Mooie feedback Raimund, dank je en graag gedaan.
Zeer prettig in alle opzichten
Fijn om te horen Jan, heel graag gedaan!
Ik ben SUPER tevreden met jullie geleverde diensten en producten! In èèn woord TOP! Ik kan eindelijk weer normaal werken en sneller dus ook zonder ergernis. Zoals hard- en software moet functioneren en jullie wisten snel de diagnose te stellen en hadden meteen een oplossing! Bij eventuele volgende uitdagingen m.b.t. Apple weet ik jullie te vinden.
Geweldig stukje feedback Catja! Heel graag gedaan!
jonge mensen met "bagage", niet te lui om te werken voor hun centen, komen afspraken na,...kortom,..zakelijk en bekwaam. TOP !!!
Bedankt voor je positieve woorden Luc! Was prettig samen werken!
Topservice. Alle apple producten weer up to date.
Graag gedaan Gil, weet ons de volgende keer weer te vinden!
Vele problemen zonder goed uitzicht op een oplossing. En toch een goede oplossing gevonden en nu nog even wachten op een programma voor de foto's en klaar is het. Wij zijn tevreden.
Graag gedaan Lianda! Dank voor je fijne feedback!
tevreden met door Roy geboden hulp. alle instellingen weer op orde en iMac stukje sneller
Graag gedaan Jos! Dank voor je reactie!
eindelijk een prima oplossing voor apple gebruikers iemand thuis die gehele situatie in ogenschouw neemt prima
Dank je wel Bart, fijn dat onze service je goed bevallen is!
Gewoon een goed bedrijf die weten waar ze mee bezig zijn. Leuke mensen en reageren snel op je email. Expert thuis was netjes ,vriendelijk en gaf goed advies over evdntuele vragen die je had, super !
Patrick dat is feedback waar we trots van worden! Thanks!
Thanks voor je fijne feedback Henry! Hoop dat alle Mac's op de zaak nu weer als een zonnetje draaien!
Dank voor je feedback! Weet ons te vinden als er weer eens iets speelt Saskia!
Ik ben uitstekend geholpen.
Geweldige feedback Pierre! Dank je wel en erg graag gedaan.
prima upgrade uitgevoerd en als ik vragen heb zijn ze altijd beschikbaar om mij verder te helpen.
Dank voor je positieve feedback Arno! Daar doen we het voor!
Punten waar we erg blij van worden Nathalie! Dank je wel!
Nee, beveel jullie niet aan. Geen tijd. Doorverwijzing naar onderaannemer. Jullie "nee" knop van aanbeving doet het ook niet.
Beste William, jammer om te horen dat je ons goedbedoelde advies over je Mac anders hebt opgepakt dan we bedoeld hadden! Het feit dat we je Mac niet kunnen repareren, wil niet zeggen dat we niet ons best voor je hebben willen doen. Voor ingewikkelde reparaties op het moederbord kun je niet bij ons terecht, daarom de tip voor onze collega die wel dit euvel aan je Mac voor je kan oplossen, tegen een schappelijke prijs. Ik hoop dat we je de volgende keer met alle andere Mac-vragen weer mogen helpen!
Dank voor je feedback Miranda; hoop dat we je een stuk wijzer hebben kunnen maken waardoor je nu beter overweg kunt met je Mac!
Topbedrijf!
Dank je voor je feedback Rene en graag gedaan!
Snelle en goede service! Vriendelijk en vertrouwd!!
perfect behalve de laatste stap waar bleek dat de uitgehaalde schijf in een separaat doc niet meer functioneerde terwijl daar een boel belangrijke data op staat. Bij nabellen was men daar al bang v oor.. Had dat liever gehoord voordat we de schijf gingen uithalen.
Beste Alexander, dank voor je feedback. Jammer dat onze werkwijze anders is overgekomen dan we bedoeld hadden te zeggen. Hopelijk telt het eindresultaat voor je: de Mac draait weer als een tierelier!
Thanks voor je reactie Rick! Hoop dat de vernieuwde Mac's jullie goed bevallen op kantoor!
Was gewoon helemaal top. Communicatie en snelheid was perfect!
Thanks voor je enthousiaste reactie Barry! Graag gedaan!
Graag gedaan Ko! Dank voor je feedback!
Dank voor je fijne feedback Astrid! Graag gedaan!
Prettig en deskundig advies
Graag gedaan Frank! Weet ons de volgende keer weer te vinden!
Goede en prettige Service. Ik zal jullie bij andere aanbevelen.
Fijn om te horen Hans, daar doen we het voor!
Veemarktkade 8
5222 AE Den bosch
Bij Macxpert staat de gebruiker centraal. Of je nu nieuw bent met Apple of er al jarenlang ervaring mee hebt, of je een bedrijf hebt met Appletjes voor jou en je collega's of dat je Mac thuis niet doet wat je wilt: onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar om je weer op weg te helpen. Belangrijk voor ons is dat we met jou als klant geen onverstaanbare techneuten-taal praten, maar op een manier dat jij snapt wat waar we mee bezig zijn!