Filters

10

Binnen 1 week ons DROOM paleis gevonden!

Waren al een tijdje opzoek naar een nieuw appartement, maar iedere keer visten we achter het net. Toen zagen we Rentslam voorbij komen en dachten we laten we het een kans geven. En ja hoor binnen een week hebben we ons paleisje gevonden!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service

Je krijgt enorm veel mails met hele toffe goede huizen. Echter vind ik het lastig dat er nog niet wordt geselecteerd op hoeveel je moet verdienen waardoor ik alsnog bij meerdere woningen niet in de juiste categorie viel. Uiteindelijk alsnog m'n mooie huisje gevonden vandaar een 8.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer positief verras!

Ik had nog nooit van Rentslam gehoord en kwam per toeval via Google op de website terecht. Ik ben over het algemeen wat huiverig voor betaalde diensten voor het vinden van een woning, maar na het lezen van alle goede reviews heb ik de gok genomen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want mede dankzij Rentslam ben ik afgelopen weekend verhuisd naar mijn nieuwe paleisje midden in het centrum van Amsterdam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg veel keuzes, en erg snel een woning kunnen vinden.

Rentslam is een geweldig platform. Erg veel dagelijkse keuze mogelijkheden, veel bezichtigingen gehad op kort termijn. En ik heb binnen 3 weken een nieuwe woning kunnen vinden.

 • Aanbevelen? Ja
10

RentSlam hielp ons aan onze nieuwe woning

Wij waren sceptisch aan het begin, maar het werkt echt heel goed. De woningen bleven maar binnen stromen en overal meteen op reageren was best wel stressvol, maar het zeker waard. In 2 maanden tijd wel voor 20 bezichtigingen uitgenodigd en uiteindelijk ons nieuwe huis gevonden! Wij hadden niet verwacht dat dit kon!

 • Aanbevelen? Ja
8

Rentslam is sneller dan andere sites met huurwoningen, dank u!

Dankzij Rentslam heb ik een appartement in Haarlem gevonden dat precies aan mijn wooneisen beantwoord. Ik kreeg het appartement aangeboden via Rentslam de dag dat het appratement op de huurmarkt kwam, volgende dag bezichtiging op vrijdag, maandag wees de eigenaar en makelaar het aan mij toe.

 • Aanbevelen? Ja
10

Absolute aanrader

Wij hadden geen idee waar we moesten beginnen met zoeken en Rentslam bleek de perfecte plek. Elk mailtje van RentSlam werd verwachtingsvol geopend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel een woning

Ik heb een woning gevonden na mijn tweede bezichtiging. Het was heel fijn stress vrije zoektocht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Drie maal scheepsrecht. Na drie bezichtigingen al een huurwoning!

Samen met een studerende vriendin was ik op zoek naar een huurwoning in Amsterdam om te delen. We kwamen er al snel achter dat dit nog best lastig werd. Bij veel woningen voldeden wij niet aan de eisen. De woning was niet geschikt voor studenten/ delers, we voldeden niet aan de inkomenseis en garantstelling was niet toegestaan. Een woning vinden leek haast een onmogelijke opgave. Maar dankzij Rentslam hebben wij toch binnen twee maanden een prachtig huisje gevonden in Amsterdam! We konden super snel reageren op alle woningen waar we wel aan de eisen voldeden, en hebben zo na slechts drie bezichtigingen al een woning gevonden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik heb binnen een korte tijd een appartement gevonden. De service vind Ik top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Found my place within 3-4 days, moved in a week after!

The €29 were totally worth it for the 1 month subscription! I moved into a new place within 2 weeks from when I started the search, couldn't be happier. Suggested improvement: maybe (if possible) make it possible to be more specific on the areas and the apartment itself (more criteria to add in profile).

 • Would you recommend us? Yes
10

Geweldig! Zeker aanmelden bij RentSlam!

Binnen twee weken waren wij uitgenodigd bij 4 huizen en nu een week later hebben we de sleutels opgehaald voor ons favoriete huis van de bezichtigingen. Het is allemaal zo snel gegaan dat we helemaal niet voorbereid waren. Waanzinnig tevreden klanten hier. Top service! Aanrader voor iedereen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super snel aan een huis gekomen

Wauw!! Binnen een week had ik 3 bezichtigingen. En binnen 3 weken woonde wij in ons nieuwe appartement. Geen makkelijke eisen: Utrecht, max 1300, 2 slaapkamers en mét garantsteller. Maar het is zo ontzettend snel gegaan. Zonder Rentslam was dat niet gelukt. Overigens moet je er wel echt bovenop zitten - als ik een mailtje kreeg reageerde ik vaak al binnen 2 minuten. Maar dit was het geld echt dubbel en dwars waard!!

 • Aanbevelen? Ja
10

I want a house

I am here looking for a 3bedroom house in Amsterdam or 15m from Amsterdam

 • Would you recommend us? Yes
8

Amazing Customer Service

First off I'd like to star this hy being completely transparent. I wasn't able to find an apartment through rentslam as my position of being a student and having quite a small budget made it impossible for me to apply to apartments even within my budget, but why I'm choosing to give a rentslam a 4 star is that after hearing about my displeasure one of the agents, Peter, called me and gave me a full refund of which I had paid for the services. But it wasn't even that, that struck me the first thing Peter did was apologise for not being able to procure me a home on rentslam he was courteous and helpful. I value integrity in a company and people who value their customers and their money. If your not in my position looking for a rental service that works and a staff who cares go with rentslam.

 • Would you recommend us? No
9

really good

The service was really good and we could find a house that matches our needs.

 • Would you recommend us? Yes
10

You don't look for housing. Housing looks for you.

Rentslam will email you all reliable housing listings that fit your needs. It brings them to you, rather than you searching manually yourself.

 • Would you recommend us? Yes
7

Waardevolle service

Waardevolle service. Zeer aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top geholpen bij vinden van een nieuw huis in Amsterdam

Goede service, snelle reactie, werkt heel goed. Dat je dagelijks de mailtjes binnenkrijgt met alles wat er binnen je eisen valt is zoveel relaxter dan alles zelf uitzoeken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zelfs in de allermoeilijkste prijscategorie toch een huis kunnen huren

Ik raad Rentslam zeer aan! Ik was op zoek naar een woning in Amsterdam voor maximaal €900,00 per maand. Best een onmogelijke opdracht in deze tijd, maar het is mij via Rentslam (en heel veel reageren op alles dat voorbij komt) toch gelukt om dit berichtje vanuit mijn nieuwe zonnige woonkamer te typen. Ik heb iets van 4 maanden ingeschreven gestaan, dus verwacht geen wonderen op dat gebied, en je moet er zelf ook wel echt bovenop blijven zitten. Toch weet ik zeker dat het zonder Rentslam niet gelukt was om binnen deze periode een woning te vinden waar ik zo blij mee ben als deze, dus raad het daarom wel dubbel en dwars aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Extremely easy and exactly what I wanted

Always available and always transparent

 • Would you recommend us? Yes
10

Totale aanrader

Rentslam biedt een ontzettend prachtige service waar veel makelaars en hun hoge fees absoluut niet tegenop kunnen. Ik ben niet gauw jubelend over een digitale service, maar Rentslam biedt echt een uitkomst in de zoektocht naar een passende woning, en dat nog wel een krappe huizenmarkt als die in Amsterdam! Twijfel niet, neem zsm een abonnement van slechts 30 euros per maand en als je snel reageert en niet TE strenge eisen stelt dan vind je binnen 2 maanden gegarandeerd een leuke woning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Found me an apartment

Great daily overview

 • Would you recommend us? Yes
7

Geen relevante opties

Hoewel ik wel dagelijks links naar woningen heb ontvangen, waren de meeste bedoeld voor senioren/studenten of vrije sector. Ik zou het fijn gevonden hebben om ook een filter voor leeftijd en inkomenseis in te kunnen stellen. Ik heb wel direct reactie gekregen van Rentslam toen ik dit aangaf. Had ik dit eerder aangegeven hadden ze er samen met mij naar gekeken, en ik heb mijn geld teurggekregen omdat ik er dus helaas niks uit heb kunnen halen. Wel een topservice dus, misschien minder geschikt voor mij op dit moment, maar als de filters erbij komen zeker geschikt voor iedereen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige service, goede woningen

Goed in te stellen welke woningen je wil ontvangen en een zeer compleet aanbod. Verder is de service goed, snelle reacties. Ik was verrast dat mijn abonnement doorliep maar het geld is hierna gewoon terug gestort, netjes!

 • Aanbevelen? Ja

Over RentSlam.com

Wij maken het vinden van een woning veel makkelijker. We make finding a house for rent much easier.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd