Uitstekend geholpen en ook werd gezien of de schoen goed zat tijdens het uitproberen.

Uitstekend.

Deskundigheid

Heel prettig geholpen. Ruim de tijd gekregen om goed passende wandelschoenen te passen

Prima ervaring, super goed advies

Mijn hele familie heeft hier zijn wandelschoenen gekocht, we hebben allemaal fantastisch professioneel advies gekregen en onze voeten zijn perfect in kaart gebracht. Ik kan, als je serieus wilt gaan wandelen, deze winkel zeer aanbevelen.

Deskundig en geweldig aanbod!

Mooie winkel

Mooie, leuke winkel met mooie draagbare sportieve kleding.

Prettig geholpen. Goed advies gekregen. Lekkere taart bij de koffie en … geslaagd. Met schoenen, zooltjes en sokken naar huis gegaan.

Uitstekende service en kennis

Ik ben heel erg goed geholpen door personeel met uitstekende kennis. Ik ben ontzettend blij met mijn schoenen.

Top zaak

Zeer deskundig op het gebied van wandel schoenen ook zeer veel keus

Goede service en kwaliteit

Mijn wensen werden aangehoord en op basis daarvan werden de juiste producten uitgezocht voor me. Vond het fijn hoe de medewerker met je mee kijkt, maar je ook de ruimte geeft om zelf te beoordelen of je een product passend vind bij jouw wensen. Ik kom hier graag terug voor meer outdoor kleding!

Vriendelijk + goed, deskundig advies. Ze nemen de tijd voor je. Klantvriendelijke service.

Prettig en vakkundig geholpen

Zeer deskundig geholpen

Bij World of Walking bekijken ze eerst je voeten met een meetapparaat. Daarmee kunnen de juiste schoenen en evt inlegzolen gekozen worden. Het geduld, de deskundigheid van de medewerkers is perfect.

prima geholpen

deskundig

Top geholpen.

Na alles opgemeten te hebben zeer vakkundig geholpen!

goede dienstverlening

èn altijd koffie met lekker stukje “taart” we komen zeker nog ‘n keertje terug !!

Goed geholpen bij aanschaf wandelschoenen

Aanschaf van wandelschoenen: er werd tijd voor je genomen, eerst een meting betreffende de belasting en de maat en vorm van je voeten. Daarna ook geluisterd wat je wil en er wordt meegedacht. Tijdens het passen, koffie een een heerlijk taartje erbij gekregen. Ik ben zeer tevreden over mijn aanschaf wandelschoenen!

Prima ! Top !

Heel goed en betrokken geholpen door een medewerkster die mee ons mee dacht. Niets was haar te veel als het ging om nog een paar extra schoenen uit het magazijn te halen ! Gaf duidelijk en goed advies op onze vragen en kwam ook zelf met aanvullende tips

positief, goed geholpen en mee gedacht naar een oplossing

goed geholpen en mee gedacht naar een oplossing

Prettige en deskundige hulp bij aanschaf wandelschoenen

We zijn heel prettig geholpen bij de aanschaf van nieuwe wandelschoenen. Eerst wordt er een scan van je voeten gemaakt en aan de hand van het resultaat worden passende schoenen gezocht. Er zijn diverse schoenen om uit te kiezen en men neemt ruim de tijd om je tot een goede keuze te laten komen.

Alleen maar lof

wordt altijd vriendelijke geholpen, persoonlijke aandacht. Service gericht

In één woord tevreden

Super tevreden, je wordt erg prettig geholpen. Er wordt naar je geluisterd.

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg en lekkere koffie.

Prettig, plezierig gewinkeld.

Warm, vriendelijk, positief

Erg klantvriendelijk, deskundige, gemotiveerde mensen werken er, dat voel je en stralen ze uit. Hele mooie producten verkopen ze en de winkel is gezellig ingericht

Goede hulp

Goede schoenen aangemeten gekregen door vriendelijk en kundig personeel dat alle tijd nam.

Fijne winkel

Een goede ervaring met deze winkel. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam en nemen de tijd voor je. Een een groot assortiment aan wandel kleding en schoenen en accessoires.

Heel goed geholpen!!

Prima meting van de voeten! Het juiste advies! Wandelschoenen lopen geweldig zelfs zo dat ik een tweede lage Wandelschoen heb aangeschaft.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl