gewoon goed

-prima mogelijkheden voor een afspraak. -keurige monteur voor de montage.

Klantgericht, helder en duidelijke communicatie!

Prettige binnenkomst en samenwerking met de aanwezig monteurs die zorgvuldig te werk zijn gegaan en het werk netjes achter gelaten hebben!

redelijk tot goed

afwerking is netjes. Uitleg van de monteur is goed. Wel vind ik het zeer jammer dat ik uiteindelijk wel rekening moet houden wanneer ik andere apparaten aanzet. Het excuus is dat dit bij de eerste afspraak niet zichtbaar was. Echter ik vraag, waarom niet. Dus ik vind dat we niet goed zijn voorgelicht.

Duidelijke communicatie en netjes afgeleverd

Tevreden

Leuke en correct gasten, snelle werkers

Goede en vriendelijke medewerkers en service

Mijn ervaring is zeer positief te noemen. Zowel de officemedewerkers als de servicemonteurs zorgen voor een goed gevoel bij mij.

Klantgericht

Plezierig en goed verlopen project. Was niet makkelijk ivm een betonnen vloer aan het huis vast waar de kabel onder door moest.

Naar verwachting.

De heren waren conform de afspraak op tijd aanwezig. Door hen werd een duidelijke toelichting gegeven over hetgeen er door mij verwacht kon worden, ten aanzien van de uit te voeren werkzaamheden. Alle werkzaamheden zijn netjes en in goed overleg uitgevoerd en is naderhand een duidelijke toelichting gegeven over de voor mij nog op te volgen stappen.

duurzaamheid te top. elektrisch laden met een hergebruikte ANWB praatpaal

Goede heldere communicatie en flexibel waar mogelijk

Duidelijk communicatie en waar ze op kunnen sturen flexibel waar mogelijk.

Zeer klandvriendelijk!

Via Werk een EV mogen leasen. De planning zat aardig vol voor een plaatsing van een laadpaal. Toch hebben ze een gaatje kunnen vinden. De hele meterkast moest verbouwd worden, dit is zeer nestjes gedaan! Extra werkzaamheden konen ook meegenomen worden.

Professioneel

Professionele begeleiding van A tot Z. Vanaf moment inspectie inzake plaatsingsmogelijkheden tot plaatsen en nazorg laadbox. Top!

Professioneel en toegankelijk

Duidelijke uitleg ontvangen, de communicatie verliep uitstekend en de laadpaal is op professionele wijze geïnstalleerd. Erg tevreden over het proces en het eindresultaat.

was niet eenvoudig om mijn juiste prijs hiervoor te betalen

heel wat heen en weer gebeld en tegen aanboden gedaan, maar omdat ik die palen wel een leuk item vind heb ik toch doorgezet

Gewoon goed

Prettig om eerst iemand te te zien die duidelijk maakt wat er kan en hoe het dan gaat gebeuren op de dag van installatie. Installatie ook fijn verlopen. Geen problemen alles goed geregeld.

Alles netjes aangebracht op afgesproken dag

De laadpaal is netjes volgens afspraak aangebracht en alles netjes achter gelaten. Binnen half uur werkte alles.

Snel, direct en helder.

Alles was snel geregeld zonder poespas. Eigenaar komt netjes op locatie om te bekijken wat er moet gebeuren. Snel en eenvoudig geregeld.

Goed met ons meegedacht en netjes afgewerkt

De kabel mocht net onder de stenen door (eigen werk),zodat er zeer weinig graafwerk nodig was. Hierdoor was het zeer snel klaar en alles weer netjes. De oplader mag ook gezien worden, mooi degelijk apparaat.

Snel, vriendelijk en behulpzaam

De vertegenwoordiger was geduldig en nam alle tijd om de vragen te beantwoorden. De installateur was heel vriendelijk en werkte heel snel en heel netjes. Top service.

Geweldig product en service

Voor ons als VvE was het elektrisch laden van auto nieuw We zijn door Erik Claassen van Ecoleon prima geadviseerd en begeleid met onze keuzen van de laadvoorziening Een bijkomend voordeel van onze keuzen voor Ecoleon is dat deze paal voorbereid is om via zonnepanelen de energie op te slaan en daarna via de batterij van de auto en laadpaal terug te leveren naar het net

Dit is ontzorgen van A tot Z

Duidelijke offerte, kundige monteur en prima resultaat!

Komt gemaakte afspraken na

Uitvoering van werkzaamheden is perfect verlopen, precies volgens afspraak. Zoals je zou verwachten va elk bedrijf waar je een opdracht aan verstrekt.

Efficiënt en effectief!

Zeer correcte installateur over de vloer gehad, die alles zeer netjes, vlot en correct heeft geïnstalleerd. Mijn complimenten aan deze man.

Prima en deskundig geholpen

Onlangs kocht ik een nieuwe VW ID3. Deze wilde ik graag opladen bij mijn woonhuis. Omdat ik nogal wat stroom verbruik voor andere zaken (koken, jacuzzi) blijft er op die momenten weinig capaciteit over. Ecoleon adviseerde me hun loadbalancer. Die regelt dat perfect. In vergelijking met veel andere merken hoef je hiervoor geen maandelijkse kosten te betalen.

positief

goed geholpen