Veel persoonlijke aandacht en tijd

Ik ben een leek ik loopland maar kreeg erg goed advies voor de aankoop van bergschoenen. Ze nemen veel tijd voor je en hun adviezen lijken op veel ervaring gebaseerd.

Geweldige keus aan wandelschoenen.

Goed geholpen, nemen alle tijd voor je.

Prettige en zeer klantvriendelijke en deskundige service

Ik kwam binnen voor een 2e paar wandelschoenen om af te kunnen wisselen van terrein en ging na een gedegen advies en pas-sessie van meerdere verschillende schoenen naar huis met een paar mooie wandelschoenen die heerlijk lopen. Wat een fijne winkel en deskundige service!!

Super geholpen

We werden zeer gastvrij ontvangen, ruime keuze in schoenen, goed advies. Zeker een aanrader.

Vakwinkel op wandelgebied

Ging kijken naar 1 paar nieuwe wandel/bergschoenen. Ik het paar dat ik gebruikte aan, deze moesten vervangen worden omdat de hak was afgesleten van het wandelen. De verkoopster keek naar de hakken mijn schoenen etende voor een speciale lowa scan te maken. Het resultaat was dat ik aan een andere maat schoen moest denken. En ik moet toegeven dat die nieuwe schoen een betere pasvorm hadden. Op mijn vraag of de hakken ook vervangen konden worden werdt na nadere inspectie op waterdichtheid verteld dat dit mogenlijk was. (€50,00) Zodoende heb ik nu ook een reserve paar wandelschoenen. Bedankt voor de service.

Goed geluisterd naar mijn wensen en eerdere ervaringen

Alle aandacht om tot een optimale keuze te komen

Wat een fijne mensen en uitgebreid professioneel advies in de vele keuzemogelijkheden die zij te bieden hebben.

Vriendelijk personeel en goed service

Je word er snel geholpen, ze hebben altijd ruim tijd om te helpen met een keuze te maken en het lijkt er op dat er een zeer grote voorraad is. Ik ga zeker nog weer terug voor nieuwe schoenen als deze versleten zijn.

uitstekend advies

ik ben juist niet naar de stand van LOWA op de Vierdaagse geweest, want World of Walking geeft een beter advies.

Snelle levering en vriendelijke service

Paar sandalen besteld in de ochtend. 's-Middags al verstuurd en de volgende dag in huis. Vriendelijk briefje erbij en goede communicatie over het verzend- en leverproces.

Top service! En heel happy met mijn nieuwe wandelschoenen.

We waren er op zaterdagmiddag, dus we moesten even wachten, maar dat was prima. Met een kopje koffie erbij. En toen ik aan de beurt was, ben ik enorm goed geholpen. Heb afgelopen week al 40 kilometertjes weggewandeld op mijn gloednieuwe schoenen en echt heel tevreden.

Prima advies bij de aanschaf van mijn nieuwe wandelschoenen!

Ik had twijfels bij de schoenen die ik in een andere winkel had gekocht, dus vroeg ik bij The World of Walking of zij nog eens wilden kijken of ik wel de juiste keuze had gemaakt. Ik werd uiterst klantvriendelijk behandeld en heb uitstekend advies gekregen.

Een warm bad van aandacht en gespecialiseerde kennis

Er was door de verkoopster veel aandacht voor mijn verhaal over mijn 'moeilijke' voeten. De scan gaf richting, zij vertaalde de uitkomst hiervan naar de best mogelijke wandelschoen voor mij. Zeer tevreden!

Zeer professioneel, mag iets meer tegemoetkomen.

Voor elke klant wordt de tijd genomen, wat absoluut fijn is. Het personeel komt over als échte professionals. Ik ben zelf een leek op het gebied van wandelen en hyken, dus een goed advies was erg fijn. Echter ben ik van mening dat World Of Walking de klant wel meer tegemoet moet komen. Na meer dan € 300,- aan schoenen kon er helaas geen wax of setje sokken vanaf. Zeker balen als je dezelfde schoenen voor € 30,- goedkoper vindt online.

Fijn geholpen

Goede ervaring

in de winkel of online; een world of walking

altijd goed advies

Zeer goed en duidelijk begrijpbaar advies gekregen.

Gedegen vakkundig advies voor schoenen en rugzak. Ook veel advies gekregen zonder dat daarvoor iets gekocht moest worden o.a. Tips en tricks voor bergwandelen.

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en zeer klantvriendelijk

Goed geholpen, er ging voor mij een totaal nieuwe wereld open over voeten en bijbehorende schoenen, waarschijnlijk een groot deel van mijn leven verkeerde schoenen gedragen!!

Wat een geweldige winkel met vakmensen!

Wat een fijne winkel met kundig personeel. Ik kwam gewoon schoenen kopen, ongeveer dezelfde als ik had. Wist precies welke maat en leer. Maar een zeer deskundige, aardige dame zette met röntgenkousen op een scanapparaat. Om zo goed te zien welke schoenen goed zouden zijn. Ik bleek doorgezakte voeten te hebben en steunzolen nodig. Ik schrok ervan. Kreeg thee met heerlijke taart! Er werd zoveel aandacht besteed aan wat nodig was, dat ik op soort van wolk naar huis ging. Met prachtige juiste schoenen, met alvast een op maat gemaakte zool. En super Merino wollen sokken. Alles loopt zo heerlijk! Superblij mee. Dankjewel voor alles!

goed klantcontact, prima producten

Persoonlijke aandacht voor een goede schoen!

persoonlijke aandacht voor ene goede schoen met een mooi meetinstrument en meerdere opties - met de juiste informatie en adviezen loop ik nu moeiteloos op nieuwe wandelschoenen de vakantieperiode in

Ik wandel met de aanbevolen schoen als een hinde

- fijne ontvangst - goed geholpen - goede ervaring - zeker aan te bevelen aan vrienden en kennissen

teleurgesteld

na een zeer goede ervaring vorige keer, nu de winkel bezocht voor een goede jas. nu had ik een mooie en goede gevonden ,alleen een maat te groot. dit was een speciale jas, en de verkoopster stelde dan maar voor dat je de jas toch op maat kunt laten maken. de jas paste voor geen meter ,en vind dit dan ook erg slecht advies. zeker gezien dan het hele model ook niet meer klopt. toch erg teleurgesteld, daar men me met de schoenen zo goed had geholpen met juist advies

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl