Filters

10

Meedenkende, liefdevolle organisatie

Door plotselinge achteruitgang hadden we op zeer korte termijn 24uurs zorg nodig. Hiervoor heb ik Senior Service ingeschakeld. Wat een enorm meedenkende organisatie maar bovenal de liefdevolle verzorging die ze hebben geboden. Niets was te veel. Bedankt! Zeker een aanbeveling waard!

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Groningen
9

Senior Service maakte het verschil ten goede voor onze tante in een voor haar moeilijke periode.

Vanaf het moment dat ik zorg van Senior Service aanvroeg ben ik gehoord, en is de zorg voor onze tante onmiddellijk geregeld. Twee opvallende kenmerken van de zorg zijn: de flexibiliteit en de goede aansluiting van de verzorgers bij de behoeften van de cliënt. Kortom, niets dan lof!

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Utrechtse Heuvelrug

Reactie van het bedrijf

Hallo Caroline, Dank je wel voor deze mooie recensie. Zo fijn om te zien hoe jouw tante in eerste instantie wat afwachtend was, maar nu echt geniet van de extra aandacht en ondersteuning. Fijn dat wij haar maar ook jullie mochten ondersteunen in deze vervelende periode. Wij hopen dat ze zich snel thuis mag voelen in haar nieuwe woonomgeving dichtbij jullie.

10

Een goed georganiseerde onderneming met aandacht voor de mens.

Ik heb goede herinneringen aan de medewerkers die onze schoonzus liefdevol hebben begeleid. Het contact was regelmatig en de wekelijkse verslaglegging adequaat. Ook de leiding verdient een compliment voor de zorgvuldige wijze waarop zij eea hebben begeleid. Beloftes werden goed nagekomen en telefoontjes werden direct beantwoord.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Utrechtse Heuvelrug

Reactie van het bedrijf

Dank je wel Cees voor deze lovende woorden over onze begeleiding van jouw schoonzus. Zowel Renate als Anja hebben dit de afgelopen jaren met heel veel liefde gedaan. Wij hopen dat jouw schoonzus zich snel weer thuis mag voelen in het woonzorgcentrum.

10

Moet nog uitvoeren.

Heel goed aan beleeft.Danke.Ik will contackt jullie naar kerst.Prettige dagen. God bless u allen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Rotterdam
8

Flexibele en professionele hulp

De klantvriendelijkheid staat bovenaan. De flexibele inzet van hulp en of iemand bij de cliënt past is uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Twente/Achterhoek

Reactie van het bedrijf

Dag Carolien, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat wij jullie kunnen helpen met de begeleiding van jullie tante. Onze medewerkster heeft ook een leuke klik met haar. Vriendelijke groet, Hermien Harbers

10

Professioneel & Zorgzaam!

Onze tante had gewoon wat gezelschap nodig, maar ze is wel kieskeurig. Na een vlotte en prettige intake had onze contactpersoon (Hermien) al direct iemand op het oog. En het was meteen een schot in de roos!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Twente/Achterhoek

Reactie van het bedrijf

Beste Barbara, Bedankt voor het vertrouwen in Senior Service en deze mooie beoordeling! Onze medewerkster heeft het erg gezellig samen met jullie tante. Fijn dat wij haar dat stukje gezelschap mogen geven en dat ze hiervan geniet. Vriendelijke groet, Hermien

10

Zeer tevreden

De ondersteunende mantelzorgers van Senior Service zijn allemaal toppers. We zijn zeer tevreden over de hulp die we kregen. Meedenkend, probleemoplossend, zeer vriendelijke medewerkers. Een aanrader om hulp te vragen als het alleen niet meer lukt.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? N.v.t.

Reactie van het bedrijf

Beste Petra, Dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons. Erg fijn dat we jullie als familie hebben kunnen ondersteunen in deze intensieve zorg periode. Met vriendelijke groet, Rianne

10

Mee eens met uw aanhef

In uw aanhef schrijft u, Hoe was het vroeger? Een middel groot gezin, Oma In huis en gezelligheid. En nu? iedereen is overleden en eenzaamheid dringt zich op. Ik heb het geluk dat ik mij nog kan redden et mijn scoot mobiel en mensen om mij heen. Ik kan er nog uit maar het alleen zijn is moeilijk en verveling dreigt meer en meer te worden. Graag zou ook ik mensen om mij heen helpen maar mijn leeftijd ( 70 ) en mijn lichaam laat dit helaas niet toe. Ik heb nog geen hulp nodig, ik heb huishoudelijke hulp en verder zie ik het wel. Zodra ik echt hulp behoevend word zal ik zeker contact met u zoeken.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Brabant West
10

Ik ben super tevreden over de hulp van Senior Service!

Ik ben een alleenstaande vrouw van 71 met nogal wat fysieke problemen, heb geen familie of andere mantelzorgers die me voldoende kunnen helpen en heb me daarom tot Senior Service gewend. Mijn situatie was nogal acuut en mijn regiomanager heeft in recordtempo ervoor gezorgd dat ik de volgende dag al alle hulp kreeg die ik nodig had. De medewerksters van Senior Service zijn bijzonder aardig, zorgzaam, behulpzaam en betrokken en ik voelde me direct in een warm bad van liefdevolle zorg an aandacht ondergedompeld. Ik heb inmiddels een tijdlang hulp van Senior Service en voel me een gezegend mens dat ze op mijn pad zijn gekomen. Ik zal ze missen als ze straks misschien niet meer komen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Twente/Achterhoek

Reactie van het bedrijf

Beste Anna, Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Senior Service. Wij zijn heel blij dat we u mogen helpen en ondersteunen zolang u onze hulp nodig heeft. Onze medewerkers geven u ook graag die liefdevolle zorg en aandacht. Vriendelijke groet, Hermien Harbers

10

Het nieuwe logo zegt alles: hulp en cliënt zodanig op elkaar afgestemd dat ze één van hart zijn.

In oktober 2018 verscheen als blog: “Dank aan en dankzij Senior Service” dat ik schreef n.a.v. mijn fantastische match. Ook hier noem ik haar “A.”. Zoals daarin beschreven komt haar hondje mee, als dat enigszins kan. Het lieve beestje is inmiddels bijna 17 jaar. Het is te merken dat hij deze respectabele leeftijd bereikt heeft. Hoelang ik nog van dit dierlijk gezelschap kan meegenieten is dan ook de vraag. A. en ik vierden 8 juli jl. dat ze mij per 27 juni 2018 om de 14 dagen 3 uur per week helpt met wat ik haar ook maar vraag, uiteraard binnen het me toegewezen PGB. Dat biedt echter veel ruimte en die geeft A. zeker. Niets is haar teveel! Over en weer blij met elkaar genieten we steeds volop van onze uurtjes samen, of die nu buitengaats zijn of in mijn "home sweet home" waarin ik, mede door haar (er zijn nog anderen die me helpen) met plezier verblijf. Dat denk ik nog lang te kunnen doen, ondanks de beperkingen die maken dat ik hulp behoef. "Hulpbehoevend" voel ik me niet, want ik word - ook door vervangster M. - serieus genomen en er wordt fantastisch ingespeeld op wat ik per bezoek in petto heb aan activiteiten die me in mijn up niet meer goed afgaan, alsmede soms een spelletje (A. en M. zijn ook dáárin bere goede matches). Voor de praktische invullingen door deze beide dames geeft ik dan ook uitstekend als waardering. In deze beoordeling neem ik alleen hen beiden mee.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Nijmegen

Reactie van het bedrijf

Beste Angela, Bedankt voor je review. Fijn dat de 2 dames nog steeds ‘een warm bad’ voor je vormen. Op naar het volgende jaar! Groeten, Meriam Derks

7

Direct bericht terug!

Nog niet alleen informatie

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Kop van Noord-Holland
9

nog geen ervaring mee

Dus afwachtend.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? N.v.t.
9

Liefdevol en met respect

Heel tevreden er wordt hulp verleend op maat , er wordt echt gekeken wat heeft de zorgvrager nodig. Er wordt ook goed nagedacht welke dames passen het beste in dit gezin, in deze thuissituatie in ons geval was dit niet eenvoudig maar het is zeker wel gelukt. Ook het contact met Senior Service en de mantelzorgers thuis is erg prettig verlopen, korte lijntjes helder en duidelijk overleg en altijd was er tijd om vragen van onze kant te beantwoorden en ook tijd voor zomaar een praatje.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Utrechtse Heuvelrug

Reactie van het bedrijf

Everdien, dank je wel voor je recensie en het gestelde vertrouwen in ons. De situatie bij jouw tante en nicht was niet altijd makkelijk voor jullie. Fijn dat wij jullie in de zorg voor hen mochten ondersteunen. Wij wensen jouw tante nog heel veel fijne jaren in De Tollekamp in Rhenen. Hartelijke groet, Astrid

9

Snel en goed geregeld!

Voor onze 90 jarige moeder hebben we al een aantal keren mantelzorgvervanging geregeld via Senior Service. Onze moeder voelt zich vertrouwd met de dames van Senior Service. Ze zorgen goed voor haar. Koken voor haar en eten gezellig samen met haar. Omdat ze niet meer alleen durft te zijn blijven de dames van Senior Service ook slapen. Dit zorgt ervoor dat we met een gerust hart af en toe een weekendje weg gaan en ook op vakantie kunnen. Als we een hulpaanvraag doen heeft Sigrid het meestal binnen een paar uur geregeld. Ook als het op korte termijn moet. Kortom: we zijn zeer tevreden over de diensten van Senior Service!

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Groningen
8

Punctueel en warm

Snel geregeld en onze wensen duidelijk in beeld.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Friesland
10

Uitstekend

Zeer goede communicatie; staan altijd voor de mensen klaar. In een woord SUPER

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Apeldoorn Noord
10

Juist nog extra aandacht ervaren

De twee dames die mij voor een aantal verschillende taken bezoeken zijn dat blijven doen. Fantastisch, omdat ik naast deze beiden af en toe (enkele keren door mij afgezegd) alleen mijn hulp in de huishouding zag. Er is altijd al mailcontact tussen hun bezoeken door, maar de afgelopen weken wat meer. Bovendien deponeerden ze bij vertrek nogal eens kaartjes in mijn brievenbus, bijv. met knuffel erop, omdat die knuffels bij aankomst en vertrek niet meer kunnen. Mijn vrienden en naasten konden niet op bezoek komen: de knuffels in zijn algemeenheid van degenen met wie ik deze uitwissel (daar ben ik selectief in) mis ik het meest, als mijn persoonlijk nadeel vanwege Corona. Zó fijn dat de dames nog meer dan anders voor mijn boodschappen zorgden. Ze zijn beiden trouwens bere lief!

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Nijmegen

Reactie van het bedrijf

Beste Angela, Bedankt voor je mooie woorden! Juist in deze tijd is dat extra stukje liefdevolle aandacht wellicht nóg waardevoller. Je bent er al zó blij mee, en misschien nu nog wel meer. Fijn dat de medewerkers dit voor je kunnen doen en hopelijk blijft dit zo en kan de ondersteuning onveranderd doorgaan. Groeten van Meriam

9

Goede service

We hebben een aantal jaren gebruik gemaakt van Senior Service tot volle tevredenheid. Snel schakelen, altijd een oplossing voorhanden.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Brabant Midden
10

We zijn heel erg goed geholpen op een moeilijk moment

Via de casemanager kwamen we op Seniorservice uit. Maaike was bereikbaar, nam direct tijd om te horen wat er aan de hand was en dacht heel goed met ons mee. In de dagen daarna was er steeds hetzelfde gevoel: wij, als dochters van een moeder die 24 uurs zorg nodig had, worden goed gehoord en geholpen. Zorg op maat! Uiteindelijk hebben we een periode van 3x 24 uurs zorg achter elkaar zorg nodig gehad en dat was allemaal prima georganiseerd. Hartelijk dank!

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Zeeland

Reactie van het bedrijf

Het was erg fijn om samen te werken en een tijdelijke oplossing te kunnen bieden. Jullie als dochters kennen jullie moeder het beste zodat er goed op aan wensen en interesses aangesloten kon worden en de medewerkers zo goed mogelijk de zorg van de familie konden opvangen. Samen staan we sterk!

9

Geen ervaring

Zojuist een duidelijk antwoord beschreven. Verkeerd aangeklikt en alles weg. Ik ben gewoon blij te weten van jullie bestaan voor indien nodig.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Den Haag
9

Warme, persoonlijke ondersteuning met belangstelling voor zowel de mantelzorger als de client

Mijn dementerende ( Alzheimer) moeder heeft gebruik gemaakt van de (mantel) zorgers van Senior Service van augustus 2016 tot september 2019. De eerste match met ziekenverzorgster Willy was meteen raak. Zij kon perfect inspelen op de zorg die moeder nodig had en wist haar te stimuleren in allerhande activiteiten. Omdat de thuiszorgorganisatie voor de persoonlijke verzorging op een gegeven moment wegviel namen medewerkers ( er waren er toen drie) van Senior Service ook deze zorg, in ieder geval gedeeltelijk, over. Toen er in de zomer van 2018 plotseling, voor een korte periode, ook slaap en waakzorg nodig was heeft Senior Service dit bijna á la minute weten te organiseren. En in 2019 nog een keer voor een week. Ondanks dat dit in een vakantieperiode viel. De coordinator van een andere regio nam de klus er 'gewoon' bij en hield ook contact over het verloop van de situatie. Ook toen moeder na een val, waardoor teveel zorg nodig werd, in een verpleeghuis belandde, bleven de medewerkers van Senior Service, tot haar overlijden, contact met haar en ons houden. Ik zal ze missen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Gooi en Vechtstreek
10

Heel goede samenwerking

Mijn ervaring met Senior service is zeer positief. Enerzijds de zeer goede service. Altijd werd er meegedacht, was men flexibel en zocht men naar een oplossing, gezien het regelmatig wisselende programma van mijn moeder. Bovendien was Anita zeer fijn gezelschap voor mijn moeder. Nogmaals, wij zijn zeer tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Twente/Achterhoek

Reactie van het bedrijf

Bedankt Claudia voor de mooie woorden. Anita heeft altijd met veel plezier jullie moeder ondersteund. Mochten jullie in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, bel gerust, wij denken graag weer mee in het zoeken naar een passende oplossing voor jullie moeder. Groet, Hermien

10

Heel erg prettig.

Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof Marianne Smets

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Rotterdam
8

Goede organisatie, directe opvolging

Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen. Suzan van der Staaij

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Arnhem Oosterbeek

Reactie van het bedrijf

Beste Suzan, Vanaf september 2018 heeft een team van medewerkers met veel betrokkenheid en liefde voor jouw achterneef gezorgd. Heel fijn dat jullie het ook zo ervaren hebben. Dank je wel voor je mooie beoordeling; we hebben het heel graag gedaan.

9

top organisatie

Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service

 • Aanbevelen? Ja
 • Met welke regio heeft u ervaring? Regio Brabant Midden

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor deze mooie recensie, Carola. Fijn dat we uw moeder hebben kunnen ondersteunen, onze medewerkers kwamen met veel plezier bij uw moeder!

Over Senior Service

Met ruim 25 jaar ervaring weten we als geen ander hoe fijn het gewoon is om de zorg voor een naaste te combineren met wat extra hulp in de familie. Een vaste thuishulp voor ondersteuning in en om het huis, maar ook gewoon voor een gezellige middag buiten de deur. Doordat Senior Service een deel van de zorgtaart is, is ondersteuning thuis goed geregeld en blijft mantelzorgen fijn en te overzien. Senior Service. Fijn voor elkaar.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd