Echt goede advies!

Zie boven!

top geholpen door mensen die zelf ook wandelen

We komen hier al geruime tijd en het ervaren het als plezierig en gaan steeds weer tevreden op pad met onze nieuwe spullen Groetjes Ron & Ans

Erg Fijn geholpen

Hier heel erg goed geholpen bij het kopen van nieuwe wandelschoenen. Erg vriendelijk en erg goed geluisterd naar mijn wensen. De schoenen lopen geweldig. Echt super tevreden.

perfect geholpen .

perfect geholpen

Veel keuze en professionele hulp

Mooie winkel. Zeer vriendelijke en deskundige medewerkers. Bijna onmogelijk om niet de juiste schoenen te vinden zoveel keuze hebben ze.

Vriendelijke en kundig personeel

Het is er erg druk, dus neem er de tijd voor. Maar dan neemt het personeel ook tijd voor jou. prima geholpen, veel keuze.

Prima geholpen!

Voor de zoveelste keer uitstekend geholpen bij aanschaf schoenen !

Heel goed

Heel erg goed geholpen Wij geven het door net als wij het van anderen gehoord hadden

fijne winkel, al jaren lang

Goed geholpen, gastvrij, lekkere koffie en zelfgemaakte citroencake :-), ze nemen de tijd, enorme selectie wandelschoenen, ik had vrij snel wat ik zocht. Aanrader!

Top zaak, snelle levering

Prima zaak, schoenen zitten heerlijk

Op maat

Dit soort winkels bewijzen nog altijd de meerwaarde van persoonlijke service en advies ten opzichte van ‘online kopen’ . Ze zijn hier niet om jouw buidel leeg te trekken, maar om jou daadwerkelijk te helpen bij de tocht die je in gedachten hebt. Ze denken dus lange termijn, want ik rijd er inmiddels graag een uur voor om, omdat ik weet dat al hun adviezen hout snijden.

Super vriendelijk en goede service

Bij World of walking nemen ze de tijd voor iedere klant. Wandelschoenen worden goed aangemeten en ook nog kleding advies rondom wandelen/vakantie. Ik was er op doordeweekse dag zodat het wat minder druk was. Top. Ik kom er zeker een keer terug.

prima geholpen vakkundige medewerkster

vriendelijke mensen de klant staat voorop hele goede begeleiding en uitstekend advies bedankt daar voor

Ruime sortering wandelschoenen en deskundig advies.

Rustige winkel waar aandacht aan de klant wordt gegeven. Deskundig en vriendelijk personeel. Ruime sortering schoenen.

Superfijn en vakkundig geholpen!

Zo goed geadviseerd! Neemt ruim de tijd en veel aandacht. Duidelijke uitleg bij de metingen. Zoeken naar de juiste schoen en die zeker gevonden! Twijfelt u? Niet doen, ga er naartoe!

Perfecte wandelschoenen gekocht

Vriendelijk personeel , prima advies. Voeten 3d opgemeten, schoenen zitten heerlijk

Mooie winkel

Nieuwe schoenen gekocht n.a.v. meeting ook zooltjes. Na wandeling met beknelde tenen ontdekt dat er al zooltjes in de schoen zaten... 1 paar verwijderd en nu zitten de schoenen goed. Onhandig en onnodig. Niet iets dat ik verwacht van de World of walking.

Prettig en professioneel geholpen

Hier nemen ze de tijd om je goed te adviseren. Alle mogelijke schoenen passen ze door om daarna te kijken welke voor jou de beste zijn.

Zeer positief

Getipt door mijn Pedicure en een vriend uit Dussen ben ik, vanuit 's-Hertogenbosch, een bezoek aan uw winkel gaan brengen. Ik draag voortaan vrij hoge steunzolen die er voor zorgen dat het vinden van goede (wandel)schoenen niet zo makkelijk meer is. Ik ben ontzettend goed geholpen, ervaarde veel deskundigheid en na ruim een uur in alle rust zoeken naar de juiste schoenen voor mij, ging ik als een zeer tevreden klant naar buiten.

Topservice

Geweldig goed geholpen door vakkundig personeel

In korte tijd goed geadviseerd en geholpen

Ik kwam met een gerichte vraag en kreeg gericht antwoord en werd goed geholpen

Persoonlijk hulp, veel keuze

Eerst worden de voeten goed op gemeten, daarna worden er verschillende modellen getoond, ook rekening houdend met het doel van gebruik, die bij je voet passen. Ook voor de brede voet zijn er verschillende modellen. Vervolgens passen en lopen. Met de feedback komen ze met voorstellen. Er wordt echt de tijd genomen om tot een geschikte keus te komen. Fijn dat er zoveel verschillende merken en pasvormen beschikbaar zijn.

Zeer klantgericht, klantvriendelijk en professioneel advies.

Er wordt niets opgedrongen maar o.b.v. de voetscan een professioneel advies gegeven. Laten de klant bepalen welke schoen hij/zij het prettigste vind en indien gewenst welke extra ondersteuning geadviseerd wordt.

Super service

Ik ging op aanraden van vrienden vanuit Rotterdam naar deze winkel. Ik werd vriendelijk ontvangen in de winkel waarna ik naar boven werd gestuurd. Er waren 3 dames aan het helpen en ik kon even rondkijken. Toen ik aan de beurt was werd ik heel professioneel geholpen door een vriendelijke dame die echt de tijd voor mij nam. Er kwamen meer klanten en die werden gevraagd beneden te wachten ivm de drukte boven. Goede uitleg van hoe en waarom. Er was ruimte om vragen te stellen die duidelijk werden beantwoord. Ook leuk om wandelervaringen uit te wisselen met de verkoopster. De schoenen uiteraard al uitgeprobeerd en ze zijn in 1 woord geweldig. Als ik 1 puntje mag aangeven die ik iets minder prettig vond is dat een andere dame dan de dame die mij geholpen heeft ging afrekenen. Dat zou ik persoonlijk graag doen met de dame die mij geholpen heeft.

Goedeen deskundige hulp

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl