Super persoonlijke service!

Ik heb twee paar geweldige wandelschoenen gekocht omdat ik zo goed ben geholpen!

Keurige voetmeting en goede schoenen er bij gezocht

Heel goed geholpen

Er wordt ruim de tijd genomen. Alles goed uitgelegd. Ervaren personeel.

vriendelijk en vakbekwaamheid

gastvrij en vakbekwaam bedrijf en personeel

Mooie route

Altijd een hartelijk welkom met koffie en iets lekkers. Een bijzondere tussenstop in de kerk en bij terugkomst nog iets hartigs. Prima verzorgd. Ga zo lekker doe en we komen de volgende keer weer. Dimph.

Snelle en persoonlijke service.

Via de webshop besteld. In 2 werkdagen geleverd met een persoonlijke boodschap erbij.

Heel

Heel goed geholpen

Uitstekende service en aandacht voor de klant

Beide nieuwe schoenen nadat eerst alles gemeten is. Mijn vrouw had klachten (steken in haar voet aan het einde van een staande werkdag) aanpassing aan beide binnenzolen bracht al na een paar dagen verbetering

Goede service en deskundig advies bij elke stap

Eerste keer een paar echte wandelschoenen gekocht. Goed geholpen door vriendelijk personeel waarbij niets te veel is. Aanrader

Prima bediening veel aandacht en het gevoel hebben dat je als klant gehoord wordt

Uitstekend geholpen

Hier krijg je de aandacht voor de juiste selectie voor berg/wandelschoenen. Neem de tijd want de medewerkers nemen ook de tijd voor jou!

Prima geholpen met goed vakmanschap

Kooltjes voor in mijn schoenen laten maken. Top

Super goed advies!

Zoals altijd heel goed advies voor nieuwe bergschoenen. Personeel met kennis en ervaring en oog voor mijn wensen. Weer super tevreden!!

Fantastisch dat de fabriek de bestelde schoenen bij jullie afgeleverd heeft

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelde schoenen.

Goed geholpen

Uitstekend advies

Persoonlijke benadering en een uitstekend advies zorgen er voor dat ik jarenlang plezier zal hebben van deze schoenen.

Uitstekend!

Deskundig en plezierig!!

Deskundigheid en collectie spreken mij aan

Goede ontvangst met lekkere koffie, snelle en deskundige controle van de voeten waarna het juiste type schoen werd geadviseerd. Er werd goed naar de wensen van de koper geluisterd. De verkoper bleef rustig en was zeker niet opdringerig.

Zoals altijd goed geholpen.

Er wordt lekker de tijd genomen. En vriendelijk personeel. Goed luisterend oor wat jouw wensen zijn.

Een 10 zegt voldoende

Onze ervaring is net als voorgaande keren, Aandacht voor de klant, goed advies en ze nemen alle tijd voor je. Super team.

Vriendelijk en geven eerlijke en goede adviezen. Aanrader om langs te gaan.

Perfect advies, steeds in overleg.

Na het meten van je voeten wordt er met aandacht en overleg het juiste schoentype bepaald zonder overige opties uit te sluiten

Super vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk personeel. Er werd uitgebreid de tijd genomen. Kundig advies en ruime keuze.

De zaak voor wandelaars.

Deskundig geholpen! Zelfs met klein probleempje met de voeten!

Top!

Kennis van zaken Mooie zaak Vriendelijk personeel Kortom: TOP

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl