Uitstekende service

Zeer klantvriendelijk!

Mijn zoon had al goede ervaringen na zijn lange zoektocht voor goede wandelschoenen. Fijn zo’n voetscan. Meteen de goede schoenen voor jouw voeten. Op je gemak de schoenen uitproberen. De podoloog keek ook nog mee. En uiteindelijk naar huis met een fijn paar. En goede klantenbinding de koffie met gebak!

Super service

Mooie apparatuur om voeten te meten en goede service

het is zoals het moet zijn: Gewoon goed

Aandacht voor de klant, kennis van het vak, goede kwaliteit schoenen

Kundig en vriendelijke personeel

Goed geholpen en advies , werd de tijd voor je genomen.

Zeer goede service en passend advies

Mooie winkel met voor iedere avonturier wat wils. Aardig en professionele medewerkers.

Zeer goede service

In september kocht ik Lowa wandelschoenen. Heel tevreden over comfort; ik wandel dagelijks, maar bij erg slecht weer (regen) toch wat vochtige sokken. Even terug naar winkel; direct opgestuurd. Bleken te lekken. Volledig vergoed gekregen. Top!

Uitstekend advies

Na de meting kreeg ik uitstekend advies over de schoen die het beste bij mij past.

Prima hulp gehad bij mijn probleemvoeten!

Ik werd prima ontvangen en geholpen om de juiste schoenen te vinden bij mijn voetprobleem. Zeer professioneel!

heel goed geholpen zoals gewoonlijk

snel geholpen en goed. eerst voetmaat en model meten en dan passende schoenen zoeken. Het eerste paar was meteen raak. nog andere schoenen geprobeerd maar was niet nodig. ze lopen heerlijk trouwens

Wederom super tevreden!

Zeer deskundige vriendelijke verkoper. Zij heeft eerst meegedacht in een oplossing om mijn oude schoenen reviseren. Wij zelf besloten om voor nieuwe te gaan en zijn super geholpen

Kundige adviseurs

Je wordt goed geholpen echter..... Zeker in de grote maten hebben ze vrij weinig voorraad en wat mij betreft hadden ze dat op de website beter moeten communiceren. Nu ging ik er toch naar toe met het idee dat er volop keuze was. In realiteit hadden ze slechts 1 paar in mijn maat. Ik begrijp wel dat er een tekort is maar communiceer dat dan.

Zeer deskundig en geduldig

Ze nemen alle tijd voor je en hebben er veel verstand van. Zij maken aan de voorkant al een selectie van een schoen die bij jouw voet past. Dat kan dankzij de mooie scan die ze van je voet maken. Zo wordt de keuze voor een goede wandelschoen al een stuk eenvoudiger. Niets dan lof en ook nog eens lekkere koffie met zelfgebakken worteltaart.

Prettige, persoonlijke hulp bij het aanschaffen van nieuwe wandelschoenen

Prettige, persoonlijke hulp bij het aanschaffen van nieuwe wandelschoenen

Heel tevreden over hulp en advies bij aankoop wandelschoenen.

In de gekochte leren wandelschoenen bleek een foutje te zitten waarna ik een paar nieuwe kreeg. Top! Ik loop nu met veel plezier.

Super klantvriendelijk!

Zeer goed advies, veel kennis in huis, podotherapeut kijkt mee als het nodig is. Lekkere taart bij de koffie! :-)

Goede, klantgerichte service, betrouwbaar advies en voldoende keuze.

Nauwkeurige meting bij de aanschaf van mijn nieuwe schoenen, goed advies, waarbij ik toch de mogelijkheid had om uit meerdere opties te kiezen.

Kennis

Vriendelijke vakkundige hulp en service

Heel goed

Ze nemen ruim de tijd voor je vriendelijke en goede verkoopster

Krijg zin om op pad te gaan

De juiste aandacht

Fijn geholpen. Nemen de tijd. deskundig.

geweldig

zeer vriendelijk, deskundig en perfect geholpen, zoals iedere keer

Kundig en veel geduld met de klanten

Zeer positief, goede parkeermogelijkheid

goed op maat gesneden advies, en zeer vakkundig geholpen

Verkoper heeft zeer vakkundig geadviseerd , ben zeer tevreden met mijn schoenen ! Mvgr. Rogier clercx

Prima, deskundige begeleiding

Zie boven

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl