Filters

9

Een ander mens

Ong een jaar geleden begonnen met traumaverwerking en op een gegeven moment bij Kim terecht gekomen. Zij is een kundige expert die me heel erg heeft geholpen bij dit helingsproces en samen met mij 'de rommelige ladenkast' goed heefr opgeruimd. Kan dit bedrijf en Kim aan iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deze therapie was precies wat ik nodig had op dit moment

Ik kampte al jaren met dezelfde, steeds opnieuw terugkerende klachten. Eerdere therapie hielp wel wat, maar de klachten kwamen toch steeds terug. Arnaud heeft mij daar eindelijk vanaf geholpen (en is ook realistisch dat die eventueel toch een keer terugkeren). Ik vond het erg prettig dat hij benoemde wat er bij mij speelt en daar ook uitleg over gaf, dat geeft me houvast. Daarnaast benoemde hij dat mijn gevoelens over de klachten heel invoelbaar zijn en die erkenning - zonder overigens zijn professionele afstand te verliezen - is echt precies wat ik nodig had om verder te kunnen. Ik ben ontzettend blij dat Arnaud me geholpen heeft op een manier die bij mij past.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer effectieve, heldere, doelgerichte therapie

Ik heb een succesvolle reeks sessies afgerond met Kim Wolterink. Kim werkt zeer doelgericht en weet snel de vinger op de zere plek te leggen. Ik was keer op keer aangenaam verrast door haar vermogen mijn wirwar aan woorden feilloos en kraakhelder samen te vatten, waardoor ik bij de les bleef en wazige beelden telkens haarscherp werden, en ik het gevoel kreeg verder te komen, vooruitgang te boeken. Kim heeft me daardoor uit een kolkende rivier op het droge getrokken. Na enige aarzeling heb ik me overgegeven aan een kortstondige EMDR-therapie, met verbluffend resultaat. De sessies bleken een 'lifeline', waar ik veel aan heb gehad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg blij met goede ervaring bij Kim

Ik ben erg tevreden over mijn traject bij Kim Wolterink. Ze is professioneel, heeft veel kennis, luistert oprecht en werkt doelgericht. Ze straalt rust uit en ik voelde me erg op m'n gemak. Ik heb de dingen kunnen oplossen waar ik mee kwam en daar ben ik erg blij mee. Wat ik erg fijn vond is de duidelijkheid vooraf en tijdens het traject en de manier van aanpak. Door elke sessie doelgericht te werken, heb ik het idee dat ik we de tijd zo goed mogelijk hebben kunnen benutten. Dit heb ik wel eens anders ervaren bij een andere psycholoog, waar ik na sessies praten niet echt verder kwam. Ik raad Kim zeker aan voor mensen die met hun trauma's aan de slag willen gaan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Very happy to have chosen Psychologen Amsterdam

I have done eight sessions here with Sjaña and I am very happy with my experience and the progress we have achieved! I felt heard at all times and feel that Sjaña has guided me thoughtfully through my thinking process to learn more about myself and how to break some old habits and patterns. I can highly recommend her!

 • Aanbevelen? Ja
10

Kitty heeft mij zeer effectief geholpen

Ik had voor Psychologen Amsterdam gekozen omdat ik de indruk kreeg dat het om een groep zeer ervaren behandelaars gaat. Ik kwam bij Kitty terecht en zij heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen. Met een paar goede vragen en observaties heeft zij mij in no time weer op het goede spoor gezet. Nou had ik al wel een basis om op terug te vallen en was snelheid niet het belangrijkste criterium, maar ik vond het erg verfrissend dat je psychologische hulp ook gewoon op deze manier kunt invullen. Zeer aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles werd wat minder zwaar

In een moeilijke periode heb ik hulp gezocht en kwam terecht bij Esther Scholtz. Het was voor mij voor het eerst dat ik naar een psycholoog ging dus ik wist niet goed wat ik moest verwachten. De gesprekken met Esther heb ik als heel waardevol ervaren en voelde mij goed geholpen. Ze was warm, betrokken en luisterde goed. Na een sessie voelde ik mij vaak opgewekt en energiek, het leven voelde een stuk luchtiger aan!

 • Aanbevelen? Ja
9

Weer met veerkracht door het leven.

Ik kan terugkijken op een zeer leerzaam jaar. Het heeft mij inzicht en zelfvertrouwen gebracht. Ik denk met regelmaat terug aan de sessies met Floor Broekman, zij heeft mij geweldig geholpen om weer goed in mijn vel te zitten. De gesprekken met Floor heb ik als zeer waardevol ervaren en daar pluk ik nog steeds de vruchten van. Dankjewel Floor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne, zachte, heldere gesprekken met persoonlijke aandacht

De gesprekken met Mirjam Tjon hebben mij naar mezelf laten kijken zoals niemand dat eerder is gelukt. Tijdens de sessies werd goed geluisterd en kreeg ik concrete adviezen mee die ik dagelijks kan toepassen. Juist dit vond ik zo waardevol aan de gesprekken. Veel aandacht voor persoonlijke details en verhalen. Een zachte benadering, met heldere analyses die verleden en heden met elkaar verbinden. Ik zou de kundige Mirjam Tjon zeker aanraden voor individuele of relatietherapie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend fijne sessies met positieve veranderingen bij Floor

Floor Broekman heeft me tot belangrijke inzichten geholpen en concrete handvaten gegeven die bij mij als persoon pasten en werkten. Dit alles in een fijne omgeving waar ik me zeer op mijn gemak en serieus genomen voelde. Inmiddels gaat het een stuk beter met mij en dat is zeker dankzij haar hulp en ondersteuning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankbaar proces met Martijn

Afgelopen jaar heeft Martijn mij uitstekend geholpen met mijn heftige slaapproblemen waar ik aantal maanden last van heb gehad. Hij heeft mij hierin veel inzichten gegeven vanuit theorie en praktijk om hier beter mee om te gaan en ook kreeg ik nuttige oefeningen mee om thuis mee aan de slag te gaan. Dit heeft een belangrijke rol gespeeld in mijn herstel . Daarna hebben wij nog een aantal keer afgesproken en aandacht gegeven aan een aantal andere hoofdstukken in mijn leven, dat ik als heel prettig heb ervaren. Hieruit is gebleken dat Martijn bekwaam is om op veel meer vlakken te ondersteunen, dat hij doet door goed te luisteren en ook met een vleugje humor. Ook is hij niet schuw om een boekje op te doen over zijn eigen leven waardoor het voelde alsof we gelijkwaardie gesprekken konden voeren. Dat vond ik erg prettig! Een fijne psycholoog die ik van harte aan kan raden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne, verhelderende en helende sessies met Sabine Oenema

Ik voel me heel erg fijn, goed en veilig geholpen bij het krijgen van meer inzicht in mijn levenslange gevoel van 'niet gehoord en gezien worden' en van onveiligheid en mijn onbewuste reacties daarop. Sabine is heel aardig, creëert snel een zeer veilige omgeving, heeft een groot empathisch vermogen, en kan heel snel en helder analyseren. Het lijkt af en toe alsof ze dat allemaal 'uit haar mouw schudt', maar het is voor mij duidelijk gebaseerd op een grote vakkennis en heel veel ervaring. Gerard

 • Aanbevelen? Ja
10

Deze therapie heeft mij positief veranderd

Het heeft jaren geduurd voordat ik de stap durfde te zetten om een psycholoog op te zoeken. Maar achteraf is het zonde dat ik niet eerder therapie heb gevolgd. Arnoud heeft bij mij een patroon doorbroken dat zo hardnekkig van jongs af aan in mij leefde. Namelijk het gevoel altijd minder te zijn dan anderen, denken slecht te presteren en mezelf veelvuldig te haten. Arnoud creëert een veilige omgeving, waardoor ik mij altijd vrij voelde om open en eerlijk te zijn. Hij vraagt door, is objectief in zijn waarnemingen, luistert goed en schuwt geen ongemakken. Hij heeft een deur geopend naar een zachtere kijk op mezelf, en hierdoor ook op de rest van de wereld. Ik hoop dat ik iedereen die twijfelt over de streep kan trekken om een afspraak te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan aan te raden

Ik zou Martijn iedereen aanraden. Hij weet op een luchtige manier cognitieve therapie over te brengen. Ik heb enorm veel baat gehad (en heb ik nog steeds) op verschillende vlakken. Mocht ik ooit om wat voor reden dan ook weer behoefte hebben aan een psycholoog, dan zou ik zonder enige twijfel terugkeren naar Martijn!

 • Aanbevelen? Ja
9

Helemaal blij met Martijn

Kwam bij Martijn met een dertig jaar bestaande fobie voor autorijden. Allerlei vreselijke fantasieën blokkeerden mijn grote wens om me onafhankelijk van iedereen te kunnen verplaatsen. Ik zag het somber in. Maar het liep anders. Dankzij Martijn's EMDR therapie en onze gesprekken ben ik nu in staat zelfs met plezier auto te rijden. Daarnaast traden allerlei positieve bij-effecten op. Martijn is serieus, betrokken, deskundig, en hij heeft humor op een aanstekende manier. Heel prettig als het om lastige en problematische zaken gaat. Kortom, ik ben helemaal blij met Martijn.

 • Aanbevelen? Ja
8

ondersteunend warm en persoonlijk

Esther is een hele fijne psycholoog die je helpt op een ondersteunende, warme en persoonlijke manier. Ze begrijpt en weet je professioneel te begeleiden in je proces o.a. wanneer je hoog sensitief bent. Ik voelde me veilig en gedragen wat enorm belangrijk is, Dankje Esther.

 • Aanbevelen? Ja
9

Belangrijke en nuttige inzichten

Kim heeft mij veel geleerd. Zij legde helder uit hoe bepaalde gedragspatronen ontstaan en hoe het kwam dat ik daar soms in vastliep. Doordat ik nu de theorie ken, kan ik deze in de praktijk herkennen en proberen de patronen te doorbreken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik beoordeel de aanpak van Esther Scholtz als uitstekend!

Ik ben geholpen door Esther Scholtz, GZ-Psycholoog, bij deze praktijk. De persoonlijke, inlevende en liefdevolle aanpak met echt oog voor de persoonlijke leefsfeer van de cliënt is mij enorm bijgebleven. Esther is niet commercieel maar juist heel cliënt gericht. Mocht ik ooit een kindje mogen krijgen dan krijgt Esther zeker een kaartje als blijk van waardering voor haar uitmuntende zorg en fijne hulp op het moment dat ik het het hardst nodig had.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankbaar dat ik Sabine hulp heb durven vragen en zo goed heb gekregen

Sabine heeft mij met haar warmte, humor en kundigheid geholpen, toen ik door een sombere periode ging en er zelf niet uitkwam. Sabine zorgde voor een veilige omgeving, waarin ik mijn verhaal durfde te vertellen, terwijl ik dit erg lastig vond. Ik heb handvatten gekregen om met mijn gedachten en acties om te gaan. Mijn belangrijkste uitkomst is dat ik door de gesprekken veel meer vertrouwen heb in mijzelf. Ik zal Sabine hier altijd dankbaar voor blijven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele begeleiding met een duidelijk doel.

In ongeveer 9 maanden heb ik een ontwikkeling doorgemaakt van een flinke depressie naar een persoon die weer plezier in het leven heeft. De begeleiding die ik heb gekregen is hier heel belangrijk in geweest. Hier ben ik heel dankbaar voor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Warm en ondersteunend

Ik heb Esther ervaren als een hele warme psycholoog die me op een fijngevoelige manier heeft ondersteunt in mijn proces en op de juiste momenten handvaten wist te geven. Ik heb me erg gezien en begrepen gevoeld wat veel veiligheid gaf. Ze is medelevend maar ook licht, waardoor we ook veel hebben gelachen. Een aanrader voor iedereen die iemand zoekt die sensitief is voor andermans gevoelens en proces, en je daar op een professionele maar ook menselijke manier in begeleidt en ondersteunt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Very insightful and powerful therapy

I have done EMDR therapy with Silvana Koene and I must say it was one of the most profound healing experiences I have had. Resolved and faced many of the issues that were keeping me from moving forward. Silvana is a very knowledgeable and empathic therapist. She was a a good listener and gave good advise that I can apply in my daily life. I’m very grateful for having come across such excellent therapist, would definitely recommend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne gesprekken in een vertrouwde omgeving.

Ik wil Mirjam bedanken voor de prettige gesprekken. Ze heeft mij goede inzichten gegeven met voldoende handvatten om hier in het dagelijks leven zelf mee aan de slag te gaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

I feel myself again

Sjana really helped me to overcome one of the most difficul moments I have gone through, by listening to me, as well as by helping me challenging my thoughts and being true to myself.

 • Would you recommend us? Yes
9

Een constructief, vruchtbaar en aangenaam pad

Ik wil alleen met deze zin mijn ervaring samenvatten omdat denk ik dat het alles zegt: "Een constructief, vruchtbaar en aangenaam pad".

 • Aanbevelen? Ja

Over Taytelbaum Psychologen Amsterdam

Psychologen Amsterdam is een instelling met een zeer gekwalificeerde en ervaren psychiater, (GZ-) psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten. Psychologen Amsterdam heeft daarom een multidisciplinair team en kan ondersteuning bieden bij uiteenlopende klachten of problemen. De cliënt staat centraal, we bieden maatwerk, zodat je je door ons gezien, gehoord en geholpen voelt. Op basis van je klachten en behoeften helpen we je aan de juiste gekwalificeerde therapeut met de juiste ervaring.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd