Zeer deskundig advies

In deze winkel wordt je goed ontvangen en krijg je een persoonlijk advies. Deskundig personeel. Er wordt een scan van je voeten gemaakt en je krijgt alleen schoenen te zien die bij je voeten passen. Ik ging er tevreden weg met de perfecte wandelschoenen!

uitstekende service en producten

Alles was goed georganiseerd en ondanks de drukte was er volop tijd toen ik aan de beurt was. Rust en duidelijkheid, uitstekend.

Ge wel dig

Medewerkster hielp perfect. Luisterde naar je wensen. Gaf duidelijke uitleg. Niet opdringerig.

Heel goed geholpen door aardig vrouwtje

Heel goed geholpen door aardig vrouwtje

Goed geholpen

Naar volle tevredenheid geholpen

Ik zeer netjes geholpen

Het is een hele prettige winkel meteen groot assortiment.

Beetje een saaie verkoopster

Niet mijn type verkoopster ben of was gewend aan een iets vlotter team. Na wat gepraat over wat dingen ging het wel al twijfel ik over haar ervaringen.

Klantvriendelijk

Goede kennis van zaken.

Ik werd super goed geholpen

Mooie winkel vriendelijk personeel ,goede uitleg met uitzoeken naar perfecte wandelschoenen .

Uitermate deskundig

Ik was op zoek naar nieuwe loopschoenen en de manier waarop men hier werkte is fantastische. De voeten worden opgemeten en er wordt rekening gehouden met je afwijkingen. Er is een groot assortiment waardoor voor iedere voet wel een passende oplossing is.

Uitstekend geholpen!

Ik had nieuwe Nordic Walking wandelschoenen nodig en had bij onze wandelvereniging al veel positieve dingen over The World of Walking gehoord. Mijn voeten werden eerst professioneel gemeten op een contactloos meetapparaat, waarbij tevens de drukverdeling onder mijn voetzolen en de stand van mijn onderbenen werd gemeten. Aan de hand van de meetresultaten werden voor mij een viertal voor mij geschikte schoenen geselecteerd . Na het uitproberen in de winkel stond mijn keuze vast. Ik heb mijn schoenen nu ruim een jaar in gebruik en moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo'n fijne wandelschoenen heb gehad! The World of Walking is beslist de moeite waard!

Goed ,en verstand van wat ze verkopen

Ik kom er al misschien wel 15 jaar en ik heb heel wat wandelschoenen versleten ,en ik rijd er graag 80 km voor op en neer

Goede begeleiding

Fijne professionele begeleiding!

Prima advisering met kennis van zaken

Kan niet beter

Zo fijn en vriendelijk geholpen door samen een goede keuze te maken doordat ik goede uitleg kreeg. Ik wandel heerlijk met mijn lowa s

Altijd aandacht en goede service.

Je wordt goed geholpen en zijn altijd bereidt om mee te zoeken. Goede service.

Top service!

3 weken voor de “80” nieuwe schoenen gekocht. Prima advies, gelopen zonder ook maar één blaartje

Deskundige service

Deskundig geholpen voor het vinden van een paar goede bergschoenen. Met behulp van de voetscan, net zolang gepast tot het perfect zat. En de schoenen lopen echt super!

Oke

Gewoon weer goed

Heel fijn, vakkundig en persoonlijk geholpen!

Er werd alle tijd voor genomen met een bakje koffie/thee en zelfgemaakte cake. Eerst werden mijn voeten uitgebreid gescand en onderzocht en daaruit volgde een passend advies. Na er een aantal te hebben gepast, één paar fijne wandelschoenen uitgekozen, waarbij de zolen gelijk aangepast zijn aan mijn voeten. Je bent misschien wel iets duurder uit dan verwacht, maar dat is het zeker waard!

Heel fijn geholpen!!

De mevrouw die ons hielp nam alle tijd om rustig te kijken en nog eens proberen, etc. Ik vond het heel erg fijn, ik kreeg goed advies! En ja... ik was duurder uit dan ik hoopte, maar misschien ging ik ook wel een beetje naïef op pad. De schoenen zitten fantastisch en ik heb er nog geen seconde spijt van gehad!

Je wordt vriendelijk ontvangen, je voeten worden gemeten en er komt een advies voor de te proberen schoen. Ook worden diverse alternatieven aangedragen. Dit alles gebeurt op een rustige vriendelijke, deskundige wijze. Uiteindelijk vertrek je met een paar wandelschoenen waar je je happy bij voelt.

Fijne winkel.

Ik kwam voor nieuwe loopschoenen en daarbij ben ik vriendelijk en goed geholpen. Oude loopschoenen meegenomen en doordat ik regelmatig op asfalt of straatwerk loop is mij een schoen met een hardere zool aangeraden. Deze zullen, is de verwachting langer meegaan.

vriendelijk en afstandelijk

Het was voor mij nieuw om een afgesloten trap naar boven te zien. Een echtpaar, die voor mij er al waren, zaten al lange tijd te wachten. Ik ervaarde het als onprettig omdat duidelijk was dat het niet helder was dat het echtpaar een simpele vraag had die blijkbaar alleen door de eigenaar beantwoord kon worden. En laatst genoemde was al met een klant bezig en liep, zo zag het er voor mij uit, druk heen er weer. Ik mocht eerder naar boven dan het echtpaar en ik voelde me daar niet fijn onder. Het kwam chaotisch over. Ik werd vriendelijk en efficiënt geholpen.

vriendelijk en professioneel geholpen

We hebben wel even moeten wachten maar daarna prettig en professioneel geholpen. Ik was snel geslaagd en de schoenen lopen heerlijk.

Nieuwstraat 14

4921 CX Made

Over The World of Walking

De avontuurlijkste wandelwinkel van Nederland! Van doorgewinterde avonturiers en wereldreizigers met een paspoort vol stempels tot wandelfanaten die hun eigen regio willen (her)ontdekken. Ze weten onze winkel te vinden. En dat vanuit alle windstreken. Da’s logisch. Onze wandelspecialisten gaan namelijk net dat stapje verder. Ontdek het zelf bij ons in de winkel óf op www.theworldofwalking.nl