Zeer deskundig en vriendelijk geholpen.

Geweldige service!

Ik ben geweldig goed geholpen door een super aardige medewerkster. Er werd met mij meegedacht en ik kreeg allerlei tips voor mijn geplande trekking in Noorwegen. Ze nemen alle tijd voor je! Ik kom zeker terug.

Weinig tijd!!!

Het was best druk, dat is zeker. Voor andere klanten was er meer tijd. Mijn vragen werden, door diegene die ook met andere klant(en) bezig was, in het voorbijgaan beantwoord. Had meer en uitgebreider advies willen hebben. Maar voelde me teveel. Ik betaal toch ook €300,00, vind het niet fijn om dan de winkel met 'n rot gevoel te verlaten. Ik twijfel of ik er de volgende keer nog 60km voor ga rijden, denk van niet. Jammer, ben 'ns met 'n afspraak geweest en dat beviel prima.

Erg professioneel!

Ze nemen graag de tijd voor je.

Erg kundig

Nog nooit zo’n fijne ‘schoen pas ervaring’ gehad. Fijn dat er eerst een voet analyse wordt gemaakt en er gevraagd wordt wat je met de schoenen wilt gaan doen, waarna op basis hiervan schoenen aangeboden worden. Commentaar wordt meegenomen om uiteindelijk op het perfecte paar uit te komen. Zelfs voor mijn moeder die normaal erg lastige voeten heeft, is een geschikt paar gevonden.

Ben goed geholpen, desondanks het druk was

Zeer deskundig en behulpzaam

Wat is het fijn dat er de tijd voor je wordt genomen om je te voorzien van deskundig, eerlijk en passend advies. Heel erg fijn. En toen mijn eerste paar schoenen toch niet prettig bleek, werd ik opnieuw zorgvuldig en behulpzaam geholpen aan een beter paar. Heel erg fijn en dus een grote aanrader voor iedereen.

Kwaliteit

Heldere informatie in keuze mogelijkheden. Individuele benadering. Duidelijkheid en openheid over de prijzen. Deskundig en proffesioneel geholpen.

Heel goede service

Ik kom altijd graag bij de World of Walking. Geholpen door Bart, hij neemt de tijd om te meten en advies te geven. En als je op zaterdag komt krijg je koffie met een taartje.

Super goed geholpen ,blij met mijn hoge wandel schoenen!!n

Super blij met mijn uiteindelijk hoge wandelschoenen!!!

Wordt altijd goed geholpen

Voor wandelen en fietsen hebben jullie de goede spullen. Erg fijn om regelmatig de winkel door te snuffelen

Vakkundig geholpen

Je word ontvangen met koffie en gebak, wat een ontspannen start. Dan volgt een scan van je vieren voeten en is er de tijd om de juiste schoen voor jou te vinden.

Zeer goed geholpen

Vakkundig geholpen .

Deskundig advies en persoonlijke benadering, prima ervaring.

Er wordt met en deskundig oog gekeken naar de persoon, houding, stand voeten en vervorming van gedragen schoenen. Hierdoor ontstaat snel een beeld van welke schoen nodig danwel noodzakelijk is. Advies en begeleiding lijkt belangrijker dan verkoop.

Geweldig geholpen

Zeer vriendelijk personeel wat ook heel kundig is bij het aanmeten van wandelschoenen. Als de expertise tekort schiet wordt er overlegt met een collega. Ook het veranderen van kleine voet problemen, kan zo worden opgelost en kun je op wachten. Mooie zaak met veel expertise voor als je wandel schoenen zoekt.

super

ggoede hulp en uit zoek en advies met mijn maat 49,5

Prima geholpen

Netjes de tijd genomen om goed passende schoenen aan te meten

Perfecte service

Je wordt vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Ze nemen alle tijd voor je. Ook krijg je een kopje koffie met iets lekkers erbij.

heel goed

Ik werd uitgebreid geholpen en alle tijd voor het uitzoeken van een goede schoen.

Netjes en adequaat gehoplen

Probleem met inleg zool verholpen

Klantvriendelijke ,gezellige en deskundige behandeling.

Mijn vrouw en ik hebben beide nieuwe wandelschoenen aangekocht. We werden erg hartelijk en warm ontvangen. Veel aandacht voor onze wensen en een deskundige aanpak tot bepaling van de juiste schoenen. Brabantse gastvrijheid en daardoor voel je dat ,je op het juiste adres bent met geduld voor alle wensen. Goed bezig. Ga zo door,

Ontzettend fijn geholpen

De mevrouw die ons hielp was zo vriendelijk om een uur langer te blijven zodat wij niet 2x het verhaal hoefde te vertellen. Zij was begaan met ons en vooral met mijn vrouw die Parkinson heeft. Zij heeft net zo lang mee gezocht tot we het juiste product hadden en bovendien mochten we ook het product me nemen en 14 dagen thuis uitproberen. U hebt geweldig personeel, onze complimenten.

Heel goed geholpen

Er is ruim de tijd en aandacht gegeven om een de juiste schoenen en inlegzolen bij elkaar te krijgen voor een paar moeilijke voeten

Ook nu weer prima geholpen!

Onlangs mijn derde paar goede wandelschoenen aangekocht bij World of Walking. Ook deze derde keer voldoende aandacht voor het opmeten van de voeten en het adviseren en uitzoeken van de juiste schoenen voor mijn moeilijke voeten. Natuurlijk met een lekker kopje koffie erbij en een stukje appeltaart naar keuze (en goede gewoonte van Wordl of Walking). Ik ben weer prima geholpen en uiterst tevreden. Nu de schoenen weer inlopen . . . .

Wederom geweldig!

We kwamen ivm een garantiezaak van Lowa en moesten nog nieuwe schoenen uitzoeken. Veel keuze, prettig en vakkundig geholpen en koffie met appelgebak. Er is veel deskundigheid aanwezig.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl