4 sterren: goede service, goed behandeld

goed advies, duidelijke uitleg, en redelijke prijs. Handig zou zijn een plattegrondje op de website

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik werk sinds 1982 met Macs. Dacht redelijk goed te weten hoe en wat mogelijk is, maar had sinds een aantal maanden voortdurend problemen met mijn Mac Pro. Dacht dat het de leeftijd van het beestje was, maar kreeg gelukkig via via het adres van MacXpert. Roy kwam zag en overwon al mijn narigheden. De geüpgraded Mac werkt subliem. Deze jongens verdienen een dikke 10+

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn iMac geüpdated met een SSD. Aanvankelijk leek ik al mijn programma's kwijt te zijn, maar ook na de installatie werd nog goed begeleid (op afstand) om de hele computer weer in orde te krijgen. Werd heel vriendelijk en deskundig geholpen en ben nu erg tevreden met mijn supersnelle computer!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitermate deskundig en vriendelijk geholpen met groot succes

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het inbouwen van de SSD schijf wer zeer professioneel en snel uitgevoerd. Daarnaast kreeg ik zelfs tijdens het inbouwen nog goed advies of kon ik vragen stellen over wat de beste opties voor bijvoorbeeld het updaten / upgraden van de Imac na het inbouwen van de SSD schijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Echt super. Mijn iMac laten voorzien van een SSD. De machine is als nieuw. Vriendelijk en denkt goed mee. En mooi op tijd zoals afgesproken. Zeker doen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer kundig en vriendelijk en er wordt meegedacht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een TOP service!!! Gewoon aan huis mijn MacBook upgraden. Goede en snelle communicatie en binnen hele korte tijd een afspraak in kunnen plannen. Heel erg klantvriendelijk, daar zouden meer bedrijven een voorbeeld aan moeten nemen. Dank je wel Roy!!! Ik ben waanzinnig blij met mijn "nieuwe" oude MacBook!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed advies en erg tevreden over het resulaat. Ga zo door!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy heeft ons super goed geholpen en alles goed ingericht zodat wij eindelijk zonder problemen aan het werk kunnen met onze I Mac

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte service. Zeer duidelijk en snel advies over het aanpassen van het werkgeheugen in mijn iMac en het plaatsen van een nieuwe snelle SSD. Ook achteraf en zelfs in de avonduren waren ze nog bereid mij te helpen met het installeren van mijn iMac. Zeker een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Deskundig, betrouwbaar. Goede opvolging bij instelling probleem achteraf. Zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig snel en deskundig geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig team. Geven je goed advies en nemen de tijd voor je. Mijn iMac heeft een nieuwe SSD schijf en meer werkgeheugen gekregen en is nu supersnel. Bedankt voor de superservice Roy en Tim!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende service en advies voor een redelijke prijs

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super snel geholpen en erg tevreden over het resultaat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zo kan het dus ook! Naast een deskundig advies en dito uitvoering ook zeer klantvriendelijk!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een top ervaring om met jullie te werken, mensen. Roy: we hopen je gewoon elk jaar een keer te zien.. .:-) It's passion that makes the difference!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eigenlijk bij toeval op Macxpert gestuit toen mijn laptop aan een grote beurt toe was na 6 jaar trouwe dienst. Mailtje gestuurd, vragen gesteld, volgende dag al contact en een afspraak gemaakt, keurige service op locatie, waarbij één onderdeel zich niet direct liet vervangen; dat werd enkele dagen later alsnog vlot geregeld. 100% tevreden én aan te raden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik had via de e-mail contact gehad, waarbij ik snel en deskundig advies kreeg. Ik ging akkoord met het voorstel, waarna een afspraak werd gemaakt aan huis. Bij mij thuis werd vakkundig en snel mijn iMac weer omgetoverd tot een snelle machine. Ik ben blij met de upgrade en het heeft mij een hoop zorgen uit handen gehaald.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede en snelle service van Rpy en Tim, ze hebben echt verstand van Apple. Ga zo doot.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle reactie op verzoek om mee te denken over de beste oplossing bij mijn Mac probleem en direct een afspraak om dit probleem aan huis te komen oplossen. Heel prettig om met jullie zaken te doen. Hartelijk dank

Veemarktkade 8

5222 AE Den bosch

Over Macxpert

Bij Macxpert staat de gebruiker centraal. Of je nu nieuw bent met Apple of er al jarenlang ervaring mee hebt, of je een bedrijf hebt met Appletjes voor jou en je collega's of dat je Mac thuis niet doet wat je wilt: onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar om je weer op weg te helpen. Belangrijk voor ons is dat we met jou als klant geen onverstaanbare techneuten-taal praten, maar op een manier dat jij snapt wat waar we mee bezig zijn!