Klantvriendelijk en goede service

Na scan voet, gelijk schoenen met een goede pasvorm. Werd ook duidelijk gevraagd waar de schoenen voor moesten dienen, bos, bergen of asfalt/ steen.

Zeer klantvriendelijk & supergoed geholpen

Het was fijn dat ruim de tijd werd genomen om de juiste wandelschoenen uit te zoeken met vakkundig advies. Zo kon ik een goed en weloverwogen besluit nemen. Erg blij met de aanschaf van mijn nieuwe Meindl Dames Vakuum Sport III GTX

Werden prima geholpen

Ze nemen alle tijd voor je en doen een goede analyse van de voet. Vind het alleen wel tegenvallen als je 2 paar dure schoenen koopt met sokken en je 480 euro moet afrekenen er niet 1 klein dingetje gratis bij afkan zoals de schoensmeer of ed. Om nieuwe klanten binnen te houden zou je juist zoiets moeten bieden.

Het was ruim 20 jaar geleden maar de service was onveranderd goed.

Denise, bedankt voor de deskundige hulp bij het uitzoeken van nieuwe wandelschoenen.

Uitstekende klantgericht gastvrije service

Ik ging met een pijnklacht en idee om nieuwe schoenen te kopen naar de winkel. Hier werd goed naar mijn verhaal/ belemmering geluisterd en een scan gemaakt van mijn voeten. Een simpele oplossing in mijn huidige schoen zou misschien al voldoende zijn als oplossing! Er werden geen schoenen aangesmeerd maar eerlijk geadviseerd dit eerst te proberen en anders terug te komen. Ik ben heel goed geholpen. Vriendelijke betrouwbare en vakkundige medewerkers!!

Geweldige slippers

Mooie slippers en snel bezorgd

Ontzettend prettig geholpen!

Ontzettend prettig geholpen!

Zeer klantvriendelijk

We kwamen voor de tweede keer. Dit keer voor onze dochter, wandelschoenen kopen. We werden weer zeer keurig geholpen, goede uitleg en veel geduld. Heerlijke cake gegeten;)

Super goed advies

Super advies en uitleg over de tas gehad hoe wat en hij te gebruiken is

Deskundig en fijn geholpen

Verkoopster luistert naar mijn wensen gecombineerd met haar professionele kennis, heb ik de juiste wandelschoen gekregen die bij mij past. Inlopen van de schoen is hierdoor bijna niet nodig.

zeer goed en accuraat

snelle en goede service

Vriendelijk personeel goede service

Zeer goed geholpen met als resultaat een paar fijne wandelschoenen.

Al een aantal zaken gehad om mijn Lowa's te vervangen. Helaas zonder resutaat. Ook bij WoW nauwelijks lage Lowa's in mijn maat. Als alternatief werd Hanwag voorgesteld. Een fijne schoen waarmee ik al weer enkele kilometers heb gemaakt. Een kundige en actieve verkoopster heeft me perfect geholpen.

Uitstekende ervaring, prettige service en verstand van zaken.

Ik kwam bij World of Walking omdat ik op zoek was naar goede wandelschoenen en een expert die mij advies kon geven over de schoenen. Hier ben ik goed in geslaagd, ik ben weer heel wat wijzer over de verschillende soorten schoenen en ik heb nu schoenen die super zitten vanaf het begin! Prettige service, deze mensen hebben verstand van zaken.

Heel deskundig

Alle tijd om de juiste schoenen te kopen. Heel goede adviezen.

Prima geholpen

Prima geholpen

Goede service. Vriendelijk en professioneel geholpen. Zeker 9m er naar terug te gaan.

Top advies

Fijne sfeer, goed ontvangst met versnapering en koffie. Top advies en hulp bij het uitzoeken van mijn wandelschoenen. Lopen erg fijn.

Prettig

Het is daar heel prettig en aangenaam winkelen.

Goede service bij het bepalen van de maat en de schoenkeuze

Vakkennis

Uiterst vriendelijk mijn wensen doorgesproken, terwijl beide voeten werden opgemeten. Vakkundig geschikte schoenen, slippers en geschikt winddicht vest gepast. Onbezorgd op reis omdat in deze zaak deskundig wordt geadviseerd, met zeer breed assortiment. Uitgezwaaid na heerlijk stukje taart mmmmet cappuchino en thee& met geslaagde aankopen op pad!

Alle tijd voor mij!!

Geweldig geholpen door een verkoopster die wist waar ze het over had, zij had tijd voor mij en gunde het mij op mijn gemak de juiste keuze te maken!

Zeer prettige en professionele service

Mijn voeten zijn relatief smal, en veel soorten schoenen passen mij niet optimaal. Op aanraden van degene die mij hielp ben ik met andere schoenen weggegaan dan ik me had voorgesteld, maar, toch uiterst tevreden, omdat deze schoenen echt goed pasten, en ook alle hulp werd geboden om de binnenzolen beter passend te maken voor mijn voeten.

Professioneel

Kennis van zaken, 100 procent aandacht voor de klant.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl