Thanks voor je goede feedback Jim!
Wat een service!! Eerlijke en open communicatie, klantvriendelijk en kwalitatief de beste. Tevens niet duur voor deze service. Na 1 uur was mijn imac weer als nieuw!
Geweldig Rob, heel erg graag gedaan! :)
Thanks Frans, heel erg graag gedaan!
Tim en Roy, wat zijn jullie goed bezig! Vakbekwaam, vertrouwd, gastvrij en snel in handelen en communicatie. Zomaar een paar woorden die bij me opkomen. Ik kan niets anders zeggen dan dat je bij macxpert moet zijn voor upgrades, problemen of advies over apple producten. Top!! Marinus Behrens (Subtiel Design)
Geweldige feedback Marinus, daar worden we erg blij van! Weet ons te vinden als er weer eens wat speelt!
Dank Regina, een 10 als cijfer, daar doen we het voor!
Thanks Paul, veel plezier weer van je vernieuwde Mac!
Snelle en adequate services. Uitstekend geadviseerd. mijn iMac weer als nieuw.!!
Hele graag gedaan Douwe, fijn om te horen!
Roy heeft mijn zeer trage Mac weer nieuw leven in geblazen! Buiten zijn deskundigheid is het ook een fijn persoon in de omgang. Ik zit nu weer blij achter mijn Mac👍
Dank je wel Ellen voor je fijne feedback, heel graag gedaan!
Vakkundig advies en uitstekende afhandeling.
Thanks Bert, heel erg graag gedaan!
Als je iemand zoekt die je Mac even kan opvoeren, bel deze mannen dan even. Afspraak gemaakt en binnen no-time staat de goegemutste en deskundige Macxpert voor de deur! Mijn Mac gaat weer als een speer !!
Dank je wel Dick voor je fijne feedback & heel graag gedaan!
Geod, snel en deskundige hulp, ook achteraf na installatie!
Graag gedaan Hans, dank voor je feedback!
Na een poging met een ander bedrijf en 2 uren verder was het probleem nog niet opgelost. Daarna Macxpert ingeschakeld. Heel snel, deskundig opgelost en vriendelijk. We zijn zeer tevreden. Echt een expert in Mac. Dank.
Kijk, daar doen we het voor! Heel graag gedaan, weet ons te vinden als er weer eens iets speelt op Apple gebied!
vanaf het moment dat ik het contactformulier op de website invulde was er direct goed contact en denken ze mee naar de beste oplossing. vriendelijk deskundig en goed.
Kijk Maurice, fijn dat we je hooggespannen verwachtingen hebben kunnen waarmaken! Thanks voor je geweldige feedback!
Alles wat Apple mist aan empathie, wordt goedgemaakt door deze jongens. In heldere bewoordingen, lekker duidelijk en straight, vertellen ze je wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Een verrassing om zoiets eens mee te maken in de it-wereld. Top jongens!
Geweldig bericht Kees, door een bericht als dit weten we weer waarom we voor onszelf begonnen zijn! Thanks!
Snel, flexibel en deskundig geholpen bij upgrade van een 8 jaar oude iMac.
Graag gedaan Bert, dank voor de feedback!
Mac was niet meer vooruit te branden. Roy van macxpert beloofde met upgrade (SSD 1TB en 16GB intern geheugen) een veel snellere computer. Nieuwe aanschaffen was niet nodig. Dat is allemaal uitgekomen. Supersnel, geweldig gedaan. Ik ben helemaal blij.
Fijn dat je je het net zo ervaren hebt als wij bedoelen Theo, graag gedaan!
Dank voor je feedback Hans, maandag zien we elkaar weer!
iMac was traag door een versleten harde schijf. Door een kundige en vriendelijke medewerker van macxpert keurig vervangen door een SSD schijf. Gelijk de rest ook nagelopen en schone installatie uitgevoerd. iMac werkt weer als vanouds. Bedankt!
Fijn dat we je hebben kunnen helpen Wim, graag gedaan!
Dank je wel Arend voor je fijne feedback!
Thanks Kees, fijn dat je er blij mee bent!
Thanks Derk, graag gedaan!
Mac 2009 trager dan traag, vastlopen, blokkeren. Een telefoontje naar Macxpert, aan huis intake, Mac mee naar Macxpert en werd zelfde avond nog in nieuwe conditie thuis geinstalleerd. Alle uitleg erbij ende Mac van 2009 sneller dan snel. Geweldig Roy, bedankt!
Dank voor je fijne feedback Aad! Graag gedaan!
Duidelijk, eerlijk, deskundig; prima (eerste) ervaring, zal zeker terug komen.
Fijne feedback Gabby, tot de volgende keer!
Macxpert heeft mij goed geholpen met het upgraden van mijn iMac en mijn MacBook. Ze zijn vakkundig, reageren snel, zijn flexibel en leveren super goede service. Echt een aanrader!
Thanks voor je geweldige feedback Martine, daar doen we het voor!
Zeer tevreden, snelle service, goede ontvangst kortom TOP
Fijn dat je we je konden helpen met je iMac Bert, heel graag gedaan!
Veemarktkade 8
5222 AE Den bosch
Bij Macxpert staat de gebruiker centraal. Of je nu nieuw bent met Apple of er al jarenlang ervaring mee hebt, of je een bedrijf hebt met Appletjes voor jou en je collega's of dat je Mac thuis niet doet wat je wilt: onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar om je weer op weg te helpen. Belangrijk voor ons is dat we met jou als klant geen onverstaanbare techneuten-taal praten, maar op een manier dat jij snapt wat waar we mee bezig zijn!