpen. kreeg ook een prima uitleg over de verzorging van het haarstuk. Zou het zeker een ander aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

GEWELDIG, PERSOONLIJKE AANDACHT, SUPER SERVICE....

WAT BEN IK BLIJ DAT IK 3jr GELEDEN KENNIS HEB GEMAAKT MET SALON SIKKENK!! PRACHTIGE SALON, GEZELLIG WACHTHOEKJE,EN RUSTIGE PRIVÉ-RUIMTES!! AANDACHT VOOR DE KLANT....IN MIJN GEVAL WAS DAT MONIQUE... DIE MIJ EEN ZEKER EN ONTSPANNEN GEVOEL GAF, GEEN MOEITE TE VEEL.OOK IN DEZE MOEILIJKE CARONE TIJD. MONIQUE...DANK JE WEL!! PS. SUPERBLIJ MET M´N NIEUWE 3e HAARWERK, ZO NATUURLIJK EN PASSEND BIJ MIJ.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mensen met ervaring!

Professionele, eerlijke en open sfeer. Ik voelde me er gelijk op mijn gemak, terwijl het geen makkelijk bezoek voor mij was. Hierdoor viel het mij reuze mee en ging ik met een heel goed gevoel de deur uit! Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Je wordt vriendelijk geholpen en er wordt ruim de tijd voor je genomen.

Als vrouw je haar verliezen is een van de ergste dingen die je kunnen overkomen. Dan is het heel fijn als er iemand is, die je een passend haarwerk kan aanmeten, zodat je toch weer met een beetje zelfvertrouwen de deur uit loopt. Bij mij is dat erg goed gelukt. Ik draag mijn haarwerk dagelijks en durf me overal te vertonen. Dankzij de prettige en discrete houding van de mensen van Sikking kom ik zo mijn tijd wel door.

 • Aanbevelen? Ja
10

proffesioneel en klantvriendelijk

Goede ontvangst en heel goed advies goed kunnen luisteren je wordt behandeld niet dat je zielig bent maar met het juiste haarwerk ga je naar buiten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wederom weer blij en zeer tevreden!

Heb voor de 3e keer een haarwerk genomen, en ben wederom weer zeer tevreden! Ook om de goede service en de klantvriendelijkheid! Krijg altijd een eerlijk advies, maar de klant bepaald zelf welk haarwerk hij of zij het mooist vindt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het geduld en vriendelijkheid.

Mijn ervaring is fantastisch. Ik ben geholpen door Monique.Zij is zeer ervaren en geduldig en geeft goeie adviezen. Daarnaast heb ik haar ook als zeer vriendelijk ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en prachtige haarwerken!!

Door chemotherapie raakte ik mijn haar kwijt en was opzoek naar een oplossing hiervoor. Via mijn kapster (die zelf ook een haarwerk van Sikkenk heeft gehad tijdens haar chemo periode) kwam ik terecht bij Sikkenk. Je wordt keurig diskreet geholpen en de medewerkster laat je verschikkende haarwerken zien waar je een keuze uit kunt maken. Ook kun je zelf met suggesties komen. Ik heb nu een prachtig haarwerk om deze periode te overbruggen! Ik kan een ieder bij haar verlies in wat voor vorm dan ook Sikkenk aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd heel tevreden over de service.

Elk jaar bezoek ik de winkel. Prettige bediening, goede tips en altijd vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik word al jaren prima geholpen!

Je wordt altijd heel vriendelijk geholpen. De mensen nemen echt de tijd voor je! Ik ga altijd met 'n glimlach de deur uit!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer adequate en uitermate vriendelijk

Mijn 94-jarige moeder had een haarstukje nodig. De dame die mij hielp, Martine, was erg vriendelijk en wist mijn moeder op een prettige manier gerust te stellen. Gegeven de situatie werd er goed meegedacht. Het haarstukje voor mijn moeder was, hoe kan het ook anders, zeer passend. Tekst en uitleg over het onderhoud van het haarstukje was duidelijk. Top (en dank).

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke en behulpzame dames.

Eerste keer ben je zenuwachtig maar ik werd al vrij snel op mn gemak gesteld. Super lieve dames die zich goed in kunnen leven en hebben mij goed geholpen aan een prachtige pruik.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzettend lieve, leuke en deskundige mensen!

In het traject wat ik volg (haarverlies door chemotherapie) hebben de specialisten van Sikkenk mij geadviseerd en een passende pruik aangeraden. Dat hebben ze heel goed gedaan; heel persoonlijk, lief, discreet, in een tijd dat je het goed kunt gebruiken. Dank jullie wel!

 • Aanbevelen? Ja
9

Echte specialisten met hart voor hun vak

Van het begin af aan bijzonder vriendelijk geholpen, met veel begrip en aandacht, ruim voldoende tijd en privacy. Hele rustige mooie zaak met goede sfeer en een professioneel team. Ze hebben heel veel keus, helpen je goed bij je keuze, en zijn pas tevreden (en zelfs blij) als jij dat bent. Er wordt meegeleefd en gedacht en dat alles onder een kopje van de lekkerste cappuccino. Ik ben een heel opgeluchte, blije en tevreden klant en raad Sikkenk ook iedereen aan! Ze staan echt voor je klaar hier! (Bedankt Annette voor je persoonlijke en professionele zorg). De vergoeding van de verzekering (als je een verwijzing hebt) regelen zij ook voor je.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en deskundig!

Super geholpen bij Sikkenk in Haarlem. Zeer klantvriendelijk, inlevend en aardig. Ze hebben een ruime voorraad haarwerken, haarbanden, mutsjes, etc. Wat niet op voorraad is of speciaal gewenst, kan besteld worden. Deskundige medewerkers die weten waar over ze praten. Goede voorlichting en men neemt de tijd waardoor je je op je gemak voelt. Ook alle onderhoudsbenodigdheden kun je hier aanschaffen. Ik ben zeer tevreden en kom graag terug!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, empatisch en prachtige haarwerken

Martine heeft mij geweldig goed geadviseerd bij de keuze tussen een haarwerk en een haaraanvulling en zeker ook bij het model. Ze is empatisch en vakkundig. Dankzij Martine heb ik nu een prachtig haarwerk en ga ik weer vol zelfvertrouwen naar buiten.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd