Meedenkend

Denken met je mee

Prima service!

Na een voetscan fijne nieuwe wandelschoenen geadviseerd gekregen

Een team met de juiste kennis die tijd voor je maken en meedenken.

Het is op dag van vandaag moeilijk om nog een winkel te vinden met de juiste expertise en een grote keuze aan wandelschoenen in stock. Een hele verademing tussen al de webwinkels. Prima service, grote keuze tussen verschillende merken. En met de voetanalyse maken ze nog meer het verschil naar de perfecte schoen.

In een woord. Perfect

Zeer goed geholpen. En de service ook goed. Ze vinden de perfecte wandelschoenen voor je voeten

Prima geholpen

Service: klantgerichtheid en deskundigheid

Zie boven

Vakmanschap en (wandel)ervaring!

Zowel voor ons zelf (volwassen man en vrouw), als voor de kinderen van 7 en 11 erg goed geholpen en geslaagd. Zeer tevreden over de hulp die we kregen, in ons geval was het de eigenaar zelf die ons heeft geholpen in de winkel. Van voeten meting, advies tot service en contact achteraf zeer tevreden. Na enkele dagen inlopen kwam toch twijfel of het de juiste schoen was voor mijn vrouw. Na dit telefonisch te hebben besproken, terug langs gegaan en oplossend (zonder extra kosten) geholpen. Zeer tevreden!

Geweldige service en klantvriendelijk

Nu 2x in de winkel geweest. Zeer deskundige hulp. Ook alle tijd voor klanten. Niets overhaast of wat dan ook. Zelfs de zooltjes in mijn wandelschoenen werden gelijk aangepast aan mijn eigen steunzolen. In één woord geweldig. Zeker een aanrader.

Altijd goed

Alle aandacht voor je

Goed en professioneel geholpen

TOP

Persoonlijke aandacht.

Hoge wandelschoenen gekocht. Na een voetmeting en daarover duidelijke uitleg werd er een goed paar schoenen geadviseerd. Men neemt de tijd!

Goed geholpen

Jammer dat alle jassen niet meer bij elkaar hangen. Dat was even zoeken, maar ben goed geholpen. Jammer dat ik een paar dagen later dezelfde jas €20,00 goedkoper tegen kwam bij De Wit in Schijndel.

goede zaak, goed personeel

mijn voeten zijn goed op gemeten, ook aan de drukpunten is aandacht besteed. Maar ik had eindelijk maar keuze uit een paar, dus ik had liever wat meer keus gehad.

Precies wat ik nodig had

Veel tijd en aandacht (uitleg) gekregen. Heel fijn. Precies wat ik nodig had. Met het gevoel een goede aankoop te hebben gedaan, liep ik naar buiten.

Ter zake kundige en persoonlijke assistentie

Geavanceerde voetmeting en deskundig advies lieten mij weggaan met prima Lowa schoenen, die ik wel dag en nacht zou willen/kunnen dragen.

Goede persoonlijke uitleg en dienstverlening

Ervaringsdeskundige uitleg en advies. Er werd alle tijd genomen totdat ik het juiste paar schoenen gevonden had. Helemaal top

Perfecte service

De verkoopster was zeer vriendelijk, deskundig, geduldig en niets was haar teveel om mij een prima paar wandelschoenen te bezorgen

Goede collectie en goede behandeling

Gewoon geweldig geholpen

Voor mij is dit de winkel voor outdoor kleding en schoenen. Geweldige service en klantgerichtheid Met vriendelijke groet Piet Snoeren

professionele winkel waar de mensen de tijd nemen om je goed te helpen

ter voorbereiding van de West Highland Way een paar keer de winkel bezocht. probleemloos gelopen mede dank zij goede adviezen en materialen

Klant op de eerste plaats

Zeer vriendelijk en klantgericht!

Rustige zorgvuldige vragen en ook het opmeten en uitleggen van de score waren prima. Ook een goed schoenadvies

goede uitleg,vriendelijk en duidelijk.

Voetscan met uitleg,meerdere modellen kunnen passen waar goede uitleg bij werd gegeven. Keuze kunnen maken.Achteraf moet ik zeggen dat de mogelijkheid van passen en inlopen te kort is geweest,voelen de schoenen in het begin goed aan maar is dat na een half uur wandelen een heel ander verhaal en na een paar dagen uitproberen wordt het iets beter maar na een uur wandelen wordt het niet fijn.

Uitstekend!

Ik ben bijzonder goed geholpen, m'n wandelschoenen bevallen heel goed!

Advies en service

Je wordt altijd goed geholpen. Men neemt de tijd, adviseren goed. Nemen evt klachten/bevindingen serieus. Zorgen voor passende oplossingen indien nodig.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl