Behulpzame uitleg

Ik heb een grote voet en die plat is dus ben zeer goed geholpen in het vinden van de juiste schoen. Ik hoop er veel wandel plezier mee te hebben en heb er vertrouwen in dat het de juiste schoen is

Prima geholpen!

Fijne winkel, mooie materialen, je wordt goed geholpen!

Goede metingen geven goede schoenen

Heel goed

Ontzettend goed advies

Ik kreeg een ontzettend goed advies. Ik heb wel de indruk dat ze rich te krap zitten voor bij mijn tenen, nu ik ze aan het uitproberen ben niet in Thailand. Ik trek steeds mijn tenen beetje in.

Uitstekende service

Fijn en professioneel geholpen. De juiste schoon gekregen!

Prima geholpen en een uitstekende service!

...

Geweldig geholpen

Fijne ervaring en met de juiste schoenen de deur uit gelopen. Geen zere voeten of blaren meer. Hier kom ik zeker terug.

Altijd goede service

Top bedrijf

Ik werd goed geholpen in de winkel

Ik werd goed geholpen in de winkel

Deskundige hulp

Doe jezelf een plezier; trek niet een paar wandelschoenen uit een rek maar laat je hier echt goed adviseren

Prima geholpen door kundig personeel

Er is meer dan genoeg in voorraad, het aanmeten van de schoenen gaat erg professioneel, personeel is kundig en geven goede adviezen.

Fijne winkel met ruime keuze en uitstekende service.

Mijn zoektocht naar bepaalde wandelschoenen met een afwijkende grote maat eindigde hier in Made. Men luistert goed wat je wil en na een uitgebreide digitale voetmeting vond ik de juiste schoenen. Erg goed geholpen en kom hier zeker weer terug!

Goed geholpen

Een tijdje geleden alweer wandelschoenen gekocht. Voor de eerste keer hier geweest. Is goed bevallen. Ze kijken goed naar je voeten, nemen er echt de tijd voor en weten dan welke schoen daarbij past. Ondertussen al flink wat kilometers gemaakt en schoenen zitten echt top. Inlopen was niet eens nodig.

de eerste keer in de winkel op aanraden van een relatie.

Het eerste wat opviel was de klantvriendelijkheid. Tweede de vakkennis van de mevrouw, die mij hielp. Het was haar laatste dag en jullie zullen haar missen. Kom beslist terug indien nodig.

Vriendelijk personeel en neemt de tijd voor jou.

Prima advies en juiste keuze

We werden prima geholpen, er werd geluisterd naar onze wensen en na een intensief gebruik van gekochte wandelschoenen, bleek de koop perfect bij onze wensen te passen

Goed advies gekregen!

Fijn geholpen!

Goede service, waardoor echter de wachttijd ook best lang was.

Omdat er veel aandacht wordt geschonken aan elke klant, duurde het vrij lang voor ik aan de beurt was. Het gaat hier over het scannen en kopen van wandelschoenen (boven). Gelukkig werd ik tussendoor toch nog even snel geholpen!

Heel goed en vakkundig

Heeft ruime keus en heeft dit ook laten zien. Ben zeer tevreden

Prima en vakkundig geholpen

Zoals hierboven aangegeven, je wordt vakkundig geholpen dmv meting van je voet en de stand van je voet zodat je de juiste maat en type wandelschoen krijgt.

Heel goed

Er werd volop tijd genomen om de juiste schoen te kiezen, vriendelijk geholpen

Prima kundig personeel

Goed geholpen en goeie merken

Perfecte service

Deskundige mevrouw die me hielp, rustig en de tijd nemend. Eindelijk goed passende schoenen.

Perfect..goed gemotiveerd personeel

Na 20 minuten de schoenen die om mijn voet gegoten zitten!

Prima schoenen met ook nog een leuk persoonlijk kaartje erbij!

Blij met mijn Meindls in maat 48,5.. die hebben ze niet overal, maar wel hier!

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl