Professioneel geholpen

Deskundig geholpen waar ik naar op zoek was . Goed passende wandelschoenen gekocht

Uitstekend geholpen.

Als eerst werd mijn voeten gescand en zodoende wisten ze de juiste maat en model. Toen kwam de verkoopster met het juiste model en verschillende zolen. Na mijn keuze voor merk en model liet ze ook nog een andere kleur zien. Dat bleek uiteindelijk mijn keuze te worden. Heel fijn geholpen en wij komen zeker terug voor onze volgende schoenen.

Goed advies

Fantastisch geholpen! Ondanks dat het heel druk was!

Vriendelijk, behulpzaam en voldoende tijd

Héél klantvriendelijk en vakkundig personeel!

Het was druk in de winkel maar ter compensatie een kopje koffie en een stukje appeltaart! Daarna geholpen door een heel vriendelijke en behulpzame verkoopster. Daarna nog een vraag gesteld over e-mail waarna ik keurig terug gebeld werd! Niets dan lof voor de kwaliteit van hulp! Ik blijf klant!!!!!!

Erg deskundig en eerlijk advies!

We kregen erg fijn advies. Er wordt goed gekeken naar de wensen en doeleinden voor de wandelschoen. Na 3D meting van de voeten konden we verschillende schoenen passen waarbij we ruim de tijd kregen. We werden niet opgejaagd ondanks dat we tegen sluitingstijd liepen. Nuchtere en eerlijke instelling van de medewerkers, erg fijn!

met expertise zijn we geholpen

we hebben ons bezoek en aankopen als prettig ervaren. We kregen voldoende ruimte en voldoende hulp. ervaren hulp !

Zeer deskundig

Ze hebben het zooltje in mijn wandelschoenen aangepast. De schoenen zijn al ruim een half jaar oud.

geen service

Lage wandelschoenen gekocht in Maart 2021 van merk Iowa, met speciale inlegzooltjes erbij, voor de totaal prijs van 190 euro. Schoenen zijn na een jaar lopen met een gemiddeld gebruik van 1 uur per dag totaal versleten, zolen compleet weggesleten. Kreeg als antwoord, dat is jammer dan, auto en fietsbanden verslijten ook. Waardeloos!!!!!

Erg fijne winkel

Goede opmeting van mijn voeten, goed advies over de schoenen en fijn personeel met verstand van zaken... Ik heb er een hoop km rijden voor over!!!

Geweldige service en goed advies

Ze nemen de tijd voor je, goed advies. Top service! Heel tevreden.

Weinig aandacht

Lang wachten om geholpen te worden, uiteindelijk zelf op verkoopster afgestapt. Weinig tijd voor de klant terwijl met voetanalyse geadverteerd wordt! Advies: meer personeel inzetten!

topservice

Goed kwaliteitsassortiment, Degelijk advies

Werd super geholpen!

Goed advies gekregen

Professioneel, vriendelijk en ruime keuze

Ik werd heel vriendelijk ontvangen en professioneel en geduldig geholpen met nieuwe wandelschoenen. Goede service is al langer bekend omdat mijn man en ik hier altijd alles kopen voor de wandeluitrusting.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen

Uitstekend!

Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede communicatie!

Vakkundig

Persoonlijk me aandacht en vakbekwaam

Zeer goed geholpen . Een nadeel ik hoorde dat de mensen die schoenen kochten voor de Vierdaagse een goodiebag kregen

Het moet de ideale schoen zijn....top service

Ondanks dat ik een 2e paar wandelschoenen ( Meindl Bernina II ) kocht, werd ik toch verzocht om ze eerst even te passen. Bij de World of Walking wil men zeker zijn dat je tevreden de winkel verlaat en niet met de verkeerde schoenen de deur uit gaat. De service mag dus met recht "top" genoemd worden.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed geholpen en een vriendelijke verkoopster!

Goede aandacht voor de klant

Je moet er wel ff de tijd voor nemen, maar dan heb je ook wat!

prettige deskundige hulp bij aankoop nieuwe wandelschoenen

xx

Druk maar toch goed geholpen.

Namen ruim de tijd en werd goed geadviseerd.

Prima!

Goed geadviseerd en lekker bakkie koffie. In jullie computer zou ik er mevrouw Hoogeveen van maken of Monica want nu staat gericht aan dhr/ mevrouw Hoogeveen. Geen kritiek )) maar kleine aanpassing.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl