5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg betrokken en reageren snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als mantelzorger vind ik het echt heel prettig om eens in de twee drie weken contact te hebben met Lidia zij is een luisterend oor en geeft ookgoede en fijne adviezen aan mij Ook voor mijn man is dit fijn want er is wederzijds respect en vertrouwen. met vriendelijke groeten Dorothe

4 sterren: goede service, goed behandeld

de medewerkster van S S gaf mij, zeker in de eerste mnd veel ondersteuning Begin nu wat meer grip te krijgen op mijn veranderde leven.Weet dus niet, hoelang ik deze hulp nog nodig heb.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

S.C. ondersteunt al een aantal jaar mijn bejaarde moeder, als wij voor werk in het buitenland zijn. Zeer tot tevredenheid van ons, maar belangrijker, zeer tot tevredenheid van mijn moeder! Gezelschap, hulp waar gewenst en het gevoel dat er iemand is, die je kan helpen als dat nodig is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Senior Service biedt oplossingen aan in de zorg voor mijn moeder, die ergens anders niet of moeilijk of onbetaalbaar te vinden zijn. Al twee jaar doe ik nooit tevergeefs een beroep op de mensen van Senior Service. Zij maken het mogelijk dat wij als familie en mantelzorgers de zorg voor mijn moeder kunnen volhouden, en het belangrijkste: dat zij daardoor thuis kan blijven wonen. Haar grootste wens!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

het hangt erg af van de persoon die komt. Hoe hulpvaardig hij of zij is en hoe goed zij wel of geen inzicht hebben in wat van hen "gevraagd" word.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de medewerkers zijn heel positief; ze doen hun werk heel betrokken; ze luisteren naar de cliënt !! prima, ga zo door !!! de dames die senior service organiseren doen het heel correct !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik kan Senior Service van harte aanbevelen. Wij waren erg blij met de uitstekende zorg rondom onze moeder. Betrokken, zorgzaam, vriendelijk, ondersteunend, praktisch, flexibel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden over de begeleiding die wordt geboden bij een cliënt. Net dat beetje extra wordt geboden. Een dagje uit, samen een visje ren, enz

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima verzorgd en gezellig bezoek, graag herhaling!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ervaring die ik heb met de dames die een bewoner terzijde staan in de gezellige dingen van het leven zijn positief. Ze hebben alle geduld en rust om de begeleiding goed te doen en ze laten de bewoner in haar waarde.

Betrouwbaar en bijzonder vriendlijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn als familie van onze oom zeer enthousiast over uw medewerksters. Zij zijn betrouwbaar, attent en we kunnen altijd op hun service rekenen. Wij zijn dan ook bijzonder tevreden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact wat ik heb met mijn contactpersoon vanuit de senior service verloopt erg leuk, ik ben er dus erg blij mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al ruim een jaar komt een lieve mevrouw van Senior Service wekelijks mijn tante bezoeken. Je kunt op haar rekenen. Ze heeft mijn tante zelfs weer aan het scrabbelen gekregen. een mooie aanvulling op onze mantelzorg.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Snelle adequate service, schrok van de prijs, loopt weg op!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik beb nog nooit meegeweest met Senior Service. Kan nog zelf reizen, dus u kunt mij wel schrappen Uit het bestand. Hartelijk dank voor de moeite. Met vr.groeten. C.Riezebos-van Lingen.

HEEL BETROKKEN,ERG FIJN DAT ZE ER ZIJN

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als alleenstaande heb een aantal weken voor mijn staaroperatie via Senior Service begeleiding met vervoer terug naar huis geregeld voor na de operatie. Het duurde maar even en men had iemand gevonden voor de juiste dag en tijdstip. Deze vriendelijke man was stipt op tijd om mij na mijn operatie vanuit het oogziekenhuis naar mijn woning op 30 km afstand te begeleiden. Ik beschouw dit nog altijd als een bijzonder positieve ervaring. Bij een eventuele volgende keer maak ik graag weer gebruik van de diensten van Senior Service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na eerst nogal wat wisselingen in vrijwilligsters zijn wij heel tevreden met de laatst (en waren dat met de voorlaatste)

4 sterren: goede service, goed behandeld

vriendelijk en er wordt echt moeite gedaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helder gesprek over de mogelijkheden. Duidelijkheid over de vraag die je hebt en de tijd die je krijgt om er achter te komen wat wel en niet kan. Heel correct en snel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor mij is Sen. Serv. een rust in mijn leven omdat ik erop vertrouwen kan dat er doir Uw medewerker een goede en hoogwaardige service aan mijn moeder wordt geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Momenteel in de vakantietijd lijkt de vervanging van vaste coördinatoren moeizaam geregeld waardoor de samenwerking wat minder soepel verloopt. Over het algemeen is de samenwerking beter.

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

0800-1969

Over Senior Service

Met bijna 30 jaar ervaring weten we als geen ander hoe fijn het gewoon is om de zorg voor een naaste te combineren met wat extra hulp in de familie. Een vaste thuishulp voor ondersteuning in en om het huis, maar ook gewoon voor een gezellige middag buiten de deur. Doordat Senior Service een deel van de zorgtaart is, is ondersteuning thuis goed geregeld en blijft mantelzorgen fijn en te overzien. Senior Service. Fijn voor elkaar.