Schoenen lopen vanzelf

Met mijn onmogelijke voeten toch een paar heerlijke wandelschoenen gevonden. Voor mij is dat een klein wonder.

Fantastisch

Voeten opgemeten en een soort scan, bleek extra inlegzooltjes nodig te hebben Een kompleet aangepaste schoen, waar ik direct 10 km mee gelopen heb , zonder enige klacht Echt een aanrader, deze specialist

Geweldig! Zoveel aandacht en service!

Geweldig! Zoveel aandacht en service!

Aandacht voor iedere klant!

Er wordt ruim de tijd genomen om de klant te helpen en van informatie te voorzien. Prettige, professionele winkel!

super goed geholpen

Super goed geholpen

Erg goed bevallen!

Heel erg prettig geholpen, deskundig advies gekregen en nemen echt de tijd!

Zoals altijd gewoon zeer goed en vakkundig!

Zeer goede service!

Er wordt uitgebreid naar je voetprofiel gekeken en obv die informatie schoenen uitgezocht. Duidelijke uitleg waarom ze voor een bepaald model hebben gekozen.

Goed en adequaat geholpen goede service

De service en bediening zijn top

Maar de schoenen die ik gekocht heb zijn niet aan mij besteed... ik ga er verder geen woorden aan vuil maken.

Hele goede service

Vriendelijke medewerkers die met veel geduld hebben geholpen met het zoeken naar de juiste schoenen voor hele smalle voeten.

ik ben goed geholpen

en vond dat er tijd en aandacht en genoeg produkten waren.

Zoals altijd ben ik weer prima geholpen.

M.b.t. wandel kleding kun je hier met al je vragen terecht. Dit keer was het niet zo'n moeilijke vraag. Omdat ik precies dezelfde wandelschoenen heb terug gekocht die jullie me 2 jaar geleden hebben aanbevolen.

Aanrader

Bijzonder aardig ontvangen met een lekker kopje koffie. We moesten even wachten, maar dat is op deze manier geen enkel probleem. Zeer deskundig geholpen en dus prachtige nieuwe schoenen gekocht. Ze lopen heel goed. Enige nadeel was dat verkoopster twee klanten tegelijk hielp. Dat geeft toch een beetje een onprettig gevoel.

Netjes en vakkundig geholpen

Zeer fijn ontvangen. Na een 3d scan van je voeten werden de geschikte schoenen voorgesteld. Dat icm het doel waarvoor je de schoenen gaat gebruiken.

Professioneel

Prettig geholpen

Altijd vriendelijk en correct

Ondanks de grote drukte bij de eerste 'open' dag na de lock down, werd ik toch uiteindelijk vrij vlot geholpen door de schoenen die ik besteld had te brengen

Heel goed geholpen

Er wordt ruim de tijd genomen om je voeten op te meten. Vervolgens krijg je een aantal schoenen te passen, alles gebeurt rustig en met aandacht. Ik heb nu eindelijk schoenen die nergens pijn doen.

Uitstekend geholpen

Er was alle tijd voor goed advies

Heel goed geholpen

Fijne schoenen, goed geholpen, veel keus

Professioneel en vriendelijk personeel

Vlot geholpen op een vakkundige manier

onvriendelijk

Ik heb hoge schoenen maar moet nu een lange afstand lopen, is een lage schoen daarvoor fijner?..... "Mensen lopen de Nijmeegse vierdaagse op hoge schoenen, ik loop zelf ook meer dan 20 km op deze hoge". Zijn de lage schoenen veel lichter? ....."Dat weet ik niet. U kunt het gewicht even voelen". O dus ik moet er nog maar over denken?...."Doet u dat maar, de lage schoenen hoef je niet in te lopen" En dit gaat met een bepaalde houding van de verkoper die mij niet overtuigt om hier nog een keer binnen te stappen. Ik snap niet dat er mensen die zo positief zijn. Ik voelde me zeker niet welkom. Nu was het ook al midden op de middag en de winkels zijn ook al zo vaak open geweest. Ik ga maar weer online.

Zeer goed en proffesioneel geholpen

Het vriendelijke personeel heeft uitgebreid de tijd genomen om goede wandelschoenen voor mij te vinden. Ik ben meer dan tevreden en kan weer kilometers maken

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl