Met veel aandacht de juiste keuze van schoenen bepaald

N.a.v. onze wensen werden onze voeten opgemeten en zo kon goed bepaald worden welk soort winterschoen bij je voeten past. Daarnaast hadden we genoeg keuze qua uiterlijk van de schoen.

Klantvriendelijkheid ten top

Wegens het lowa testcentrum, op zoek naar nieuwe lowa's. De lowa's zijn voor mij wegens orthopedische zolen en zeer lastige voeten in combinatie met hms de enige schoenen die ik sinds een paar jaar draag. Schoenen kopen blijft altijd een forse mentale uitdaging. Het duurde een paar uur, maar de verkoopster bleef even vriendelijk en behulpzaam. Het was de rit meer dan waard. Er was zelfs eigen gebakken taart bij de koffie. Jullie hebben er een nieuwe klant bij. Zoveel keus, kunde en hulp! Heel erg bedankt!

Perfecte intake voor keuze beste wandelschoen

Persoonlijke aandacht. Waarbij eerst goed inzicht wordt verkregen in bijzonderheden voet. Bijbehorende schoen is dan snel gevonden!

vriendelijke service ..bedankt

vriendelijke service ..bedankt

meten ze goed aan

ze meten de schoenen goed en met zorg aan

Tevreden

Goed geholpen op een rustige en aandachtige manier.

Vriendelijke medewerkers en goed geholpen bij aankoop van een broek.

Zie hierboven

Ondanks tekort aan personeel prima geholpen

Kwamen voor nieuwe wandelschoenen. Door personeelstekort moesten we 10 minuutjes wachten voordat we naar boven mochten. Daar ‘bediende’ Bart en een medewerkster in een carroussel 5 klanten. Daardoor duurde het allemaal wat langer, maar we zijn prima geholpen! Ook nu weer naar huis met schoenen die als gegoten zaten. De voetscan is wat dat betreft echt een ideaal uitgangspunt.

Erg deskundig en vriendelijk geholpen

Ik was op zoek naar wandelschoenen en ben daar erg goed geholpen. Ze hebben veel expertise in huis en een ruime keus. En op vrijdag en zaterdag krijg je naast de koffie een stukje heerlijke taart, zelf gebakken door de eigenaar, een gezellige binnenkomer

Goed advies, vriendelijk service

Altijd vriendelijk en deskundig advies

Heel goed

Ik ben heel goed geholpen. Personeel is erg vriendelijk em behulpzaam.

Klasse

Uitstekend geholpen, maatwerk, vriendelijk personeel.

wandelen wordt een feestje....

Met deze wandelschoenen, die ik ook nog in mijn kleur kon krijgen, wordt wandelen een genot. Hele fijne goede servies, uitleg, tijd voor mij en mijn voeten, koffie en degene die mij hielp was behulpzaam.

Erg goed en deskundig geholpen.

Voeten opgemeten en op basis daarvan de best passende schoenen aangekregen. De eerste km zijn ermee gelopen inmiddels en ze zitten nog steeds prima!

Zeer positief

Vriendelijk en vakkundig geholpen met de keuze van wandelschoenen.

Super goed

Goede uitleg en vriendelijk personeel.

Vakkundige service

Verkoper is uiterst vakkundig en neemt ondanks de drukte ruim de tijd om voor mijn voeten de juiste wandelschoenen aan te meten. Én belangrijk: de schoenen lopen heel erg goed!!

Na enige wachttijd werd ik goed geholpen door de podoloog

Het was erg druk, waardoor ik besloot even een andere boodschap in de buurt te doen. Bij terugkomst moest ik nog vrij lang wachten, maar eenmaal aan de beurt kwam er vaart in. Om te kunnen blijven wandelen kreeg ik zooltjes in m'n wandelschoenen aanbevolen, die m'n voorvoet klachten moeten gaan verminderen. Totnutoe werken ze prima.

Real professional

Uitstekende en zeer vriendelijke winkel met service door uitermate professionele mensen.

Goede service en deskundigheid

Als je goed aangeeft wat je voelt, vinden ze de juiste schoen voor je.

Wordt altijd goed geholpen.

Heb al verschillende dingen gekocht en loop al een aantal jaren de wandelingen die de winkel uitzet en dat is altijd uitstekend geregeld.

perfecte service

vakkundige bediening

Fantastisch!

Aandacht, kennis en ruim assortiment! Geweldig fijn geholpen!

Goede service en vakkundig

Goede service en kwaliteit klantvriendelijk

Uitstekende ervaring.

Schoenen bevallen prima. Een ander paar dat te smal bleek te zijn retour gezonden. Alles soepel verlopen.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl