Goed advies, vriendelijk service

Altijd vriendelijk en deskundig advies

Heel goed

Ik ben heel goed geholpen. Personeel is erg vriendelijk em behulpzaam.

Klasse

Uitstekend geholpen, maatwerk, vriendelijk personeel.

wandelen wordt een feestje....

Met deze wandelschoenen, die ik ook nog in mijn kleur kon krijgen, wordt wandelen een genot. Hele fijne goede servies, uitleg, tijd voor mij en mijn voeten, koffie en degene die mij hielp was behulpzaam.

Erg goed en deskundig geholpen.

Voeten opgemeten en op basis daarvan de best passende schoenen aangekregen. De eerste km zijn ermee gelopen inmiddels en ze zitten nog steeds prima!

Zeer positief

Vriendelijk en vakkundig geholpen met de keuze van wandelschoenen.

Super goed

Goede uitleg en vriendelijk personeel.

Vakkundige service

Verkoper is uiterst vakkundig en neemt ondanks de drukte ruim de tijd om voor mijn voeten de juiste wandelschoenen aan te meten. Én belangrijk: de schoenen lopen heel erg goed!!

Na enige wachttijd werd ik goed geholpen door de podoloog

Het was erg druk, waardoor ik besloot even een andere boodschap in de buurt te doen. Bij terugkomst moest ik nog vrij lang wachten, maar eenmaal aan de beurt kwam er vaart in. Om te kunnen blijven wandelen kreeg ik zooltjes in m'n wandelschoenen aanbevolen, die m'n voorvoet klachten moeten gaan verminderen. Totnutoe werken ze prima.

Real professional

Uitstekende en zeer vriendelijke winkel met service door uitermate professionele mensen.

Goede service en deskundigheid

Als je goed aangeeft wat je voelt, vinden ze de juiste schoen voor je.

Wordt altijd goed geholpen.

Heb al verschillende dingen gekocht en loop al een aantal jaren de wandelingen die de winkel uitzet en dat is altijd uitstekend geregeld.

perfecte service

vakkundige bediening

Fantastisch!

Aandacht, kennis en ruim assortiment! Geweldig fijn geholpen!

Goede service en vakkundig

Goede service en kwaliteit klantvriendelijk

Uitstekende ervaring.

Schoenen bevallen prima. Een ander paar dat te smal bleek te zijn retour gezonden. Alles soepel verlopen.

Tijd en aandacht

Ik werd goed te woord gestaan en men nam de tijd om naar mijn vraag te luisteren. Goed geadviseerd ondanks dat het best druk was. De verkoper wist goed te laveren tussen de klanten die soms even moesten wachten.

Super goed!

Zeer goed geholpen en de meteen de goede schoen erbij. Neemt alle tijd en is rustig. Echt super!

Professioneel

Professionele apparatuur en medewerkers om je een schoen aan te meten die voldoet aan je wensen. Luisteren goed naar de klant. Houden rekening met eventuele voetproblemen. Super vriendelijk.

Professioneel advies op maat

Ik werd uitstekend geholpen! En heb nu goede kwaliteit schoenen!

Heel vriendelijk, deskundig en doortastend advies

Omdat ik heel vaak pijnlijke voeten heb als ik nieuwe schoenen koop, ben ik huiverig om dure schoenen te kopen. Een scan van mijn voeten gaf de medewerkster inzicht in de pijnpunten op basis waarvan zij mij uitsluitend schoenen bracht om te passen die aansluiten bij mijn voet. Ook raadde zij me aan om een zooltje te dragen om de stand van mijn voet te corrigeren. Mijn twijfel om toch duurdere wandelschoenen te kopen, heb ik overboord gezet en heb besloten de schoenen die vanaf het eerste pasmoment lekker zaten, te kopen. Ik heb ondertussen de eerste kilometers op deze nieuwe schoenen gelopen en ben er heel blij mee.

Uitstekend klant gericht!

Zeer klant gericht en super vriendelijk.

Vakmanschap

Kennis van materialen, duidelijke uitleg, vriendelijk personeel.

Professioneel

Professioneel personeel en zeer uitgebreide collectie. Jammer dat er, op zaterdag, te weinig personeel is, waardoor het huidige personeel met meerdere klanten bezig is.

zeer deskundig

Ik werd op een rustige manier geholpen en ze hadden voldoende tijd en kwam met goede adviezen

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl