4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg tevreden en moeder zeker

Erg tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goed eerste gesprek + goed luisteren doet enorm veel ! Nu volgt traject met ervaring opdoen in de praktijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De nieuwsbrieven van Senior Web zijn altijd zeer leerzaam. Ook het blad ENTER is fantastisch. Ik heb ze daadwerkelijk nog nooit nodig gehad, maar wetende dat je een beroep op Senior Web kunt doen, geeft al een veilig gevoel.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Amsterdam

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben het super getroffen met een heel lieve, actieve vrouw.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende begeleiding nu al jaren door een vast persoon voor mijn cognitief helderdere oma van 98 jaar. Hulde aan Pia van Ommen. Zij maakt het leven van mijn oma op de valreep van het leven met oog voor detail een stukje mooier.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Apeldoorn Noord

4 sterren: goede service, goed behandeld

De match met vrijwilliger was super, helemaal de persoon die bij mijn moeder paste. Ik vind de service wel aan de dure kant dus het was dat we het konden betalen maar ik zou het daarom niet aan iedereen aanraden. groet femke

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Amersfoort

4 sterren: goede service, goed behandeld

In mijn tijd als clientmanager waren de vrijwilligers erg betrokken, mijn clienten hadden veel baat bij Senior Service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij en mijn ouders zijn erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een keer gebruik gemaakt met Senior Service en alles werd prima geregeld en gecommuniceerd!

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Amersfoort

4 sterren: goede service, goed behandeld

De medewerkers van Senior Service zijn zeer betrouwbaar, allerhartelijkst en bieden voor de mantelzorgers echt uitkomst!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige persoonlijke begeleiders met veel empathie voor mijn dementerende ouders. Die nu sinds een jaar in een verpleeghuis wonen. Twee jaar lang nemen zij mijn ouders mee naar buiten om samen een gezellige middag te beleven. Zelf schiet ik daar in tekort door werk, kinderen en ook de afstand. Dit zou eigen voor meer ouderen mogelijk moeten zijn.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Arnhem Oosterbeek

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden op zeer korte termijn ondersteuning nodig voor mijn 92 jarige moeder. Senior Service heeft hier uitstekend op gereageerd en professioneel en tot volle tevredenheid ondersteuning geboden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd goede service, ook in (meermalen) lastige gevallen. prima hulpbieders van goed niveau. (NB mailadres gewijzigd, was [email protected]).

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed overleg met ons (thuiszorg) waardoor we samen de cliënt beter kunnen ondersteunen. Goede communicatie en duidelijk hoe Senior Service te bereiken is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb als wijkverpleegkundige ervaring met Senior Service. De medewerkers begeleiden cliënten op een professionele manier, zijn meedenkend en vriendelijk.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Brabant West

4 sterren: goede service, goed behandeld

Moeder ( 96) is erg tevreden over de bezoekjes van de SeniorService dames, en daardoor wij ook.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Brabant West

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als mantelzorger was het een fijne ervaring om een deel van de zorg over te kunnen laten aan een professional. Senior Service stond direct voor ons klaar en begreep precies wat we op dat moment nodig hadden. Accuraat, to the point en met een warm contact naar de mens.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben erg goede ervaring met Senior Service. Snelle service en bijzonder betrokken mensen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb het heel erg getroffen met mijn begeleidster. Ze is correct, heel zorgvuldig,tot veel bereidt en ook nog gezellig gezelschap! Ben er zeer content mee.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Groningen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel erg blij en tevreden met aandacht en zorg van Maria Wattenberg voor onze moeder. Zij kijkt elke vrijdag uit naar haar aanwezigheid. Follow-up en support van Senior Service ook erg attent.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Deventer

4 sterren: goede service, goed behandeld

In 2014 konden mijn schoonouders niet meer zelfstandig blijven wonen, ze zijn naar het OBG in Nijmegen en later naar het verpleeghuis de Eijkenhorst in Groesbeek gegaan. De verzorging was met name in de Eijkenhorst erg goed, maar de bezetting van de afdelingen was erg mager. Verzorgend personeel had erg weinig ruimte voor het ondernemen van extra activiteiten. Omdat alle kinderen ook op flinke afstanden wonen hebben we contact gelegd met Senior Service, en dat is ons erg goed bevallen. Vanuit Senior Service hebben we twee vaste mensen toegewezen gekregen waarvan er 1 wekelijks met mijn schoonvader op stap ging, en de ander datzelfde deed met mijn schoonmoeder. Zij hebben daardoor nog veel kunnen doen waar zij anders niet meer aan toe zouden komen: wandelen met mooi weer, samen even naar de stad, tijd voor een gesprek of extra verzorging en anderhalf uur alle aandacht. Toen het met mijn schoonouders slechter ging is de zorg van senior service geintensiveerd, en kwamen zij tweemaal per week voor mijn schoonvader en tweemaal per week voor mijn schoonmoeder. Doordat het altijd dezelfde mensen waren heeft zich gedurende deze anderhalf jaar een prima relatie ontwikkeld, mijn schoonouders keken erg uit naar de bezoeken van senior service, en zij konden zo tot op het laatste moment nog datgene doen waartoe ze op dat moment in staat waren, met mensen waar zij erg op gesteld zijn geraakt. Het heeft ons verzekerd van het feit dat er meerdere malen per week perioden waren met 100% aandacht voor hen, ook in de laatste fase van hun leven. Hiermee heeft senior service het verzorgend personeel ontlast, de kinderen enorm geholpen, en vooral mijn schoonouders zelf veel fijne momenten bezorgd totdat zij kort na elkaar in september en oktober 2016 zijn overleden.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Nijmegen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie onderling is erg prettig. Er wordt al het mogelijke gedaan om iemand zo lang mogelijk thuis te laten wonen.

• Met welke regio heeft u ervaring? Regio Limburg

Hofplein 20

3032 AC Rotterdam

0800-1969

Over Senior Service

Met bijna 30 jaar ervaring weten we als geen ander hoe fijn het gewoon is om de zorg voor een naaste te combineren met wat extra hulp in de familie. Een vaste thuishulp voor ondersteuning in en om het huis, maar ook gewoon voor een gezellige middag buiten de deur. Doordat Senior Service een deel van de zorgtaart is, is ondersteuning thuis goed geregeld en blijft mantelzorgen fijn en te overzien. Senior Service. Fijn voor elkaar.