5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Probleem met kapot moederbord MacBook. Gelukkig data ‘gerecovered’. Heldere duidelijke communicatie en flexibel. Thanks mannen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Roy heeft ons geweldig geholpen met het 'upgraden' van de Mac. Iets waar ik zelf al langere tijd tegenop zag regelt hij in korte tijd. Chapeau!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Direct contact via site. Offerte via de mail. Bellen terug zoals beloofd op het afgesproken moment. Snel afspraak kunnen maken. Deskundige reparatie en zeer vriendelijk geholpen met uitleg. Kortom, aanrader als het gaat om iMac reparatie in dit geval!

Snel en vakkundig geholpen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend advies en technisch hoogstaand. Snelle service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Briljante experts en aardige gasten

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vlugge reactie op e-mailvragen, snelle en uitstekende service en een klantgerichte werkwijze.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle service! duidelijke communicatie.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon gevonden op internet, perfect advies en snelle service tegen nette prijs. Duidelijk een klein bedrijf dat het helemaal begrepen heeft: klanten tevreden stellen! Enige aandachtspuntje is de locatie: beetje achteraf maar met een belletje vooraf prima te vinden. Aanrader dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik had bij mijn bezoek gelijk een goed gevoel . Fijne communicatie , duidelijke uitleg en samen tot de beste oplossing komen , helemaal top !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Door Roy is mijn iMac uit 2009 weer up to date gemaakt. Extra gekompliceerd was het hierbij om de Windows Vista om te zetten naar een nieuwere Windows versie. Maar alle lof voor dit stukje vakmanschap

4 sterren: goede service, goed behandeld

snel en professioneel, erg vriendelijk notabene op een zaterdag geholpen, lekkere koffie ook :-)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service, snel en kundig! Kon meteen geholpen worden en vraag achteraf geen enkel probleem. Aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kon snel geholpen worden en de upgrade uitgevoerd door Roy ging snel en prettig. Goede service ook achteraf toen ik nog enkele vragen had.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top team, snel, effectief en servicegericht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat ben ik goed geholpen en hoe fijn is het dat gemaakte afspraken zo prima nagekomen worden. Het is fantastisch om te zien hoe het bedrijf van dit fijne team vol enthousiasme wordt geleid en verder uitgebouwd. Voor Roy: good karma - good vibes - compassion

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima upgrade gehad van Geheugen en Opslag goed gefixt aan huis op de afgesproken tijd en On-llne hulp gehad voor wat instellingen die gelijk verholpen zijn. Zeker het aanbevelen waard

Top service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dank je wel Roy voor je fijne hulp vanochtend om deze oude iMac weer nieuw leven in te blazen! Het werkt fantastisch en weer heerlijk snel. Zelfs de glitches zijn van het scherm verdwenen. Bedankt ook voor de extra service, waardoor ik niet 2 dagen aan het herinstalleren ben! Zijn mijn klanten ook weer blij. 😊

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een leuk, meedenkend en enthousiast team! Snel en professioneel geholpen. Echt een aanrader voor iedere Apple gebruiker, met een uitdaging. Roy en Tim beide zeer bedankt en ga vooral zo door.......

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne ontvangst, goede voorlichting en veel geduld! Men neemt de tijd om een goed product te leveren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Cijfer zegt al genoeg. Top service, leuke gasten goede Koffie en een Mac Mini die van een lelijke eend is geupgrade naar een supersnelle Ferrari

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer duidelijke en vakbekwame jongens, die mijn Imac nieuw leven hebben ingeblazen. Aan alles wordt gedacht en de service op locatie is ideaal!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Correct afspraak nagekomen. Erg vriendelijk ontvangen en bleek direct, dat ze ook Mac experts zijn. Mac gelijk nagekeken , schoon gemaakt en de uitbreiding professioneel uitgevoerd . Ik raad dit team bij iedereen aan, jongens nogmaals bedankt en veel succes verder.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top service en advies. Laptop snel in orde gebracht, staat weer heerlijk te spinnen! No nonsens, duidelijke taal en afspraken.

Veemarktkade 8

5222 AE Den bosch

Over Macxpert

Bij Macxpert staat de gebruiker centraal. Of je nu nieuw bent met Apple of er al jarenlang ervaring mee hebt, of je een bedrijf hebt met Appletjes voor jou en je collega's of dat je Mac thuis niet doet wat je wilt: onze toegewijde experts staan altijd voor je klaar om je weer op weg te helpen. Belangrijk voor ons is dat we met jou als klant geen onverstaanbare techneuten-taal praten, maar op een manier dat jij snapt wat waar we mee bezig zijn!